μας εχει φλομωσει στην γεροντιστικη μαλακια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
- blackpaint
Re: ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
To Tατοι ηταν σαν το Λενινγκραντ.Αντεξε 900 μερες.Οργισμένος έγραψε: 19 Οκτ 2018, 14:35Πως εκαμε αντισταση;Μοναρχικος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 17:53 Τα ταγματα ασφαλειας ηταν προδοτες. Οι κομμουνιστες ηταν επισης προδοτες γιατι υπηρετουσαν τους σοβιετικους. Ο μονος που εκανε πραγματικη και πατριωτικη αντισταση ηταν ο βασιλιας
Ριχνοντας κουφες πορδες;;;
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
Ορέστης 35
Γιατι δεν εχει γυριστει μια ιστορικη ταινια που να δειχνει την αληθεια;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Good king is a dead king!Μοναρχικος έγραψε: 18 Οκτ 2018, 17:53 Τα ταγματα ασφαλειας ηταν προδοτες. Οι κομμουνιστες ηταν επισης προδοτες γιατι υπηρετουσαν τους σοβιετικους. Ο μονος που εκανε πραγματικη και πατριωτικη αντισταση ηταν ο βασιλιας
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Υπάρχουν βιβλία.Ορέστης 35 έγραψε: 19 Οκτ 2018, 22:39Γιατι δεν εχει γυριστει μια ιστορικη ταινια που να δειχνει την αληθεια;
Το Χόλλυγουντ δεν φημίζεται για την αφοσίωση του στα ιστορικά στοιχεία.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Συμφωνώ.
Ερώτηση.Τι γνώμη έχει ο Άδωνις και γενικά η νδ για τάγματα ασφαλείας;
- Highlander
Την καλύτερη;Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Οκτ 2018, 18:13Συμφωνώ.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Η μετεμφυλιακή Ελλάδα είχε κράτος δωσιλόγων. Έπιασαν όλα τα πόστα στο δημόσιο και ήταν θεματοφύλακες κατά του κομμουνισμού. Οπότε ακόμα και αν έβγαινε ταινία θα έδειχνε ''συμμορίτες'' να τρώνε ανθρώπους για πρωινό.Ορέστης 35 έγραψε: 19 Οκτ 2018, 22:39 Γιατι δεν εχει γυριστει μια ιστορικη ταινια που να δειχνει την αληθεια;
Δες τι γίνεται τώρα με την προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής. Αντικομμουνισμός εν έτη 2018 για να δικαιολογήσουν τα φρικιαστικά εγκλήματα των ομοϊδεατών τους δωσίλογων.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Καταδικαζουν.Αυτο που εκανε δηλαδη και η εξοριστη κυβερνηση εκεινης της εποχης.Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Οκτ 2018, 18:13Συμφωνώ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ειδικά τον Άδωνι το θυμαμαι να βγάζει χολή για τα ΤΑ.under έγραψε: 20 Οκτ 2018, 19:09Καταδικαζουν.Αυτο που εκανε δηλαδη και η εξοριστη κυβερνηση εκεινης της εποχης.Λευκός Λύκος έγραψε: 20 Οκτ 2018, 18:13Συμφωνώ.
μα μετα το 1974 μονον οι κομμουνιστες ηταν νταβατζηδες της τεχνης.ουδεις αλλος.παρακμη δηλαδη.αντιθετα γυρισαν ταινια τον κοπρο μπελογιαννη ενα καθαρμα δολοφονο.Ορέστης 35 έγραψε: 19 Οκτ 2018, 22:39 Γιατι δεν εχει γυριστει μια ιστορικη ταινια που να δειχνει την αληθεια;
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
ρε αντε απο εδω που θα μας μαθεις τι εγινε στην χωρα μας.οι κομμουνιστες μονον εγκληματα εκαναν τιποτε αλλο.αλλα μπορει κανεις να συχητησει μαζι σας με επιχειρηματα;δεν μπορει διοτι εχετε αδειο κρανιο.brb και tyt έγραψε: 20 Οκτ 2018, 18:29Η μετεμφυλιακή Ελλάδα είχε κράτος δωσιλόγων. Έπιασαν όλα τα πόστα στο δημόσιο και ήταν θεματοφύλακες κατά του κομμουνισμού. Οπότε ακόμα και αν έβγαινε ταινία θα έδειχνε ''συμμορίτες'' να τρώνε ανθρώπους για πρωινό.Ορέστης 35 έγραψε: 19 Οκτ 2018, 22:39 Γιατι δεν εχει γυριστει μια ιστορικη ταινια που να δειχνει την αληθεια;
Δες τι γίνεται τώρα με την προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής. Αντικομμουνισμός εν έτη 2018 για να δικαιολογήσουν τα φρικιαστικά εγκλήματα των ομοϊδεατών τους δωσίλογων.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι εννοείς ''μαζί ΜΑΣ'' Πού με κατέταξες;ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 19:37 ρε αντε απο εδω που θα μας μαθεις τι εγινε στην χωρα μας.οι κομμουνιστες μονον εγκληματα εκαναν τιποτε αλλο.αλλα μπορει κανεις να συχητησει μαζι σας με επιχειρηματα;δεν μπορει διοτι εχετε αδειο κρανιο.
