αρα ζεχνουν?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε η δωδεκάχρονη της υπόθεσης Μίχου
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε η δωδεκάχρονη της υπόθεσης Μίχου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Για να κάνουν οι μπάτσοι σας έτσι, πάει να πεί οτι κάποιος δικός σας υψηλόβαθμος είναι χωμένος. Δώστε τον, να τελειώνουμε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτό έχεις να παραθέσεις ρε κακομοίρη μπας και κρύψεις την ξεφτίλα σας; Ανάκριση στο παιδάκι επειδή κατήγγειλε την επίθεση με μαχαίρι
Δεν νομίζω ότι είναι μπλεγμένος κάποιος της ΝΔ απλά η διαφθορά στην αστυνομία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο όπου τώρα πλέον συμμετέχουν και σε κυκλώματα παιδεραστίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
https://twitter.com/67Morgana/status/16 ... 1315725314zteo έγραψε: 08 Απρ 2023, 20:38 Δεν νομίζω ότι είναι μπλεγμένος κάποιος της ΝΔ απλά η διαφθορά στην αστυνομία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο όπου τώρα πλέον συμμετέχουν και σε κυκλώματα παιδεραστίας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν χρειάζεται ο καναλαρχης να έχει την βοήθεια κάποιου της ΝΔ. Μπορεί άνετα να ελέγξει μόνος του τον κρατικό μηχανισμό.Kauldron έγραψε: 13 Απρ 2023, 11:16https://twitter.com/67Morgana/status/16 ... 1315725314zteo έγραψε: 08 Απρ 2023, 20:38 Δεν νομίζω ότι είναι μπλεγμένος κάποιος της ΝΔ απλά η διαφθορά στην αστυνομία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο όπου τώρα πλέον συμμετέχουν και σε κυκλώματα παιδεραστίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
https://twitter.com/SMitsotakis/status/ ... 29/photo/1zteo έγραψε: 13 Απρ 2023, 14:37Δεν χρειάζεται ο καναλαρχης να έχει την βοήθεια κάποιου της ΝΔ. Μπορεί άνετα να ελέγξει μόνος του τον κρατικό μηχανισμό.Kauldron έγραψε: 13 Απρ 2023, 11:16https://twitter.com/67Morgana/status/16 ... 1315725314zteo έγραψε: 08 Απρ 2023, 20:38 Δεν νομίζω ότι είναι μπλεγμένος κάποιος της ΝΔ απλά η διαφθορά στην αστυνομία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο όπου τώρα πλέον συμμετέχουν και σε κυκλώματα παιδεραστίας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Υδράργυρος
Τι υποθεση και αυτη... ελλαδα με κυβερνηση νεα δημοκρατια
Δε γινονται και εκπληξεις σε αυτη τη χωρα. Να βγει ο πθ να τα παρει στο κρανιο και να πει θα ξεκαθαριστει αυτη η υποθεση μεχρι τελους και ολοι οι εμπλεκομενοι θα πανε φυλακη οποιοι και αν ειναι
Δε γινονται και εκπληξεις σε αυτη τη χωρα. Να βγει ο πθ να τα παρει στο κρανιο και να πει θα ξεκαθαριστει αυτη η υποθεση μεχρι τελους και ολοι οι εμπλεκομενοι θα πανε φυλακη οποιοι και αν ειναι
- Eθνικοκοινωνιστης
ναι αλλα ο γεωργουληςnyxtovios έγραψε: 05 Απρ 2023, 15:20 Να συμπληρώσω ότι φταιει ο Αντρέας, επειδή κατήργησε τις στολές στα σχολεία ( μου το έχει πει ταρίφας ψηφοφόρος του κούλη)
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 3353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος