Arisvilla έγραψε: 09 Απρ 2023, 13:57
Ναι ε? Τώρα ξέρεις και πόσα βιβλία έχω διαβάσει στη ζωή μου ε χαχαχαχα? Πάντως εγώ με πανελλαδικές πέρασα στο πανεπιστήμιο. Εσύ "μορφωμένε" που εξακολουθείς να μην μου απαντάς τι έχεις τελειώσει? Μάθε επίσης οτι έλλειψη παιδείας σημαίνει και να κάνεις αναιδέστατες επιθέσεις και να βγάζεις συμπεράσματα για άτομα που δεν γνωρίζεις καν από ένα λάθος. Αυτά και κλείνω εδώ το θέμα γιατί είμαστε και off topic.
Του Δημοτικού είμαι.
Όποιος είναι διαβασμένος δεν γράφει "ως επί τω πλείστω", κάνει μπαμ στο μάτι. Τέλος.
Όσο για το κωλονήμα, λες να ενοχληθεί ο σκοπιανός Βινόσαυρος που του το χαλάμε;
και ο vantono πειραχτηκε
Ποιος πειράχτηκε μωρή λούλα?
Εσύ προφανως πατάς κουμπάκια αναφοράς και διαγράφουν ποστς. Εγώ δεν πατάω ποτέ.
Nandros έγραψε: 09 Απρ 2023, 14:03
Του Δημοτικού είμαι.
Όποιος είναι διαβασμένος δεν γράφει "ως επί τω πλείστω", κάνει μπαμ στο μάτι. Τέλος.
Όσο για το κωλονήμα, λες να ενοχληθεί ο σκοπιανός Βινόσαυρος που του το χαλάμε;
και ο vantono πειραχτηκε
Ποιος πειράχτηκε μωρή λούλα?
Εσύ προφανως πατάς κουμπάκια αναφοράς και διαγράφουν ποστς. Εγώ δεν πατάω ποτέ.
Λουλα είσαι και φαίνεσαι. ορκίζομαι σε ότι θες πως δεν σου έκανα την αναφορά. έσβησαν και τα δικά μου
southern έγραψε: 09 Απρ 2023, 15:54
Λουλα είσαι και φαίνεσαι. ορκίζομαι σε ότι θες πως δεν σου έκανα την αναφορά. έσβησαν και τα δικά μου
Δεκτον, σε πιστευω (δεν το λέω ειρωνικά).
μπαίνουμε στη μεγάλη εβδομάδα. ας αφήσουμε τα προσωπικά έστω και για λίγο. τι λές;
Αφου δεν μπορώ να νηστεψω απο φαγητο, ας νηστέψω απο πχορουμικους καβγάδες. Μέσα!
Θα σε περιμένω στην πχορουμική γωνία με το κονσερβοκούτι Δευτέρα του Πάσχα, μετά το αρνί και το κοκορέτσι.