Πώς τα πάει με τη γυναίκα σου; Κομπλέ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
- Cecily Anne
Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Eπέλεξαν την πρώην για φιλη και τον εγραψαν ;Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:56Α και σε ξέχασα καλέ.
Εσύ δεν μας είπες γιατί έχασες όλους τους φίλους το 12 τελικά;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όλους... τον τελευταίο που είχα σε υπόληψη. Διαζύγιο έχω πάρει εδώ και 12 χρόνια.Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:56Α και σε ξέχασα καλέ.
Εσύ δεν μας είπες γιατί έχασες όλους τους φίλους το 12 τελικά;
the end
- Cecily Anne
ΑΑΑ ε άρα δεν τους έχασες όλους σε ένα έτος. Έτσι όπως το έγραψες αυτό φάνηκε.Πάνας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:59
Όλους... τον τελευταίο που είχα σε υπόληψη. Διαζύγιο έχω πάρει εδώ και 11 χρόνια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
σαν αδέλφια
Δεν μπορω να πω οτι καταλαβα τι επιβεβαιωσαCecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:37Δεν πάει έτσι η φάση ακριβώς, όταν ψαρεύεις ψάρια από την ίδια πηγή, αλλά και το "παρέα κάναμε" μου φτάνει, για να με επιβεβαιώσεις.Nostalgia έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:36
Αυτη ειχε τις φιλες της κι εγω ειχα του φιλους μου, φυσικα και δεν ημουν φιλος με τις φιλες της, παρεα καναμε.![]()
Δεν ειναι ψαρεμα ρε συ, με καποιους κολλας με καποιους δεν κολλας, συχνωτιζεσαι με κοσμο και με καποιους ταιριαζεις, αυτη ταιριαξε με τις φιλες της, εγω με τους δικους μου και ημασταν μια μεγαλη παρεα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne
Nostalgia έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:05
Δεν ειναι ψαρεμα ρε συ, με καποιους κολλας με καποιους δεν κολλας, συχνωτιζεσαι με κοσμο και με καποιους ταιριαζεις, αυτη ταιριαξε με τις φιλες της, εγω με τους δικους μου και ημασταν μια μεγαλη παρεα.
Να φανταστώ και η γυναίκα σου έγινε μια μεγάλη ωραία παρέα με τους φίλους σου;
Και μην φανταστείς ότι είχα και πολλούς, αυτόν που θα βγω πχ για καφέ, ποτό, βόλτα με τις μηχανές, τον λέω φίλο αλλά όχι με την έννοια που δίνουμε ως αληθινή φιλία, αλλά της παρέας.Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:00ΑΑΑ ε άρα δεν τους έχασες όλους σε ένα έτος. Έτσι όπως το έγραψες αυτό φάνηκε.Πάνας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:59
Όλους... τον τελευταίο που είχα σε υπόληψη. Διαζύγιο έχω πάρει εδώ και 11 χρόνια.
Πολλοί ίσως μπερδεύονται με την έννοια και θεωρούν φίλους τις παρέες που διασκεδάζουν. Στην άσχημη στιγμή φαίνονται όλοι.
the end
- Cecily Anne
Διαφωνώ κάθετα με τη λογική αυτή. Στα άσχημα σου σε λυπούνται και είναι μακράν πιο εύκολο να είναι εκεί. ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ φαίνονται αυτοί φίλοι.Πάνας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:06
Πολλοί ίσως μπερδεύονται με την έννοια και θεωρούν φίλους τις παρέες που διασκεδάζουν. Στην άσχημη φαίνονται όλοι.
προφανως έχεις δίκιο οπότε δεν ακουμπάω την ουσία, τεχνικά όμως η φωνή είναι κύμα, νομίζω δεν συμφέρει κάθετα.
- Cecily Anne
Για πες, ενδιαφέρον.
Παίζει και αυτό πολύ, περισσότερο όμως ανάμεσα σε γυναίκες, ο κύριος παράγοντας είναι η ζήλια.Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:08Διαφωνώ κάθετα με τη λογική αυτή. Στα άσχημα σου σε λυπούνται και είναι μακράν πιο εύκολο να είναι εκεί. ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ φαίνονται αυτοί φίλοι.Πάνας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:06
Πολλοί ίσως μπερδεύονται με την έννοια και θεωρούν φίλους τις παρέες που διασκεδάζουν. Στην άσχημη φαίνονται όλοι.
Όσο για αυτό που λες δεν είναι μια περίπτωση, το να χρειαστείς ένα φίλο σε κάποια άσχημη στιγμή δεν είναι μόνο συμπαράσταση από λύπηση, είναι πολλά παραπάνω.
the end
δεν θέλω ρε, δεν είναι σωστό, να αρχίσω απο την πρώτη δημοτικού που την γνώρισα ή να το πιάσω πριν 25 χρόνια που είναι τα πρόσφατα μόνο;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα πιο πρόσφατα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Eτοιμάσου...Πάνας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:17Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:08Διαφωνώ κάθετα με τη λογική αυτή. Στα άσχημα σου σε λυπούνται και είναι μακράν πιο εύκολο να είναι εκεί. ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ φαίνονται αυτοί φίλοι.Πάνας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 01:06
Παίζει και αυτό πολύ, περισσότερο όμως ανάμεσα σε γυναίκες, ο κύριος παράγοντας είναι η ζήλια.
Όσο για αυτό που λες δεν είναι μια περίπτωση, το να χρειαστείς ένα φίλο σε κάποια άσχημη στιγμή δεν είναι μόνο συμπαράσταση από λύπηση, είναι πολλά παραπάνω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-