Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Απρ 2023, 23:51
συγγνωμη εδω συγκρινουμε την γλωσσομαθεια,γιατι η στημενη θεματολογια ειναι κοινη για ολους
Βλέπουμε το πόσο άνετα στέκεται σε μια συνέντευξη με ένα ξένο δημοσιογράφο, και μάλιστα σε μια γλώσσα εκτός των αγγλικών. Η οποιαδήποτε σύγκριση με τον Τσίπρα ή εδώ που τα λέμε οποιονδήποτε άλλο ελ αρχηγό μεγάλου κόμματος είναι απλά καταθλιπτική.
Scouser έγραψε: 08 Απρ 2023, 23:44
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να αναγνωρίσεις ότι ένας πολιτικός που δεν γουστάρεις, μπορεί να είναι αντικειμενικά καλός σε ένα συγκεκριμένο τομέα;
Σε ποιον τομέα ;
Όταν παίζει χωρίς σενάριο είναι μίστερ μπιν.
Τυπικό παράδειγμα το You have never been to Samos.
Αλλά όταν τα λες, σου λένε για τα αγγλικά του Πόλου
Μια χαρά ήταν το you have never been to Samos στην τουρκοζαία Ολλανδέζα με τον αφγανό boy-toy. Εγώ που είναι γνωστό τι άποψη έχω για τη ΝΔ, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Scouser έγραψε: 09 Απρ 2023, 00:04
Μια χαρά ήταν το you have never been to Samos στην τουρκοζαία Ολλανδέζα με τον αφγανό boy-toy. Εγώ που είναι γνωστό τι άποψη έχω για τη ΝΔ, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.
Έτερον εκατερον.
Κανείς δεν θα διαφωνούσε αν έδινε μια σωστή απάντηση, αντί να μπερδέψει την γλώσσα του και να καταλήξει σε κραυγές.
Έτερον εκατερον.
Κανείς δεν θα διαφωνούσε αν έδινε μια σωστή απάντηση, αντί να μπερδέψει την γλώσσα του και να καταλήξει σε κραυγές.
Και αυτός ξέρει και αγγλικα
Έλα μωρέ με το πρακτοράκι των διακινητών τώρα, και πολύ ευγενικά της απάντησε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Απρ 2023, 00:14
ενταξει τοτε βαλτε ισοβιο το ζαβο με το κασκολ με τετοια κριτηρια
Δεν είπα ότι είναι αυτά τα κριτήρια γενικώς, είπα ότι σε αυτό τον τομέα, ο Κούλης υπερτερεί όλων των υπολοίπων. Τι να κάνουμε τώρα που είναι έτσι; Και εγώ δεν γουστάρω τον Ολυμπιακό καθόλου, αλλά έχει την καλύτερη επίθεση στην Ελλάδα, τι να κάνουμε τώρα;
JD Vance
Δεν είπα ότι είναι αυτά τα κριτήρια γενικώς, είπα ότι σε αυτό τον τομέα, ο Κούλης υπερτερεί όλων των υπολοίπων. Τι να κάνουμε τώρα που είναι έτσι; Και εγώ δεν γουστάρω τον Ολυμπιακό καθόλου, αλλά έχει την καλύτερη επίθεση στην Ελλάδα, τι να κάνουμε τώρα;
τους καλυτερους επιθετικους οχι την καλυτερη επιθεση
αντιστοιχα και ο κουλης απο πλευρας στυλ υπερτερει σε σχεση με τον μεσο βορειοευρωπαιο πρωθυπουργο,και?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Έτερον εκατερον.
Όποιος είδε την συνέντευξη κατάλαβε ότι ο κρυφακουλης δεν μπορεί να συντάξει δύο προτάσεις απάντηση σε μη αναμενόμενη ερώτηση. Τα περί πρακτορακι, δεν τα αμφισβητώ, αλλά τα διακινησαν τα νδουλικα μετά
τους καλυτερους επιθετικους οχι την καλυτερη επιθεση
αντιστοιχα και ο κουλης απο πλευρας στυλ υπερτερει σε σχεση με τον μεσο βορειοευρωπαιο πρωθυπουργο,και?
