panos291 έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:18
Απο το 19 επαιρνε αδειες και απο το 20 ειχε αποφυλακιστει με ορους, αλλά τους ειχε παραβιασει και τον ειχαν ξαναπαει μεσα.
plouf έγραψε: 03 Απρ 2023, 23:52
Κάτι φαρμακοτρίφτες εδώ μέσα δεν μας έλεγαν για τα σταλινικά ποσοστά
του ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές; Βρε βρε τα παιδιά τα ζουμπουρλουδικα.
δοξα τον θεο ειστε στην ευρωπη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
plouf έγραψε: 03 Απρ 2023, 23:52
Κάτι φαρμακοτρίφτες εδώ μέσα δεν μας έλεγαν για τα σταλινικά ποσοστά
του ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές; Βρε βρε τα παιδιά τα ζουμπουρλουδικα.
Σταλινικα ποσοστά έχει ο σύριζα στις φυλακές. Από μένα τι έμαθες ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν γινοταν κατι τετοιο εδω στην Ελλαδα τα κολλητα μας τα φιλαρακια οι ευρωπαιοι μπορει να μας πεταγαν εξω με τις κλωτσιες
και θα σταματαγαν να δανειζουν την Χρεοκωσταινα αλλα φτου κακα αυτο για σενα και τους ομοιους σου ειναι ηθικα απαραδεκτο
και θα γινουμε Βορεια Κορεα.
Ενταξει τωρα φαε ενα κομματακι τυροπιτουλα για να φυγει η λορδα κουραστηκες πια ποσο να αντεξει την υπερκοπωση και ενας e-υπαλληλος για
εναν ψωρομισθο.
panos291 έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:18
Απο το 19 επαιρνε αδειες και απο το 20 ειχε αποφυλακιστει με ορους, αλλά τους ειχε παραβιασει και τον ειχαν ξαναπαει μεσα.
ευτυχως ειστε στην ευρωπη και οχι στην ρωσια του πουτλερ
οι δυτικες αξιες που λεγαμε,βαλτε πλατη
Στην Ρωσια του Πουτλερ οι παιδοφιλοι ειναι στις φυλακες της Σιβηριας οπου βαρβατα αρσενικα τους σοδομιζουν τη σουφρα επι καθημερινης
βασεως και τους εχουν σαν μουτσους και δουλικα για ολες τις δουλειες.
Αν γινοταν κατι τετοιο εδω στην Ελλαδα τα κολλητα μας τα φιλαρακια οι ευρωπαιοι μπορει να μας πεταγαν εξω με τις κλωτσιες
και θα σταματαγαν να δανειζουν την Χρεοκωσταινα αλλα φτου κακα αυτο για σενα και τους ομοιους σου ειναι ηθικα απαραδεκτο
Ενταξει τωρα φαε ενα κομματακι τυροπιτουλα για να φυγει η λορδα κουραστηκες πια ποσο να αντεξει την υπερκοπωση και ενας e-υπαλληλος για
εναν ψωρομισθο.
λολ εδω και πολλα χρονια επρεπε να ειχαν σταματησει να μας δανειζουν αφού εβλεπαν πως τα λεφτα τρωγονταν. Ποτε μου δεν ειπα πως ειμαι υπερ του δανεισμού.
εναν ψωρομισθο.
λολ εδω και πολλα χρονια επρεπε να ειχαν σταματησει να μας δανειζουν αφού εβλεπαν πως τα λεφτα τρωγονταν. Ποτε μου δεν ειπα πως ειμαι υπερ του δανεισμού.
Οκ αυτο δεν το γνωριζα οποτε ανασκευαζω οποτε γραψε λαθος.