!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βόμβες Τζανερίκου για το Μαξίμου.
Re: Βόμβες Τζανερίκου για το Μαξίμου.
Και ακριβως επειδη εσπασαν τα μουτρα τους με καποιους απο τους 5 Αρεοπαγιτες που θα δικαζαν για Κασιδιαρη αποφασισαν να το αναθεσουν σε 10μελη Επιτροπη, κατι δηλαδη τοσο εξωφθαλμο που ουτε στην Τουρκια του Ερντογαν και των Γκριζων Λυκων δεν θα γινοταν.
.
.
Αυτοί τώρα κοροϊδευαν τους ''αρμούς της εξουσίας''. 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Υδράργυρος
Σκανδαλαρα
Πρώτο θέμα τίποτα
Ευαγγελάτος τίποτα
Σκαι τίποτα
Για να δούμε μέχρι το βραδυ τι θα γίνει
Ευαγγελάτος τίποτα
Σκαι τίποτα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Lugozzi έγραψε: 12 Απρ 2023, 17:48 Πρώτο θέμα τίποτα
Ευαγγελάτος τίποτα
Σκαι τίποτα
Πρωτα θα βρουν υπερασπιστικη γραμμη και μετα θα το ανακοινωσουν με τον τροπο που θελουν.
.
Περιμένω τη γριά με το μίνι στον Ευαγγελάτο να δώσει γραμμή
Γνωστό παπαγαλάκι του Μαξίμου
Γνωστό παπαγαλάκι του Μαξίμου
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εν τω μεταξύ κλασική πασοκαρα, φταίει ο βιασθεις
ΠΑΣΟΚ κατά Τζανερρίκου: Γιατί προσήλθε σε συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες;
https://www.protothema.gr/politics/arti ... paragodes/
ΠΑΣΟΚ κατά Τζανερρίκου: Γιατί προσήλθε σε συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες;
https://www.protothema.gr/politics/arti ... paragodes/
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εδω ολες οι δηλωσεις γιατι παιζει κοπτοραπτικηArisvilla έγραψε: 12 Απρ 2023, 12:05 https://www.ieidiseis.gr/politiki/19336 ... -ieidiseis
"Ο Χρήστος Τζανερίκος αποκαλύπτει ότι εκτός από τον Γεραπετρίτη τον προσέγγισε και δεύτερος κυβερνητικός παράγοντας, προσφέροντας ανταλλάγματα αν τους διευκόλυνε στο «μπλόκο» Κασιδιάρη."
Ειδικό δικαστήριο για τους Κούληδες μετά τις εκλογές.
https://www.dikastiko.gr/eidhsh/chr-tza ... ycho-quot/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pikey25 την 12 Απρ 2023, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Eθνικοκοινωνιστης
συριζαγιτες πονατε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 12 Απρ 2023, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ερώτηση: Εν τέλει γιατί κάνατε αυτή τη δήλωση. Τι συνέβη;
Δε θα έκανα αυτή τη δήλωση αν δεν υπήρχαν παρεμβάσεις στο έργο μου, οι οποίες εκδηλώθηκαν και με τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Αυτό είναι θεσμικό άραγε;
Ερώτηση: Υπήρξε συνάντηση με τον κ. Γεραπετρίτη και με ποιο περιεχόμενο;
Υπήρξε πράγματι, αλλά όχι σε κάποιο καφενέ όπως λέγεται. Μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να βρεθούμε στο γραφείο μου, αλλά του απάντησα πως δεν είναι σωστό, αλλά μπορώ να πάω εγώ στο κέντρο. Και πήγα στο δικό του, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση έγινε στις 31 Μαρτίου και ώρα 09.30 το πρωί. Εκεί ο κ.υπουργός μου είπε ότι καλό θα ήταν να πείθαμε την κοινωνία να αποκλείσει αυτό το ναζιστικό μόρφωμα αλλα τώρα είναι αναγκαίο να γίνει με τη νομοθετική ρύθμιση που προτείνει η κυβέρνηση. Μάλιστα μου ζήτησε κι ένα υπόμνημα με τις προτάσεις μου για την κατάσταση της Δικαιοσύνης. Με ρώτησε επίσης αν θεωρώ ότι η ρύθμιση χρειαζόταν κάποια προσθήκη και είπα όχι.