Και τίποτα. Απλά έχει και αυτό τη σημασία του, να ξέρεις ας πούμε ότι θα πάει ο πρωθυπουργός της χώρας σε μια σύνοδο κορυφής και δεν θα σε κάνει ρεζίλι των σκυλιών, γιατί δεν θα την παλεύει σε βασικά πράγματα. Πχ ο άεργος καταληψίας στις πρώτες συζητήσεις με τη Μέρκελ, τις εποχές της περήφανης διαπραγμάτευσης, ψαχνόταν λέει με τους άλλους κλόουν μπροστά στη γερμανική αντιπροσωπεία για να βρουν ποιος έχει ποιο έγγραφο και σε ποιο χαρτοφύλακα είναι. Σκουντιόντουσαν, μουρμούριζαν νευρικά, ψιλομπινελικώνονταν, τέτοια καραγκιοζιλίκια ούτε στο Ιντιόκρασυ. Δεν είναι τυχαίο που σε όλες τις δημοσκοπήσεις, η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι πάντα πολύ μικρότερη από τη διαφορά άεργου καταληψία και Κούλη, ούτε που η ΝΔ προσπαθεί μονίμως να πάει ακριβώς εκεί το προεκλογικό δίλημμα.
Υ.Γ. 8 γκολ διαφορά έχει ο γάβρος στα γκολ από τη δεύτερη ΑΕΚ. Νομίζω έχει και τους καλύτερους επιθετικούς, και την καλύτερη επίθεση.
JD Vance
Έτερον εκατερον.
Όποιος είδε την συνέντευξη κατάλαβε ότι ο κρυφακουλης δεν μπορεί να συντάξει δύο προτάσεις απάντηση σε μη αναμενόμενη ερώτηση. Τα περί πρακτορακι, δεν τα αμφισβητώ, αλλά τα διακινησαν τα νδουλικα μετά
Μια χαρά της απάντησε. Της είπε ότι στη Σάμο, που την παρέλαβαν τριμπούρδελο (αλήθεια ήταν), έχουν φτιάξει υποδειγματικές εγκαταστάσεις, και μάλιστα ανέφερε και συγκεκριμένα παραδείγματα (εγκαταστάσεις για παιδιά κτλ). Ναι, ΟΚ, εκνευρίστηκε για το ύφος της ερώτησής και γιατί τον διέκοπτε συνέχεια, αλλά εμένα αυτό δεν μου έκανε κακή εντύπωση.
JD Vance
Scouser έγραψε: 08 Απρ 2023, 20:49
Η γνωστή φιλελέφτ τρικυμία εν τω κρανίω, δεν είναι τυχαίο που είναι τόσο δημοφιλείς στη νεολαία απατεώνες-κλόουν τύπου Γιάνη.
Δεν μπορείς να πεις ότι είναι φιλελέφτ να λες εγώ είμαι φιλόδοξη,θέλω να βγάζω λεφτά και να μη μου τα παίρνει το κράτος ή δεν θέλω απεργίες στα ΜΜΜ,που είναι το προσωπικό ασφαλείας.
Ότι αυτά είναι σε αντίφαση με τα άλλα για την κακή αστυνομία είναι αλλά δείχνει και κάτι άλλο - ότι η νεολαία δεν είναι επί της ουσίας τόσο αριστερή όσο νομίζεται και δεν είναι όλοι χαμένα κορμιά που περιμένουν να ζήσουν με επιδόματα.Αυτό το δείχνει και ένα άλλο στοιχείο,η τεράστια συμμετοχή στις εξετάσεις για τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία που η αριστερά δεν θέλει.
Συνυπάρχουν και τα δύο.Ακόμη και αν ψηφίζεται η αριστερά όπως το 2015 μόλις πάει να εφαρμόσει αυτά που σκέφτεται θα τρώει άκυρο από τους ίδιους που την ψήφισαν.Χωρίς "αρμούς της εξουσίας" δεν στέκονται.
Βέβαια δεν αφήνουν και τους άλλους να κάνουν πολλά,υπάρχει αυτή η αστάθεια.
Αυτά που περιγράφεις (μαζί με τα των φυλακών ή αυτά για τις γυναίκες υπουργούς) είναι ο ορισμός του φιλελέφτ. Δεν άκουσα να λέει τίποτα για μετανάστες ή πρόσφυγες, αλλά είμαι σίγουρος ότι και εκεί θα είχε σοβαρές ενστάσεις για τα pushbacks, τον φράχτη στον Έβρο κτλ. Μην το κουράζουμε πάρα πολύ:
AlienWay έγραψε: 08 Απρ 2023, 21:29
Αυτή η ιστορία με τους φόρους, ειδικά την εποχή του μνημονίου, ήταν λίγο σουρεαλισμός.