Μήπως δεν ξέρεις ότι ο εμφύλιος έγινε από τον Γ. Παπανδρέου και τους Άγγλους;
Αλλά έχω την εντύπωση ότι κάνω ένα βασικό λάθος γατί πίστεψα ότι απευθύνομαι σε κάποιον αντικειμενικό. Βλακεία να νομίσω ότι είναι αντικειμενικός κάποιος που είναι με τους δωσίλογους. Με άτομα που δεν έριξαν ούτε μία σφαίρα στους κατακτητές και δικαιολογούσαν τα εγκλήματα τους κατά των Ελλήνων με τον αντικομμουνισμό.
- Nandros
Δεν πας να πεις τα δικά σου σε αυτό το νήμα από τον Chainis;brb και tyt έγραψε: 24 Οκτ 2018, 21:10Τι εννοείς ''μαζί ΜΑΣ'' Πού με κατέταξες;ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 24 Οκτ 2018, 19:37 ρε αντε απο εδω που θα μας μαθεις τι εγινε στην χωρα μας.οι κομμουνιστες μονον εγκληματα εκαναν τιποτε αλλο.αλλα μπορει κανεις να συχητησει μαζι σας με επιχειρηματα;δεν μπορει διοτι εχετε αδειο κρανιο.
Μήπως δεν ξέρεις ότι ο εμφύλιος έγινε από τον Γ. Παπανδρέου και τους Άγγλους;
Αλλά έχω την εντύπωση ότι κάνω ένα βασικό λάθος γατί πίστεψα ότι απευθύνομαι σε κάποιον αντικειμενικό. Βλακεία να νομίσω ότι είναι αντικειμενικός κάποιος που είναι με τους δωσίλογους. Με άτομα που δεν έριξαν ούτε μία σφαίρα στους κατακτητές και δικαιολογούσαν τα εγκλήματα τους κατά των Ελλήνων με τον αντικομμουνισμό.
Απάτες και μυθεύματα του ΚΚΕ και της αριστεράς γενικώς.
Άντε να δούμε τα επιχειρήματα σου.
Όσο για αντικομμουνισμό, δεν είναι μόνο τα χρυσαύγουλα που τον έχουν!
.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Ποια δικά μου; Μετά τα Δεκεμβριανά οι Άγγλοι έβγαλαν στο ύπαιθρο 162 κατά μία πηγή, παραστρατιωτικές συμμορίες που έσφαζαν και βίαζαν. Ψάξε στο ίντερνετ για την Λευκή τρομοκρατία. Υπ' όψιν ότι δεν είμαι κομμουνιστής αλλά δεν θα ξεπλύνω την εγκληματική και αποικιοκρατική τακτική των Άγγλων για να πω ότι φταίει η μία ή η άλλη ελληνική πλευρά.Nandros έγραψε: 25 Οκτ 2018, 16:36 Δεν πας να πεις τα δικά σου σε αυτό το νήμα από τον Chainis;
Απάτες και μυθεύματα του ΚΚΕ και της αριστεράς γενικώς.
Άντε να δούμε τα επιχειρήματα σου.
Όσο για αντικομμουνισμό, δεν είναι μόνο τα χρυσαύγουλα που τον έχουν!
.
Εκτός από την ΧΑ είναι σανοπώλης με αντικομμουνισμό και ο Καρατζαφέρης που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο αν κατάλαβες τι εννοώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-