Ερώτηση: Εκφραστήκατε υπέρ ή κατά;
Δεν είπα ούτε αν διαφωνώ ούτε αν συμφωνώ. Προφανώς λοιπόν επειδή δεν αποκόμισε κάτι από εμένα, αποφασίστηκε εν συνεχεία να έρθει η συμπληρωματική τροπολογία που μου αφαιρούσε το δικαίωμα να επιλέξω το πενταμελές συμβούλιο. Το οποίο συμβούλιο έκρινε τα πάντα στη διαδρομή όλων των εκλογικών αναμετρήσεων, όπως π.χ την περίπτωση της Χρυσής Αυγής με την υπ΄αριθμόν 65/2014 υπό την προεδρία του κ. Χρυσικού. Ουδέποτε αμφισβητήθηκε. Και ξαφνικά, ενώ την Παρασκευή ζητούσαν τη γνώμη μου, χωρίς να ενημερωθώ (εφόσον γίνεται λόγος για θεσμική συνάντηση, όταν βέβαια θεσμικά αρμόδιος ως πολιτικός προϊστάμενος είναι μόνον ο Υπουργός Δικαιοσύνης) ως επικεφαλής του αρμόδιου Α1 τμήματος έρχεται αυτή η τροπολογία όπως ανακοίνωσε ο κ. Βορίδης, την επόμενη Πέμπτη. Αν είχαν σκοπό να τη φέρουν γιατί δεν με ενημέρωσε ο κ. υπουργός για όλα εκείνη την ημέρα;
Ερώτηση: Είχατε άλλη όχληση;
Ναι, πριν γίνει γνωστή η νέα τροπολογία μου ζητήθηκε σε επικοινωνία με υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο «να βοηθήσω και υπάρχουν και ανεξάρτητες αρχές με την αφυπηρέτηση».
Καμοραpikey25 έγραψε: 12 Απρ 2023, 18:24Ερώτηση: Εν τέλει γιατί κάνατε αυτή τη δήλωση. Τι συνέβη;
Δε θα έκανα αυτή τη δήλωση αν δεν υπήρχαν παρεμβάσεις στο έργο μου, οι οποίες εκδηλώθηκαν και με τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Αυτό είναι θεσμικό άραγε;
Ερώτηση: Υπήρξε συνάντηση με τον κ. Γεραπετρίτη και με ποιο περιεχόμενο;
Υπήρξε πράγματι, αλλά όχι σε κάποιο καφενέ όπως λέγεται. Μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να βρεθούμε στο γραφείο μου, αλλά του απάντησα πως δεν είναι σωστό, αλλά μπορώ να πάω εγώ στο κέντρο. Και πήγα στο δικό του, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση έγινε στις 31 Μαρτίου και ώρα 09.30 το πρωί. Εκεί ο κ.υπουργός μου είπε ότι καλό θα ήταν να πείθαμε την κοινωνία να αποκλείσει αυτό το ναζιστικό μόρφωμα αλλα τώρα είναι αναγκαίο να γίνει με τη νομοθετική ρύθμιση που προτείνει η κυβέρνηση. Μάλιστα μου ζήτησε κι ένα υπόμνημα με τις προτάσεις μου για την κατάσταση της Δικαιοσύνης. Με ρώτησε επίσης αν θεωρώ ότι η ρύθμιση χρειαζόταν κάποια προσθήκη και είπα όχι.
Ερώτηση: Εκφραστήκατε υπέρ ή κατά;
Δεν είπα ούτε αν διαφωνώ ούτε αν συμφωνώ. Προφανώς λοιπόν επειδή δεν αποκόμισε κάτι από εμένα, αποφασίστηκε εν συνεχεία να έρθει η συμπληρωματική τροπολογία που μου αφαιρούσε το δικαίωμα να επιλέξω το πενταμελές συμβούλιο. Το οποίο συμβούλιο έκρινε τα πάντα στη διαδρομή όλων των εκλογικών αναμετρήσεων, όπως π.χ την περίπτωση της Χρυσής Αυγής με την υπ΄αριθμόν 65/2014 υπό την προεδρία του κ. Χρυσικού. Ουδέποτε αμφισβητήθηκε. Και ξαφνικά, ενώ την Παρασκευή ζητούσαν τη γνώμη μου, χωρίς να ενημερωθώ (εφόσον γίνεται λόγος για θεσμική συνάντηση, όταν βέβαια θεσμικά αρμόδιος ως πολιτικός προϊστάμενος είναι μόνον ο Υπουργός Δικαιοσύνης) ως επικεφαλής του αρμόδιου Α1 τμήματος έρχεται αυτή η τροπολογία όπως ανακοίνωσε ο κ. Βορίδης, την επόμενη Πέμπτη. Αν είχαν σκοπό να τη φέρουν γιατί δεν με ενημέρωσε ο κ. υπουργός για όλα εκείνη την ημέρα;
Ερώτηση: Είχατε άλλη όχληση;
Ναι, πριν γίνει γνωστή η νέα τροπολογία μου ζητήθηκε σε επικοινωνία με υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο «να βοηθήσω και υπάρχουν και ανεξάρτητες αρχές με την αφυπηρέτηση».
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Μαδουραίος
Εγκληματική οργάνωση
Υπαρχει ετοιμος νομος παντως για τις εγκληματικες οργανωσεις του κ.Υπουργου Μακη-Μαυρουδη Βοριδη, υπομνημα οποιο κομμα θελει στελνει, και αποφασιζει ο αρειος παγος
Μπραβο στη ΝΔ για το νομοθετημα

Μπραβο στη ΝΔ για το νομοθετημα
Οπεν, Άλφα πρώτη είδηση
Αντ1 πρώτη είδηση Καϊλη
Αντ1 πρώτη είδηση Καϊλη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις