το μαγαζί που με είχε παει ήταν κοντά στην Ακαδημίας αν σου λέει κάτι. το πρόγραμμα τους άνοιγε με hard Rock, ο φίλος μου είχε πει ότι έπαιζαν κομματια των whitesnake και αγριευε όσο περνούσε η ώρα. εγώ δεν είμαι φαν του headbanging. Ο φίλος ήταν γιος στελέχους ξένης τράπεζας που εξαγοράστηκε από τη Eurobank και τον προσλαβαν εκεί. την είχε δει εναλλακτικός από μικρός και ψήφιζαν πασοκ . γενικά έχω συνδυάσει αυτή τη μουσική με αριστερά άτομα. υπάρχουν και ωραίες γυναίκες στα ελληναδικα πάντωςSid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:46Και στα σκυλελληνικα δεβλεπογλου μπογιατσμενες ειναι ως επι τω πλειστων.southern έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:36εγώ πάω παντού εκτός που μαγαζιά που παίζουν heavy και thrash metal . με είχε πάει σε ένα τέτοιο ένας φίλος μου όταν ήμουν νεώτερος, με εξαίρεση τη μπαργούμαν η πλειοψηφία των γυναικών ανηκε στη κατηγορία δεβλεπογλουSid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:31
Τα οποια ομως ετσι κι αλλιως παιζουν μοναχα εξ ορισμου βλακειες
Στα μεταλ παμε για την προσωπικη μας μουσικη διασκεδαση ανεξαρτητως των γυναικων,. Για γυναικες παμε σε ηλεκτρονικα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απασφαλιζει μετα θάνατον ο Ακης?
Re: Απασφαλιζει μετα θάνατον ο Ακης?
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η δημαγωγία (εμπάργκο λέγεται κανονικά) του Ανδρέα ανάγκασε τους Σκοπιανούς να βγάλουν το αστέρι της Βεργίνας από την σημαία τους.πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2023, 15:23Για το μακεδονικό νομίζω ότι είχε γίνει αυτό και συντονιζόταν με τη δημαγωγία που έχει εξαπολύσει ο Ανδρέας για το ζήτημα.Τελικά ο διάδοχος του Αντρέ Τσίπρας υπέγραψε τις Πρέσπες και τελείωσε το θέμα.Nandros έγραψε: 05 Απρ 2023, 15:13 Η πρώτος είχε κάνει ένα καλό: Την δεκαετία του '90 είχε προκαλέσει μποϊκοτάζ κατά των Ολλανδικών προϊόντων, ειδή η Ολλανδία είχε ξεκινήσει νταραβέρια με τους Τουρκοκυπρίους.
Ο αυριανισμός είναι η ιδεολογία της λαικής αριστεράς στη μεταπολίτευση και ο Βαξεβάνης είναι απλά ο διάδοχος του Κακαουνάκη και του Κουρή.
Σιγουρα. Εκτος βεβαια και αν ανεβει τιποτα υλικο στο ίντερνετ ανώνυμα.Green Dragon έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:57Τίποτα. Θα βρουν τρόπο να το καλύψουν, ήδη θα τρέχουν για να προλάβουν.panos291 έγραψε: 05 Απρ 2023, 15:02Δεν διαβασες τι λεει? Οτι με την τριτη και τελευταία διαθήκη του (αυτη εδω), εχει δωσει εντολη σε πληρεξούσιο δικηγόρο να δημοσιεσει επιστολες και ηχητικο υλικο. Ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει.
- Sid Vicious
Οι whitesnake είναι ένα εμπορικό ποπ ροκ, τους έχω δει και λαιβ μια φορά, με σκουντουσαν για να ξυπνήσω.southern έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:58το μαγαζί που με είχε παει ήταν κοντά στην Ακαδημίας αν σου λέει κάτι. το πρόγραμμα τους άνοιγε με hard Rock, ο φίλος μου είχε πει ότι έπαιζαν κομματια των whitesnake και αγριευε όσο περνούσε η ώρα. εγώ δεν είμαι φαν του headbanging. Ο φίλος ήταν γιος στελέχους ξένης τράπεζας που εξαγοράστηκε από τη Eurobank και τον προσλαβαν εκεί. την είχε δει εναλλακτικός από μικρός και ψήφιζαν πασοκ . γενικά έχω συνδυάσει αυτή τη μουσική με αριστερά άτομα. υπάρχουν και ωραίες γυναίκες στα ελληναδικα πάντωςSid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:46Και στα σκυλελληνικα δεβλεπογλου μπογιατσμενες ειναι ως επι τω πλειστων.southern έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:36
εγώ πάω παντού εκτός που μαγαζιά που παίζουν heavy και thrash metal . με είχε πάει σε ένα τέτοιο ένας φίλος μου όταν ήμουν νεώτερος, με εξαίρεση τη μπαργούμαν η πλειοψηφία των γυναικών ανηκε στη κατηγορία δεβλεπογλου
Στα μεταλ παμε για την προσωπικη μας μουσικη διασκεδαση ανεξαρτητως των γυναικων,. Για γυναικες παμε σε ηλεκτρονικα.
