Η αριστερά ή τέλος πάντων αυτό που λένε αριστερά θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί. Εμένα δεν με πειράζει, τους πραγματικούς αριστερούς πρέπει να πειράζει όταν καπηλεύονται τον όρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Οκτ 2018, 19:19Έχει αναγκάσει και τον dna replication να στηρίζει την επέκταση του ΝΑΤΟ, τι να λέμε τώρα!foscilis έγραψε: 20 Οκτ 2018, 19:15 Οκ την πεφτω να χωνεψω τη σαλατα τοματινι ροκα φετα δυο λογιων μπαλσαμικο λαδι κρουτον και οταν ξυπναω ο απερχομενος κοτζιας εχει αναγκασει το χοντρομπενυ να επιχειρηματολογει εναντια στην επεκταση της επικρατειας και οι Μακεδονες εχουν μετονομαστει με πλειοψηφια καταδικαστεα απο τους ελληνες πατριωτε.
Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποσο γαμιωντας θα σας πηγαινε καποιος μισο τσικ πιο εξυπνος απο τσιπρα και καμμενο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δωροδοκία 2.000.000 Για ΝΑΙ στα Σκόπια. Της πόπης!!
Re: Δωροδοκία 2.000.000 Για ΝΑΙ στα Σκόπια. Της πόπης!!
the end
Εδώ νομίζω κολάει το παλιό μου ερώτημα: Ποιός έκανε μεγαλύτερο κακό στην Αριστερά, ο Μανιαδάκης ή ο Τσίπρας;Πάνας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:36Η αριστερά ή τέλος πάντων αυτό που λένε αριστερά θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί. Εμένα δεν με πειράζει, τους πραγματικούς αριστερούς πρέπει να πειράζει όταν καπηλεύονται τον όρο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αμα με Αριστερα του Τσίπρα τα ελληνικά στρατεύματα εχουν φτάσει στα Σκόπια (την πόλη) και έχουνε κλειδώσει την αδριατική, σκεφτειτε που θα φτάσουμε με τον Ρουβικωνα. Μεχρι τον Δούναβη τουλάχιστον.Πάνας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:36Η αριστερά ή τέλος πάντων αυτό που λένε αριστερά θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί. Εμένα δεν με πειράζει, τους πραγματικούς αριστερούς πρέπει να πειράζει όταν καπηλεύονται τον όρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Οκτ 2018, 19:19Έχει αναγκάσει και τον dna replication να στηρίζει την επέκταση του ΝΑΤΟ, τι να λέμε τώρα!foscilis έγραψε: 20 Οκτ 2018, 19:15 Οκ την πεφτω να χωνεψω τη σαλατα τοματινι ροκα φετα δυο λογιων μπαλσαμικο λαδι κρουτον και οταν ξυπναω ο απερχομενος κοτζιας εχει αναγκασει το χοντρομπενυ να επιχειρηματολογει εναντια στην επεκταση της επικρατειας και οι Μακεδονες εχουν μετονομαστει με πλειοψηφια καταδικαστεα απο τους ελληνες πατριωτε.
Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποσο γαμιωντας θα σας πηγαινε καποιος μισο τσικ πιο εξυπνος απο τσιπρα και καμμενο.![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Στις εκλογές θα φωνάζουν έξω το ΝΑΤΟ και οι βάσεις.
Γιατί;
Μας τις επιβάλλουν αφού, σαν τα μνημόνια που κάνανε πορείες.
Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Γιατί;
Μας τις επιβάλλουν αφού, σαν τα μνημόνια που κάνανε πορείες.
Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
the end
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γιατί αναπαράγετε και διαιωνίζετε το παπατζηλίκι ότι η αριστερά και οι αριστεροί είναι κάτι το εγγενώς αγαθό και ενάρετο; Σας επαναφέρω στην τάξη: αυτό ακριβώς που βλέπομε τα τελευταία χρόνια είναι η αριστεράLeporello έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:38Εδώ νομίζω κολάει το παλιό μου ερώτημα: Ποιός έκανε μεγαλύτερο κακό στην Αριστερά, ο Μανιαδάκης ή ο Τσίπρας;Πάνας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:36Η αριστερά ή τέλος πάντων αυτό που λένε αριστερά θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί. Εμένα δεν με πειράζει, τους πραγματικούς αριστερούς πρέπει να πειράζει όταν καπηλεύονται τον όρο.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ευτυχώς δλδ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:53Γιατί αναπαράγετε και διαιωνίζετε το παπατζηλίκι ότι η αριστερά και οι αριστεροί είναι κάτι το εγγενώς αγαθό και ενάρετο; Σας επαναφέρω στην τάξη: αυτό ακριβώς που βλέπομε τα τελευταία χρόνια είναι η αριστεράLeporello έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:38Εδώ νομίζω κολάει το παλιό μου ερώτημα: Ποιός έκανε μεγαλύτερο κακό στην Αριστερά, ο Μανιαδάκης ή ο Τσίπρας;Πάνας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:36Η αριστερά ή τέλος πάντων αυτό που λένε αριστερά θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί. Εμένα δεν με πειράζει, τους πραγματικούς αριστερούς πρέπει να πειράζει όταν καπηλεύονται τον όρο.
Αριστερά είναι να πηγαίνεις στην κηδεία του Φιντέλ.
the end
+1946-49ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:53Γιατί αναπαράγετε και διαιωνίζετε το παπατζηλίκι ότι η αριστερά και οι αριστεροί είναι κάτι το εγγενώς αγαθό και ενάρετο; Σας επαναφέρω στην τάξη: αυτό ακριβώς που βλέπομε τα τελευταία χρόνια είναι η αριστεράLeporello έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:38Εδώ νομίζω κολάει το παλιό μου ερώτημα: Ποιός έκανε μεγαλύτερο κακό στην Αριστερά, ο Μανιαδάκης ή ο Τσίπρας;Πάνας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:36Η αριστερά ή τέλος πάντων αυτό που λένε αριστερά θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί. Εμένα δεν με πειράζει, τους πραγματικούς αριστερούς πρέπει να πειράζει όταν καπηλεύονται τον όρο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια είναι η πολιτική ορθότητα που σαρώνει όλη την ΕΕ. Made in USA by Barack.
the end
Εσύ ποιός λες ότι έκανε το μεγαλύτερο κακό;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:53Γιατί αναπαράγετε και διαιωνίζετε το παπατζηλίκι ότι η αριστερά και οι αριστεροί είναι κάτι το εγγενώς αγαθό και ενάρετο; Σας επαναφέρω στην τάξη: αυτό ακριβώς που βλέπομε τα τελευταία χρόνια είναι η αριστεράLeporello έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:38Εδώ νομίζω κολάει το παλιό μου ερώτημα: Ποιός έκανε μεγαλύτερο κακό στην Αριστερά, ο Μανιαδάκης ή ο Τσίπρας;Πάνας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:36Η αριστερά ή τέλος πάντων αυτό που λένε αριστερά θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί. Εμένα δεν με πειράζει, τους πραγματικούς αριστερούς πρέπει να πειράζει όταν καπηλεύονται τον όρο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Sid Vicious
Επιτέλους μια μεγάλη Αλήθεια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:53 Γιατί αναπαράγετε και διαιωνίζετε το παπατζηλίκι ότι η αριστερά και οι αριστεροί είναι κάτι το εγγενώς αγαθό και ενάρετο; Σας επαναφέρω στην τάξη: αυτό ακριβώς που βλέπομε τα τελευταία χρόνια είναι η αριστερά
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Η αντιληψη οτι κατεχετε την Απολυτη Αληθεια,Leporello έγραψε: 20 Οκτ 2018, 22:12Εσύ ποιός λες ότι έκανε το μεγαλύτερο κακό;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:53Γιατί αναπαράγετε και διαιωνίζετε το παπατζηλίκι ότι η αριστερά και οι αριστεροί είναι κάτι το εγγενώς αγαθό και ενάρετο; Σας επαναφέρω στην τάξη: αυτό ακριβώς που βλέπομε τα τελευταία χρόνια είναι η αριστεράLeporello έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:38 Εδώ νομίζω κολάει το παλιό μου ερώτημα: Ποιός έκανε μεγαλύτερο κακό στην Αριστερά, ο Μανιαδάκης ή ο Τσίπρας;
κι οτι μπορειτε να κανετε ο,τι μαλακια γουσταρετε,
αφου κατεχετε την Απολυτη Αληθεια (ΤΜ)
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ναι, ο εμφύλιος πόλεμος έκανε ακόμη μεγαλύτερο κακό στην Αριστερά. Ομως το δικό μου δίλημμα ήταν μεταξύ των δύο και μόνο.Yochanan έγραψε: 20 Οκτ 2018, 22:03+1946-49ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:53Γιατί αναπαράγετε και διαιωνίζετε το παπατζηλίκι ότι η αριστερά και οι αριστεροί είναι κάτι το εγγενώς αγαθό και ενάρετο; Σας επαναφέρω στην τάξη: αυτό ακριβώς που βλέπομε τα τελευταία χρόνια είναι η αριστεράLeporello έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:38 Εδώ νομίζω κολάει το παλιό μου ερώτημα: Ποιός έκανε μεγαλύτερο κακό στην Αριστερά, ο Μανιαδάκης ή ο Τσίπρας;
1.
-
Ορέστης 35
Ετσι. Να μη χτυπησουν μια Αραχωβα οι νυκοκοιραιοι;Οργισμένος έγραψε: 20 Οκτ 2018, 21:33 Θα ψηφιστει απο τη βουλη μας γυρω στα χριστουγεννα. Τα κουκια ειν ηδη ετοιμα. Γυρω στις 20-12 θα ανακοινωθουν οι παροχες καταναλωσης κι επειτα θα ψηφισθει η συμφωνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση