!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάλαθοι συλλογής απορριμάτων του πχώρου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Κάλαθοι συλλογής απορριμάτων του πχώρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:14
Bazoomba έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:04

Όχι βρε κουτό, προτίθεμαι να τους βοηθήσω στην αναβάθμιση του χώρου. :)
Εάν ειλικρινά αυτό είναι που θέλεις, τότε δεν έχεις παρά να πατήσεις το κουμπί της αναφοράς σε δημοσιεύσεις που κρίνεις ότι πρέπει να διαγραφούν. Δεν χρειάζεται νήμα, το οποίο με την 1η προσθήκη θα πάει Μαύρη. :g030:

Εκτός κι αν ξεκινήσεις να μας κόβεις μισθό και να μας κολλάς ένσημα, που τότε...οκ θα δικαιολογούνταν οι απαιτησεις σου/b] :smt023

Μπαζούμπα μου, δεν είμαι από τους χρήστες που κάνουν καταγγελίες ή πατάνε κουμπάκια αναφοράς.

Λειτουργώ αλλιώς.

Και νομίζω ότι κάπου ξεφεύγεις. Ως συντονιστής οφείλεις να είσαι πιο ψύχραιμος. :)

Δεν αποκάλεσα εσένα παράλογη, αλλά την απαίτηση να σκανάρουμε το φόρουμ 24/7. :D
Εάν θεωρείς ότι μια δημοσίευση αξίζει διαγραφή πατάς το κουμπάκι. Εάν δεν είσαι "από τους χρήστες που κάνουν καταγγελίες ή πατάνε κουμπάκια αναφοράς" τότε προφανώς το νήμα άνοιξε με κακή προαίρεση και φυσικά όχι γιατί "προτίθεσαι να τους βοηθήσεις στην αναβάθμιση του χώρου. :)"
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Bazoomba έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:20
Bazoomba έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:08
Εάν ειλικρινά αυτό είναι που θέλεις, τότε δεν έχεις παρά να πατήσεις το κουμπί της αναφοράς σε δημοσιεύσεις που κρίνεις ότι πρέπει να διαγραφούν. Δεν χρειάζεται νήμα, το οποίο με την 1η προσθήκη θα πάει Μαύρη. :g030:

Εκτός κι αν ξεκινήσεις να μας κόβεις μισθό και να μας κολλάς ένσημα, που τότε...οκ θα δικαιολογούνταν οι παραλογισμοί σου. :smt023
Μπαζούμπα μου, δεν είμαι από τους χρήστες που κάνουν καταγγελίες ή πατάνε κουμπάκια αναφοράς.

Λειτουργώ αλλιώς.

Και νομίζω ότι κάπου ξεφεύγεις. Ως συντονιστής οφείλεις να είσαι πιο ψύχραιμος. :)
Δεν αποκάλεσα εσένα παράλογη, αλλά την απαίτηση να σκανάρουμε το φόρουμ 24/7. :D
Εάν θεωρείς ότι μια δημοσίευση αξίζει διαγραφή πατάς το κουμπάκι. Εάν δεν είσαι "από τους χρήστες που κάνουν καταγγελίες ή πατάνε κουμπάκια αναφοράς" τότε προφανώς το νήμα άνοιξε με κακή προαίρεση και φυσικά όχι γιατί "προτίθεσαι να τους βοηθήσεις στην αναβάθμιση του χώρου. :)"
Οκ, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, νομίζω όμως ότι η έκφραση "οι παραλογισμοί σου" θα μπορούσε να διατυπωθεί αλλιώς, γιατί ενέχει κινδύνους παρεξήγησης. :)

Παραδείγματος χάριν "οι υπερβολικές απαιτήσεις σου".

Το θέμα είναι ότι εγώ ΔΕΝ απαίτησα κάτι.

Απλώς προσφέρθηκα να βοηθήσω στα σκαναρίσματα που σας διαφεύγουν για να μην κουράζεστε αδίκως. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Kotas έγραψε: 06 Απρ 2023, 22:10 πρεπει να ανοιξει ενα θρεντ για οσους μπαναρονται

θα λειτουργει οπως τα σωφρονιστικα καταστηματα, οι μπαναρισμενοι δεν θα αποπεμπονται δια παντος απο το φορουμ αλλα θα περιοριζονται στο ειδικο αυτο θρεντ οπου θα εχουν τη δυνατοτητα να εκφραζονται μονον εκει, ο χρονος σωφρονισμου θα κρινεται με βαση τη σοβαροτητα της παραβασης

θα αιτουνται ωριαιες ή ολιγοημερες αδειες απο τους σωφρωνιστικους υπαλληλους ακα μοντερειτορς για να τους επιτραπει η συμμετοχη σε συγκεκριμενο θρεντ της επιλογης τους και θα επιστρεφουν για την εκτιση του υπολοπου της ποινης
αχαχαχα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:30
Kotas έγραψε: 06 Απρ 2023, 22:10 πρεπει να ανοιξει ενα θρεντ για οσους μπαναρονται

θα λειτουργει οπως τα σωφρονιστικα καταστηματα, οι μπαναρισμενοι δεν θα αποπεμπονται δια παντος απο το φορουμ αλλα θα περιοριζονται στο ειδικο αυτο θρεντ οπου θα εχουν τη δυνατοτητα να εκφραζονται μονον εκει, ο χρονος σωφρονισμου θα κρινεται με βαση τη σοβαροτητα της παραβασης

θα αιτουνται ωριαιες ή ολιγοημερες αδειες απο τους σωφρωνιστικους υπαλληλους ακα μοντερειτορς για να τους επιτραπει η συμμετοχη σε συγκεκριμενο θρεντ της επιλογης τους και θα επιστρεφουν για την εκτιση του υπολοπου της ποινης
αχαχαχα
Δεν είχα ακριβώς αυτό υπ' όψιν αλλά ως συμπληρωματικό πρότζεκτ δεν θα ήταν καθόλου κακό.

Θα είχαμε και σουίτες για επίτιμους επισκέπτες της δομής όπως ο Στύγιος, ο Γιαννόπουλος κλπ :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Attention whore στην νιοστή.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:30

Λειτουργώ αλλιώς.

Οκ, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, νομίζω όμως ότι η έκφραση "οι παραλογισμοί σου" θα μπορούσε να διατυπωθεί αλλιώς, γιατί ενέχει κινδύνους παρεξήγησης. :)

Παραδείγματος χάριν "οι υπερβολικές απαιτήσεις σου".

Το θέμα είναι ότι εγώ ΔΕΝ απαίτησα κάτι.

Απλώς προσφέρθηκα να βοηθήσω στα σκαναρίσματα που σας διαφεύγουν για να μην κουράζεστε αδίκως. :)
Οκ, εχεις δικιο. Εκανα εντιτ στην αρχικη δημοσιευση και στις παραθεσεις τις δικες μου. Εαν θελεις κανε το ιδιο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:41

αχαχαχα
Δεν είχα ακριβώς αυτό υπ' όψιν αλλά ως συμπληρωματικό πρότζεκτ δεν θα ήταν καθόλου κακό.

Θα είχαμε και σουίτες για επίτιμους επισκέπτες της δομής όπως ο Στύγιος, ο Γιαννόπουλος κλπ :lol:
Εικόνα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Εδώ είναι το νήμα των συντονιστομάχων;
Ωραία.
Θέλω να καταγγείλω τον συντονιστή Bic επειδή είναι πολύ ήρεμος και μου σπάει τα νεύρα.
Τι;
Δεν είναι συντονιστής ο Bic;
Δεν πειράζει, μπορεί κάποια στιγμή να γίνει.
Τέλος θέλω να καταγγείλω τον συντονιστή Bazoomba για κουκοφοβία.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Το "προφανώς" από πού προκύπτει;

Και τί ακριβώς εννοείς με το "κακή προαίρεση"; Κακή προαίρεση για ποιον/ποιους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ναύτης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:04 Εδώ είναι το νήμα των συντονιστομάχων;
Ωραία.
Θέλω να καταγγείλω τον συντονιστή Bic επειδή είναι πολύ ήρεμος και μου σπάει τα νεύρα.
Τι;
Ευχαριστώ.
Έκανα καταγγελία για αυτό το ποστ, επειδή καταγγέλει συντονιστή, πράγμα που απαγορεύεται.

Κανονική καταγγελία, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:09
Bic έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:00
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Απρ 2023, 12:59

Και τί ήταν αυτό που χάλασε τη διάθεση και τη ροή του νήματος, Bic;

Τα στιχάκια του Nostalgia; :)
Τι εννοείς; Δεν σ' έπιασα. Ή δεν κατάλαβες τι είπα, μάλλον.
Είναι σαφές το ερώτημα που μπολντάρισα.

Αν θες να παίξουμε την κολοκυθιά, σόρυ αλλά δεν έχω καμμία διάθεση.
Επιμένω ότι δεν σε καταλαβαίνω, ή ότι δεν κατάλαβες εξαρχής εσύ τι έγραψα εγώ. Ένα από τα δύο.

Κι επειδή κι εγώ δεν έχω καμμιά διάθεση να παίξω την κολοκυθιά, σταματώ εδώ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:02
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:41

αχαχαχα

Εικόνα
:smt023

Και ως πέρσοναλ τρέινερ τον Βαντώνιο, να τους κάνει μαθήματα σαρβάιβορ (μάνατζερ ράγκμπι σε άμμο).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Ναύτης έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:04 Εδώ είναι το νήμα των συντονιστομάχων;
Ωραία.
Τι;
Ευχαριστώ.
Δηλαδή ρε μεγάλε, κάτσε για να καταλάβω. Με θεωρείς αρκετά φίλο σου για να με αποκαλείς ΓΑΠ, αλλά όχι τόσο για να μου δίνεις τέτοιες κατάρες;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Bic έγραψε: 07 Απρ 2023, 11:06 Είπε μια τρολιά ο enaon χθες, μην το κάνουμε κι ευαγγέλιο.
ε καλα μωρε σιγα, μονο η γαλη το εχαψε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:06 Το "προφανώς" από πού προκύπτει;

γγ απο τα λιντλ :011:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 07 Απρ 2023, 18:22
Bic έγραψε: 07 Απρ 2023, 11:06 Είπε μια τρολιά ο enaon χθες, μην το κάνουμε κι ευαγγέλιο.
ε καλα μωρε σιγα, μονο η γαλη το εχαψε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Απρ 2023, 14:06 Το "προφανώς" από πού προκύπτει;

γγ απο τα λιντλ :011:
Τάδε έφη γγ* του κινήματος καταναλωτικής αριστείας.

*γενικός γραμματέας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”