!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Οκ αυτό το ξεκαθαρίσαμε.
Με τη φιλία τι θα γίνει, θα το αναλύσεις καθόλου;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αν τα καταφερω, τι θες να μαθεις;Gherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:13 Οκ αυτό το ξεκαθαρίσαμε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό.Nostalgia έγραψε: 21 Οκτ 2018, 02:22 ειναι φιλες ρε παιδι μου με την γυναικεια εννοια, οχι με την αντρικη, ειναι διαφορετικο ....
- Cecily Anne
Εγω δεν καταλαβα! Τι εννοεις να τον κατακτήσω; Να μην εχει φιλους ; Και να τον εχω όλη μέρα μες στα ποδάρια μου; Πωωωωωωωω θα φρικαρω!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εχει μεγαλυτερες δοσεις αγαπης και αυτο με τα χρονια φαινοται.Gherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:17Αυτό.Nostalgia έγραψε: 21 Οκτ 2018, 02:22 ειναι φιλες ρε παιδι μου με την γυναικεια εννοια, οχι με την αντρικη, ειναι διαφορετικο ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Nostalgia έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:23Εχει μεγαλυτερες δοσεις αγαπης και αυτο με τα χρονια φαινοται.Gherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:17Αυτό.Nostalgia έγραψε: 21 Οκτ 2018, 02:22 ειναι φιλες ρε παιδι μου με την γυναικεια εννοια, οχι με την αντρικη, ειναι διαφορετικο ....
Πώς τη μετράς την αγάπη;
- Cecily Anne
Πόντο πόντο !
Μαρη εχει πιει δεν επικοινωνεί !!
Καληνυχτω ..
Μαρη εχει πιει δεν επικοινωνεί !!
Καληνυχτω ..
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Την αγαπη δεν την μετρας, τη νοιωθεις και τη νοιωθουν οι ανθρωποι γυρω σου.Gherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:25![]()
![]()
Πώς τη μετράς την αγάπη;
- hellegennes
https://www.prokerala.com/entertainment/love-meter/Gherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:25![]()
![]()
Πώς τη μετράς την αγάπη;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να βιώσουν γυναίκες;Nostalgia έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:26Την αγαπη δεν την μετρας, τη νοιωθεις και τη νοιωθουν οι ανθρωποι γυρω σου.
- Cecily Anne
Οταν ξέχασα να αλλαξω το φύλο κ άφησα κ τα δυο φιμειλ μου έβγαλε 89. Οταν το διόρθωσα έπεσε στα 83.....hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:26https://www.prokerala.com/entertainment/love-meter/
Λολζ
Σε αυτο το βαθμο στο θεμα της φιλιας οχι, ειναι σαν να ζητας απο εναν αντρα να βιωσει την μητρικη αγαπη απο την πλευρα του γονεα. Απλα δεν γινεται ουτε το ενα ουτε το αλλο.Gherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:29Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να βιώσουν γυναίκες;Nostalgia έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:26Την αγαπη δεν την μετρας, τη νοιωθεις και τη νοιωθουν οι ανθρωποι γυρω σου.
απλό ήταν τελικά ελπίζω να το καταλάβουν, αγαπάμε καλύτερα. Αν και νομίζω ρε παιδιά αρκεί το καλύτερα, τα άλλα είναι ίσως υπερβολές.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:36 απλό ήταν τελικά ελπίζω να το καταλάβουν, αγαπάμε καλύτερα. Αν και νομίζω ρε παιδιά αρκεί το καλύτερα, τα άλλα είναι ίσως υπερβολές.
Ναι γιατί μετριέται η αγάπη.
Στο θέμα των παιδιών, η αγάπη είναι φροντίδα και φαίνεται γιατί η μάνα είναι πάνω απ' το παιδί 24/7. Στο θέμα της φιλίας δεν μετριέται, με τον οποιοδήποτε τρόπο αλλά τη βλέπετε εσείς.
Τι ωραία που τα λέτε;
- hellegennes
Αν θέλεις μπορούμε να επινοήσουμε point system.Gherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:41enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 03:36 απλό ήταν τελικά ελπίζω να το καταλάβουν, αγαπάμε καλύτερα. Αν και νομίζω ρε παιδιά αρκεί το καλύτερα, τα άλλα είναι ίσως υπερβολές.
Ναι γιατί μετριέται η αγάπη.
Στο θέμα των παιδιών, η αγάπη είναι φροντίδα και φαίνεται γιατί η μάνα είναι πάνω απ' το παιδί 24/7. Στο θέμα της φιλίας δεν μετριέται, με τον οποιοδήποτε τρόπο αλλά τη βλέπετε εσείς.
Τι ωραία που τα λέτε;
Άρνηση να καρφώσεις τον φίλο σου: 2 πόντοι
Προθυμία να δείξεις το γραπτό σου στον φίλο σου: 3 πόντοι
Προθυμία να δείξεις στον φίλο σου πώς να οδηγεί: 5 πόντοι
Προθυμία να δείξεις στον φίλο σου πώς να αυνανίζεται, στην πράξη: 24 πόντοι
Άρνηση να πηδήξεις την γκόμενα του φίλου σου που σου την πέφτει: 124 πόντοι
Άρνηση να πηδήξεις την γκόμενα του φίλου σου που σου την πέφτει και είναι όμορφη: 256 πόντοι
Άρνηση να πηδήξεις την γκόμενα του φίλου σου που σου την πέφτει και είναι όμορφη και πλούσια και διάσημη: 1247 πόντοι
Προθυμία να ακούσεις την γυναίκα του φίλου σου να αναλύει όλα τα ελαττώματα του φίλου σου: 23.987 πόντοι
Άρνηση να μαστιγώσεις τον φίλο σου υπό τις διαταγές του αρχηγού των ναζί: 345.923 πόντοι
Προθυμία να πάρεις εκδίκηση για τον σκοτωμένο, από ναζί, φίλο σου, με κίνδυνο της ζωής σου: 4.039.183 πόντοι
Προθυμία να πάρεις εκδίκηση για τον σκοτωμένο, από ναζί, φίλο σου, με κίνδυνο της ζωής σου και ο αρχηγός των ναζί είναι όμορφη, πλούσια και διάσημη τσούλα: 5.374.675.444 πόντοι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 3 Απαντήσεις