!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Εμενα η μητερα μου εχει πολυ καλες φιλες εδω και πολλα χρονια.Εγω απο τη μερια μου εχω δυο κολλητους συμμαθητες και φιλους απο το σχολειο.Η αδερφη μου απο την αλλη δεν σταθηκε τυχερη και δεν εχει κρατησει φιλιες.Νομιζω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι φυλου για το αν θα κρατησει φιλιες με ανθρωπους.Λαμβανοντας υποψη οτι η αδερφη μου ειναι δυσκολος χαρακτηρας φυσικο κι επομενο ειναι να μην εχει κρατησει φιλιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plouf την 20 Οκτ 2018, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:26 Δε ξεχνώ.
έπρεπε να σε πω χρυσόψαρο :roll:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

plouf έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:28 Εμενα η μητερα μου εχει πολυ καλες φιλες εδω και πολλα χρονια.Εγω απο τη μερια μου εχω δυο κολλητους συμμαθητες και φιλους απο το σχολειο.Η αδερφη μου απο την αλλη δεν σταθηκε τυχερη και δεν εχει κρατησει φιλιες.Νομιζω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι φυλου για το αν θα κρατησει φιλιες με ανθρωπους.Λαμβανοντας υποψη οτι η αδερφη μου ειναι δυσκολος χαρακτηρας φυσικο κι επομενο ειναι να μην εχει κρατησει φιλιες.
Ακριβώς έτσι. Ίσως και λίγο θέμα τύχης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Nostalgia έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:58 ....
Το γεγονός ότι η δίδυμη αδερφή σου και η κολλητή σου δεν έχουν "φιλίες" και "σε ζηλεύουν" σημαίνει ότι οι γυναίκες γενικά δεν έχουν φιλίες;

Εμένα πιο πολύ θα με άγχωνε ότι "ρουφάς" το πεδίο και μένουν χωρίς φιλίες. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά το έχω δεν να συμβαίνει σε δίδυμο με τα ίδια μου τα μάτια, απλά δεν το καταλάβαινε. Η κοπέλα ξεκίνησε να "κάνει φιλίες" όταν έφυγε από κοντά του για μεταπτυχιακό. Ξαναλέω, χωρίς παρεξήγηση, απλά επειδή το έχω δει το έργο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:32
plouf έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:28 Εμενα η μητερα μου εχει πολυ καλες φιλες εδω και πολλα χρονια.Εγω απο τη μερια μου εχω δυο κολλητους συμμαθητες και φιλους απο το σχολειο.Η αδερφη μου απο την αλλη δεν σταθηκε τυχερη και δεν εχει κρατησει φιλιες.Νομιζω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι φυλου για το αν θα κρατησει φιλιες με ανθρωπους.Λαμβανοντας υποψη οτι η αδερφη μου ειναι δυσκολος χαρακτηρας φυσικο κι επομενο ειναι να μην εχει κρατησει φιλιες.
Ακριβώς έτσι. Ίσως και λίγο θέμα τύχης.
Βασικα ειναι και θεμα τυχης ναι αλλα και ο χαρακτηρας μετραει γιατι αν λαβεις υποψη οτι δεν εχει πολυ καλες σχεσεις με την μητερα μας και της φερεται ασχημα τοτε τι να πεις? :102:
Άβαταρ μέλους
enaon

διακρύνω ένα πάτερν, τελικά μήπως οι αδελφές δεν έχουν φίλες; :bored:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:44 διακρύνω ένα πάτερν, τελικά μήπως οι αδελφές δεν έχουν φίλες; :bored:
Εγώ αναφέρομαι συγκεκριμένα σε δίδυμα διαφορετικού φύλου. Του ίδιου φύλου που έχω γνωρίσει έχουν ΜΙΑ παρέα κοινή. Τα διαφορετικού φύλου το ένα βγαίνει ευνουχισμένο σε σχέση με το άλλο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

πλούφ είσαι δίδυμος με την αδελφή σου, ή μόνο ο νοσταλγία έχει ευνουχίσει την Μαίρη;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

plouf έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:40
Βασικα ειναι και θεμα τυχης ναι αλλα και ο χαρακτηρας μετραει γιατι αν λαβεις υποψη οτι δεν εχει πολυ καλες σχεσεις με την μητερα μας και της φερεται ασχημα τοτε τι να πεις? :102:
Παίζουν πολλά ρόλο γενικότερα αλλά και οι σχέσεις γονέα-παιδιού δεν είναι πάντα καθοριστικές.

enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:44 διακρύνω ένα πάτερν, τελικά μήπως οι αδελφές δεν έχουν φίλες; :bored:
Εγώ είμαι αδελφή και έχω φίλες. Το πάτερν ξεφεύγει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Τι έγινε; Τις βγάλατε να τις μετρήσετε;

Τις φιλίες ντε!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:49 Εγώ είμαι αδελφή και έχω φίλες. Το πάτερν ξεφεύγει.
καλά εσύ δεν μετράς ρε, θα τον έχεις ευνουχίσει για το καλό, περίμενε λίγο να δούμε μήπως βρήκαμε τον γενικό κανόνα. :003:
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:48 πλούφ είσαι δίδυμος με την αδελφή σου, ή μόνο ο νοσταλγία έχει ευνουχίσει την Μαίρη;
Οχι καμια σχεση.Ειμαι δυο χρονια μεγαλυτερος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:51
Naida έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:49 Εγώ είμαι αδελφή και έχω φίλες. Το πάτερν ξεφεύγει.
καλά εσύ δεν μετράς ρε, θα τον έχεις ευνουχίσει για το καλό, περίμενε λίγο να δούμε μήπως βρήκαμε τον γενικό κανόνα. :003:
Κατανοείς ότι αναφέρομαι αποκλειστικά σε δίδυμα, επειδή έχουν ίδια τάξη, ίδιο σχολείο, ίδια πηγή ψαρέματος φιλιών και δεν το λέω για τα αδέρφια γενικότερα με χρονική διαφορά;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ε ναι βέβαια εγώ δε μετράω στον φανταστικό σας κόσμο, σας ενοχλάω. Πείτε μου να φύγω κιόλας μη ντρέπεστε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Cecily Anne έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:53
Κατανοείς ότι αναφέρομαι αποκλειστικά σε δίδυμα, επειδή έχουν ίδια τάξη, ίδιο σχολείο, ίδια πηγή ψαρέματος φιλιών και δεν το λέω για τα αδέρφια γενικότερα με χρονική διαφορά;
ναι βρε κατάλαβα, ο νοσταλγία σίγουρα έχει ευνουχίσει την Μαίρη και εκείνη δεν έχει φίλες γιατί το έχεις δεί με τα μάτια σου κλπ, απλά είπα μήπως λύσουμε και το θέμα μας αλλά οκ, δεν έτυχε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”