Τα "ελληναδικα" δεν αντέχονται, όλο αραβοτουρκικά παίζουν.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τελοσπαντων, δε θα πει τίποτα, γιατί θα νιώσει πως θα είναι αδικία για το κόμμα του. αν είχε διαλυθεί και η νέα. δημοκρατία, κάτι μπορεί να έλεγε. επισης απο την περίοδο Καραμανλή 04-09 που έπεσε το μεγαλύτερο φαγοπότι της ιστορία της Ελλάδας, δεν μπήκε κάνεις φυλακή, άρα δικαίως να νιώθει ο Άκης ριγμένος. δηλαδή πχ ο Αβραμόπουλος δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα μιλάμε για αδιανόητο ξεφτιλικι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μην τσακώνεστε ρε για τις μουσικές, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Εκτός της τραπ φυσικά που δεν είναι όμως μουσική 
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πάλι ψέματα ρε αναρχοάπλυτε; Αφού δεν παρακολουθείτε τα κανάλια, πώς έχετε άποψη; Εκτός από τα νέα που πάει στο διάολο, ποιες εκπομπές ακριβώς κάνουν προπαγάνδα όλο το 24ωρο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:28άσχετα αυτά. και ο παπαχελας ξέρουμε όλοι τι βιολί βαράει, δε θα πω εγώ πως είναι στο επιπεδο του Καρατζαφέρη. άλλο να έχεις πολιτικές προτιμήσεις, διασυνδέσεις, να εισαι υποκειμενικος, κλπ, άλλο κιτρινιαρικο σκουπίδι, βλέπε Χίος, ο όποιος κιόλας βρίζει τους πάντες σε όλα τα κόμματα. εδώ έχετε κάνει όλη την ερτ να προπαγανδίζει υπέρ της κυβέρνησης όλο το 24ωρο, συν το ότι έχει γίνει ένα καρακιτσαριο γενικώς, για "εμπορικούς λογους"πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:18Το θέμα δεν είναι η ταυτότητα ή η μια μπάντα.Μπορεί να έχει όποια ταυτότητα θέλει.Το θέμα είναι ότι αυτή συνοδεύεται από μια ψευδοαμφισβήτηση του "συστήματος".Και είναι ψευδής επειδή πλέον υπάρχει παρελθόν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Απρ 2023, 16:33
ο βαξεβανης απλά έχει πλέον συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα, δεν εχει σχέση με τράγκες, κουρηδες, θεμούς και καρατζαφερηδες. αναδεικνύει γενικά σκάνδαλα και. υποθέσεις ουσίας, όχι κιτρινιαρικες αηδίες. απλά το κάνει μόνο για την μια μπάντα.
Και μνημόνια υπεγράφησαν και εταιρίες πουλήθηκαν και δάνεια δόθηκαν σε funds και πλειστηριασμοί έγιναν και πάνω απ όλα ΚΑΝΕΙΣ μεγαλοεπιχειρηματίας δεν εθίγη από αυτούς που δήθεν είναι στο στόχαστρο των λαικών αγωνιστών.Οπότε ποιά είναι η αμφισβήτηση;
Έκτος αν τα μπερδεύεις με την εποχή του συριζα, με εκείνη την γελοία Ακριβοπούλου και τον άλλο τον μαλάκα δίπλα της.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Sid Vicious
Τραπ και ελληναδικα το ιδιο πραγμα ειναι, σκυλαδικα ονομαζονται γενικοτερα. Ως και ο Ακης ενας σκυλας πρωτοτραπερ ηταν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
εσυ ξερεις καλλιτερα απο μενα αυτο το genre μουσικης. αμα τωρα σου πω πως καμια φορα παω για ναργιλε στο κεντρο της γλυφαδας με παρεαSid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2023, 19:04Οι whitesnake είναι ένα εμπορικό ποπ ροκ, τους έχω δει και λαιβ μια φορά, με σκουντουσαν για να ξυπνήσω.southern έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:58το μαγαζί που με είχε παει ήταν κοντά στην Ακαδημίας αν σου λέει κάτι. το πρόγραμμα τους άνοιγε με hard Rock, ο φίλος μου είχε πει ότι έπαιζαν κομματια των whitesnake και αγριευε όσο περνούσε η ώρα. εγώ δεν είμαι φαν του headbanging. Ο φίλος ήταν γιος στελέχους ξένης τράπεζας που εξαγοράστηκε από τη Eurobank και τον προσλαβαν εκεί. την είχε δει εναλλακτικός από μικρός και ψήφιζαν πασοκ . γενικά έχω συνδυάσει αυτή τη μουσική με αριστερά άτομα. υπάρχουν και ωραίες γυναίκες στα ελληναδικα πάντωςSid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:46
Και στα σκυλελληνικα δεβλεπογλου μπογιατσμενες ειναι ως επι τω πλειστων.
