Λες να την έβαλε ο πατέρας της, να βαρέσει το τατουάζ, τύπε;Beria έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:33 Στο μεταξύ δεν το επέλεξε ο Τζιμ το ρητό που σκαλιστηκε στον τάφο του
Ο έρμος ο πατέρας του το έβαλε.
Υγ. Βαρετή μπάντα δεν είναι. Η αγιοποίηση του Μόρισον ειναι υπερβολική
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
Γιατί εσύ άμα γουστάρεις ξέρω γω έναν ποιητή, Καβάφη να πούμε δεν είναι πιο λογικό να κάνεις τατουάζ κάτι που έχει πει ξερω γω ο θειός του για αυτόν παρά κάτι που έχει γράψει ο ίδιος; Περίεργος είσαι εσύ ρε τύπε.Beria έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:33 Στο μεταξύ δεν το επέλεξε ο Τζιμ το ρητό που σκαλιστηκε στον τάφο του
Καθόλου βαρετή. Μεγάλη μπάντα. Μεγάλος κι ο Μόρισον. Αυτός που συντέλεσε στην αθωοποίηση όχι στην αγιοποίηση, ήταν ο Όλιβερ Στόουν που πραγματικά τον έβαλε να παίξει ένα σκοτεινό καταραμένο άγγελο. Δεν ήταν αυτό.
Η αγιοποίηση (στην Ελλάδα τουλάχιστον που ξέρω) ξεκίνησε πολύ πριν την ταινίαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:44Γιατί εσύ άμα γουστάρεις ξέρω γω έναν ποιητή, Καβάφη να πούμε δεν είναι πιο λογικό να κάνεις τατουάζ κάτι που έχει πει ξερω γω ο θειός του για αυτόν παρά κάτι που έχει γράψει ο ίδιος; Περίεργος είσαι εσύ ρε τύπε.Beria έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:33 Στο μεταξύ δεν το επέλεξε ο Τζιμ το ρητό που σκαλιστηκε στον τάφο του
Καθόλου βαρετή. Μεγάλη μπάντα. Μεγάλος κι ο Μόρισον. Αυτός που συντέλεσε στην αθωοποίηση όχι στην αγιοποίηση, ήταν ο Όλιβερ Στόουν που πραγματικά τον έβαλε να παίξει ένα σκοτεινό καταραμένο άγγελο. Δεν ήταν αυτό.
Ροκάδες, μεταλλάδες και σκυλαδες όλοι λατρεία για τον Τζιμ
Δεν ψήθηκα ποτέ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Οκ. Αυτό δεν ήταν ακριβώς αγιοποίηση. Ήταν μάλλον δαιμονοποίηση και στο σωστό δρόμο.Beria έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:47Η αγιοποίηση (στην Ελλάδα τουλάχιστον που ξέρω) ξεκίνησε πολύ πριν την ταινίαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:44Γιατί εσύ άμα γουστάρεις ξέρω γω έναν ποιητή, Καβάφη να πούμε δεν είναι πιο λογικό να κάνεις τατουάζ κάτι που έχει πει ξερω γω ο θειός του για αυτόν παρά κάτι που έχει γράψει ο ίδιος; Περίεργος είσαι εσύ ρε τύπε.Beria έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:33 Στο μεταξύ δεν το επέλεξε ο Τζιμ το ρητό που σκαλιστηκε στον τάφο του
Δεν ψήθηκα ποτέ
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Επαναφέρω το θεμα. Άκουγα τον τελευταίο δίσκο τους και πραγματικά με πιάσανε τα γέλια. Αλλά αφού υπάρχει κοινο-προβατα που κάνει είδωλο ότι τους πασάρει ο εκάστοτε ατζέντης δισκογραφικών.....
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Beria έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:47 Η αγιοποίηση (στην Ελλάδα τουλάχιστον που ξέρω) ξεκίνησε πολύ πριν την ταινία
Δεν ψήθηκα ποτέ
Θεωρώ αυτό που παρήγαγαν οι Doors εφάμιλλο των μεγάλων κλασικών. Οι άνθρωποι έκαναν πραγματικά έντεχνο, όχι παπαριές. Ερευνητική μουσική, στίχος ποιητικός, γαμάτοι ήτανε. Θεωρώ αυτούς και τους Pink Floyd τα κορυφαία συγκροτήματα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
στα λάιβ και τους αυτοσχεδιασμους γαμουν. επίσης γράφανε και πιασαρικες μελωδίες, και επειδή κράτησαν λίγο, δεν κρέμασαν. το έργο τους είναι συνεκτικο, εύκολα. προσβάσιμο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ντάξει. Ξεθαψε ο Μένιος το νήμα, για να μου την πει.. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
εγώ ήμουν προκατειλημμένος ενάντια, επειδή ολοι οι μεταλαδες τον μισουσαν, αλλά τελικά ξεκόλλησα, και αποδέχομαι.