Ο κόσμος επιθυμεί να του μένουν λεφτά και να μη του φεύγουν εύκολα.
- Είτε του τα πάρεις με φόρους.
- Είτε του κάνεις οριζόντιες περικοπές.
- Είτε μειώσεις τον κατώτατο
- Είτε μειωθεί η αγοραστική του δύναμη
το αποτέλεσμα είναι το ΙΔΙΟ!!!
Είχαμε φτάσει επί μνημονίου να καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ του να τα κόβουν από το μισθό μας ή να τα δίνουμε σε φόρους.
Α γειά σου!
Τα είχα πει 100 φορές ότι τελικά είναι το ίδιο!!!
Οταν ζεις υπεράνω των δυνάμεών σου ή θα σου κόψουν από τις αποδοχές ή θα σου βάλουν φόρους ή και τα δύο μέχρι να ισορροπήσεις.Φυσικά και σε αυτό υπάρχει επιλογή και οι κυβερνήσεις μπορούσαν να επιλέξουν τα μέτρα,φθάνει να είχαν ισοδύναμα αποτελέσματα.
Τώρα σε κατάσταση ισορροπίας πάλι πρέπει έσοδα = έξοδα.Να δίνεις λεφτά και να μειώνεις ταυτόχρονα φόρους δεν γίνεται.
AlienWay έγραψε: 08 Απρ 2023, 21:29
Αυτή η ιστορία με τους φόρους, ειδικά την εποχή του μνημονίου, ήταν λίγο σουρεαλισμός.
Ο κόσμος επιθυμεί να του μένουν λεφτά και να μη του φεύγουν εύκολα.
- Είτε του τα πάρεις με φόρους.
- Είτε του κάνεις οριζόντιες περικοπές.
- Είτε μειώσεις τον κατώτατο
- Είτε μειωθεί η αγοραστική του δύναμη
το αποτέλεσμα είναι το ΙΔΙΟ!!!
Είχαμε φτάσει επί μνημονίου να καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ του να τα κόβουν από το μισθό μας ή να τα δίνουμε σε φόρους.
Α γειά σου!
Τα είχα πει 100 φορές ότι τελικά είναι το ίδιο!!!
Οταν ζεις υπεράνω των δυνάμεών σου ή θα σου κόψουν από τις αποδοχές ή θα σου βάλουν φόρους ή και τα δύο μέχρι να ισορροπήσεις.Φυσικά και σε αυτό υπάρχει επιλογή και οι κυβερνήσεις μπορούσαν να επιλέξουν τα μέτρα,φθάνει να είχαν ισοδύναμα αποτελέσματα.
Τώρα σε κατάσταση ισορροπίας πάλι πρέπει έσοδα = έξοδα.Να δίνεις λεφτά και να μειώνεις ταυτόχρονα φόρους δεν γίνεται.
Γι αυτό κι εγώ δεν υπήρξα "αντιμνημονιακός". Ομως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι όπως κι αν χάσουμε το εισόδημά μας είναι το ίδιο.
Οι αμερικάνοι γκρινιάζουν για τους φόρους γιατί οι φόροι τους κάνουν να χάνουν λεφτά από το εισόδημά τους. Ομως αυτούς δεν τους κόβουν το μισθό τους. Αν τους κάνανε οριζόντιες περικοπές, θα γκρίνιαζαν και γι' αυτό.
οταν η εγνοια σου ειναι ποσο υψηλος ειναι ο φορολογικος συντελεστης της αρχουσας ταξης και οχι οι ανυπαρκτες και ελαχιστες σχεσεις εργασιας για τους συνομιληκους σου,τοτε καλυτερα να ντυνεις με χρωματιστικα καλτσακια δεντρα και να βαφεις σε παρδαλα χρωματα τα παγκακια μπροστα απο περιοχες που εχουν υποστει gentrification
Πω,πρεπει να στραμπουληξες τον εγκεφαλο σου για να γραψεις αυτο το ποστ!
Τελειωσαν τα εμοτικον;
δεν μιλαω σε αμοιβαδες,απλο
Και πώς συννενοειστε στη παρεα σου,με νοηματα;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.