Τα "ελληναδικα" δεν αντέχονται, όλο αραβοτουρκικά παίζουν.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
μιας και μιλαμε για ΤραπSid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2023, 19:14 Τραπ και ελληναδικα το ιδιο πραγμα ειναι, σκυλαδικα ονομαζονται γενικοτερα. Ως και ο Ακης ενας σκυλας πρωτοτραπερ ηταν
"Βιασμός στην Κρήτη: Τράπερ καταγγέλλεται από 19χρονη φοιτήτρια για σεξουαλική κακοποίηση"
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... i/3742752/
και αυτη η κοπελα δεν κοιταζε να κανει παρεα με συνομιληκους συμφοιτητες της;
ενημερωνεται απο τον Στεργιο Αλεξιου και τον Δαπεργολα στο twitter καθως επισης και απο τον καθημερινο σχολιασμο του indymediaNandros έγραψε: 05 Απρ 2023, 19:13Πάλι ψέματα ρε αναρχοάπλυτε; Αφού δεν παρακολουθείτε τα κανάλια, πώς έχετε άποψη; Εκτός από τα νέα που πάει στο διάολο, ποιες εκπομπές ακριβώς κάνουν προπαγάνδα όλο το 24ωρο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:28άσχετα αυτά. και ο παπαχελας ξέρουμε όλοι τι βιολί βαράει, δε θα πω εγώ πως είναι στο επιπεδο του Καρατζαφέρη. άλλο να έχεις πολιτικές προτιμήσεις, διασυνδέσεις, να εισαι υποκειμενικος, κλπ, άλλο κιτρινιαρικο σκουπίδι, βλέπε Χίος, ο όποιος κιόλας βρίζει τους πάντες σε όλα τα κόμματα. εδώ έχετε κάνει όλη την ερτ να προπαγανδίζει υπέρ της κυβέρνησης όλο το 24ωρο, συν το ότι έχει γίνει ένα καρακιτσαριο γενικώς, για "εμπορικούς λογους"πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:18
Το θέμα δεν είναι η ταυτότητα ή η μια μπάντα.Μπορεί να έχει όποια ταυτότητα θέλει.Το θέμα είναι ότι αυτή συνοδεύεται από μια ψευδοαμφισβήτηση του "συστήματος".Και είναι ψευδής επειδή πλέον υπάρχει παρελθόν.
Και μνημόνια υπεγράφησαν και εταιρίες πουλήθηκαν και δάνεια δόθηκαν σε funds και πλειστηριασμοί έγιναν και πάνω απ όλα ΚΑΝΕΙΣ μεγαλοεπιχειρηματίας δεν εθίγη από αυτούς που δήθεν είναι στο στόχαστρο των λαικών αγωνιστών.Οπότε ποιά είναι η αμφισβήτηση;
Έκτος αν τα μπερδεύεις με την εποχή του συριζα, με εκείνη την γελοία Ακριβοπούλου και τον άλλο τον μαλάκα δίπλα της.
- Nandros
Στην είδηση ΔΕΝ αναφέρεται ότι ο ιατροδικαστής ΔΕΝ βρήκε ίχνη βιασμού.southern έγραψε: 05 Απρ 2023, 19:16μιας και μιλαμε για ΤραπSid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2023, 19:14 Τραπ και ελληναδικα το ιδιο πραγμα ειναι, σκυλαδικα ονομαζονται γενικοτερα. Ως και ο Ακης ενας σκυλας πρωτοτραπερ ηταν
"Βιασμός στην Κρήτη: Τράπερ καταγγέλλεται από 19χρονη φοιτήτρια για σεξουαλική κακοποίηση"
Πάντως σε κάποιες περιπτώσεις εμένα δεν μου βγαίνει από το κεφάλι η υπόθεση ότι κάποια ξεχειλωμένα πορνίδια ψάχνουν για κορόιδα, να τα δαγκώσουν.