Karambabas έγραψε: 11 Απρ 2023, 19:34 Θεωρώ αυτό που παρήγαγαν οι Doors εφάμιλλο των μεγάλων κλασικών. Οι άνθρωποι έκαναν πραγματικά έντεχνο, όχι παπαριές. Ερευνητική μουσική, στίχος ποιητικός, γαμάτοι ήτανε. Θεωρώ αυτούς και τους Pink Floyd τα κορυφαία συγκροτήματα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Απρ 2023, 19:45 εγώ ήμουν προκατειλημμένος ενάντια, επειδή ολοι οι μεταλαδες τον μισουσαν, αλλά τελικά ξεκόλλησα, και αποδέχομαι.
φορουμάρα...Beria έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:47 Η αγιοποίηση (στην Ελλάδα τουλάχιστον που ξέρω) ξεκίνησε πολύ πριν την ταινία
Δεν ψήθηκα ποτέ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ροκάδες ναι, μεταλαδες μίσος ατελείωτο. Εδώ δεν τόλμησε ο κισατζεκιαν να βάλει άλμπουμ των the doors στο ένθετο του για το κλασσικό ροκ, θα τον λυντσαρανε.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 11 Απρ 2023, 19:53Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Απρ 2023, 19:45 εγώ ήμουν προκατειλημμένος ενάντια, επειδή ολοι οι μεταλαδες τον μισουσαν, αλλά τελικά ξεκόλλησα, και αποδέχομαι.φορουμάρα...Beria έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:47 Η αγιοποίηση (στην Ελλάδα τουλάχιστον που ξέρω) ξεκίνησε πολύ πριν την ταινία
Δεν ψήθηκα ποτέ
Τη δεκαετία του 80 που ήμουν έφηβος, οι μεταλλάδες δεν το θεωρούσαν κάτι δικό τους, αλλά δείχνανε σεβασμό, έστω σιωπηλά. Κυρίως τα ψαγμένα φρικιά και οι κουλτουριάρηδες ροκάδες τους λάτρευαν, αναρχικοί, κλπ. Η αλήθεια είναι πως πρώτα αγάπησα τους στίχους του Morrison και ύστερα τη μουσική του, ή αν θες, τη μουσική των Doors. Τη μουσική αξία τους την κατάλαβα στα 90´s, την ποιητική μαγεία του Μόρισον την ανακάλυψα ως έφηβος νωρίτερα. Ακόμα πιστεύω πως οι Doors είναι κλασική αξία, είναι γαμημένη Τέχνη, όχι γρατσουνίσματα σε κιθάρες και πομπώδεις μεταλλιές για εφήβους με σπυριά και κιτρινίλες στα σεντόνια, ή για μαλάκες που δεν μεγάλωσαν ποτέ.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 11 Απρ 2023, 19:53Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Απρ 2023, 19:45 εγώ ήμουν προκατειλημμένος ενάντια, επειδή ολοι οι μεταλαδες τον μισουσαν, αλλά τελικά ξεκόλλησα, και αποδέχομαι.φορουμάρα...Beria έγραψε: 27 Μαρ 2022, 14:47 Η αγιοποίηση (στην Ελλάδα τουλάχιστον που ξέρω) ξεκίνησε πολύ πριν την ταινία
Δεν ψήθηκα ποτέ
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Πολυ καλη μπαντα αλλα και καπως υπερεκτιμημενη λογω της γοητειας και του μαγνητισμου του Τζιμ.
Ο τυπος δεν ηταν μονο μουσικος και ποιητης αλλα και ενας κοινωνικος επαναστατης της γενιας του.
.
Ο τυπος δεν ηταν μονο μουσικος και ποιητης αλλα και ενας κοινωνικος επαναστατης της γενιας του.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-