Οι Σκανδιναβές που ασφάλιζαν το μνί τους και μετά κατήγγειλαν βιασμό στην χώρα τους άνοιξαν τον δρόμο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
άσε ρε κουλογλυφτη. όλο μέρα έχει κανάλι για ειδήσεις η ερτ, την κυβέρνηση γλύφει. και μεχρι να τα σπάσει ο χοντρός με τον κουλή, όλα τα πετσωμενα, το ίδιο βιολί βαραγανε. όχι πως με ενδιαφέρει, αν υπάρχει δυνατό κίνημα, τα ΜΜΕ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. αν υπάρχει παρακμή, αποφασίζουν τα γερόντια για τις ζωές μας.Nandros έγραψε: 05 Απρ 2023, 19:13Πάλι ψέματα ρε αναρχοάπλυτε; Αφού δεν παρακολουθείτε τα κανάλια, πώς έχετε άποψη; Εκτός από τα νέα που πάει στο διάολο, ποιες εκπομπές ακριβώς κάνουν προπαγάνδα όλο το 24ωρο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:28άσχετα αυτά. και ο παπαχελας ξέρουμε όλοι τι βιολί βαράει, δε θα πω εγώ πως είναι στο επιπεδο του Καρατζαφέρη. άλλο να έχεις πολιτικές προτιμήσεις, διασυνδέσεις, να εισαι υποκειμενικος, κλπ, άλλο κιτρινιαρικο σκουπίδι, βλέπε Χίος, ο όποιος κιόλας βρίζει τους πάντες σε όλα τα κόμματα. εδώ έχετε κάνει όλη την ερτ να προπαγανδίζει υπέρ της κυβέρνησης όλο το 24ωρο, συν το ότι έχει γίνει ένα καρακιτσαριο γενικώς, για "εμπορικούς λογους"πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:18
Το θέμα δεν είναι η ταυτότητα ή η μια μπάντα.Μπορεί να έχει όποια ταυτότητα θέλει.Το θέμα είναι ότι αυτή συνοδεύεται από μια ψευδοαμφισβήτηση του "συστήματος".Και είναι ψευδής επειδή πλέον υπάρχει παρελθόν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Nandros
Στην ΕΡΤ ποιες εκπομπές ακριβώς κάνουν προπαγάνδα όλο το 24ωρο ρε ψεύτη ζαιογλύφτη;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Απρ 2023, 19:41άσε ρε κουλογλυφτη. όλο μέρα έχει κανάλι για ειδήσεις η ερτ, την κυβέρνηση γλύφει. και μεχρι να τα σπάσει ο χοντρός με τον κουλή, όλα τα πετσωμενα, το ίδιο βιολί βαραγανε. όχι πως με ενδιαφέρει, αν υπάρχει δυνατό κίνημα, τα ΜΜΕ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. αν υπάρχει παρακμή, αποφασίζουν τα γερόντια για τις ζωές μας.Nandros έγραψε: 05 Απρ 2023, 19:13Πάλι ψέματα ρε αναρχοάπλυτε; Αφού δεν παρακολουθείτε τα κανάλια, πώς έχετε άποψη; Εκτός από τα νέα που πάει στο διάολο, ποιες εκπομπές ακριβώς κάνουν προπαγάνδα όλο το 24ωρο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Απρ 2023, 18:28
άσχετα αυτά. και ο παπαχελας ξέρουμε όλοι τι βιολί βαράει, δε θα πω εγώ πως είναι στο επιπεδο του Καρατζαφέρη. άλλο να έχεις πολιτικές προτιμήσεις, διασυνδέσεις, να εισαι υποκειμενικος, κλπ, άλλο κιτρινιαρικο σκουπίδι, βλέπε Χίος, ο όποιος κιόλας βρίζει τους πάντες σε όλα τα κόμματα. εδώ έχετε κάνει όλη την ερτ να προπαγανδίζει υπέρ της κυβέρνησης όλο το 24ωρο, συν το ότι έχει γίνει ένα καρακιτσαριο γενικώς, για "εμπορικούς λογους"
και οι αγγλιδες αρχισαν αυτα μετα το 2010 στα νησια. τις θυμαμαι τις Σκανδιναβες απο τη Ροδο στην οδο Ορφανιδου. Προκειται για ανυποψιαστες και καθολου βγαλμενες κοπελεςNandros έγραψε: 05 Απρ 2023, 19:38Στην είδηση ΔΕΝ αναφέρεται ότι ο ιατροδικαστής ΔΕΝ βρήκε ίχνη βιασμού.southern έγραψε: 05 Απρ 2023, 19:16μιας και μιλαμε για ΤραπSid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2023, 19:14 Τραπ και ελληναδικα το ιδιο πραγμα ειναι, σκυλαδικα ονομαζονται γενικοτερα. Ως και ο Ακης ενας σκυλας πρωτοτραπερ ηταν
Πάντως σε κάποιες περιπτώσεις εμένα δεν μου βγαίνει από το κεφάλι η υπόθεση ότι κάποια ξεχειλωμένα πορνίδια ψάχνουν για κορόιδα, να τα δαγκώσουν.
Οι Σκανδιναβές που ασφάλιζαν το μνί τους και μετά κατήγγειλαν βιασμό στην χώρα τους άνοιξαν τον δρόμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1000 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης