!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
- Dwarven Blacksmith
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Απλά δεν ξέρεις τι είναι τα υβριδικά
-
Εμπεδοκλής
Μήπως να κουβαλάς και τίποτε άλογα ή σκυλιά να σε τραβήξουν αν χρειαστεί;brb και tyt έγραψε: 20 Οκτ 2018, 13:15Τα υβριδικά υποτίθεται ότι εξοικονομούν ενέργεια από το φρενάρισμα κλπ. Εγώ περιέγραψα κάτι άλλο.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Οκτ 2018, 13:12Πώς δεν το σκέφτηκαν;brb και tyt έγραψε: 20 Οκτ 2018, 12:15
Για αυτό μπορεί άνετα να έχουν μία γεννήτρια με βενζίνη που θα φορτίζει τις μπαταρίες μέχρι το κοντινό σημείο φόρτισης.
Καλύτερα βέβαια να έχουν φωτοβολταικά στοιχεί μαι να φορτίζουν από το φως.
Α, ναι. Λέγεται υβριδικά αυτοκίνητα.
Απάντησα στις ακινητοποιήσεις λόγω ξεφόρτισης των μπαταριών. Με τα φωτοβολταικά στοιχεία δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Όλα αυτά μεταφράζονται ως προβλήματα αξιοπιστίας...
Χώρια που σκοπός μας δεν είναι να χρησιμοποιούμε την βενζίνη για να μετατρέψουμε την ενέργεια σε ηλεκτρική και μετά σε κινητική για να πάρει μπροστά το αυτοκίνητο. Μπορούμε κατευθείαν να χρησιμοποιήσουμε τη βενζίνη για να παράξουμε κινητική ενέργεια που έχεις και μεγαλύτερη απόδοση...
κατάχρηση του όρου κάνεις, όταν ένα ηλεκτρικό μείνει διότι πέρασες τα χιλιόμετρα που μπορεί δεν είναι αναξιόπιστο, απλά δεν διάβασες το μανουαλ, πρέπει να γίνει κάτι που δεν προβλέπεται για να είναι αναξιόπιστο.
πάντως παιδιά υπάρχει κανείς που δεν θεωρεί οτι σε 10 χρόνια απο σήμερα τα εσωτερικής καύσης θα μας αποχαιρετάνε;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
έτσι δείχνει
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγώ το δικό μου θα το έχω ακόμα. Βενζίνη.enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 15:00κατάχρηση του όρου κάνεις, όταν ένα ηλεκτρικό μείνει διότι πέρασες τα χιλιόμετρα που μπορεί δεν είναι αναξιόπιστο, απλά δεν διάβασες το μανουαλ, πρέπει να γίνει κάτι που δεν προβλέπεται για να είναι αναξιόπιστο.
πάντως παιδιά υπάρχει κανείς που δεν θεωρεί οτι σε 10 χρόνια απο σήμερα τα εσωτερικής καύσης θα μας αποχαιρετάνε;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
H BMW μου που είναι το τελευταίο μοντέλο της BMW με καρμπιρατέρ, πριν βάλουν ψεκασμούς και ηλεκτρονικά,enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 15:00 πάντως παιδιά υπάρχει κανείς που δεν θεωρεί οτι σε 10 χρόνια απο σήμερα τα εσωτερικής καύσης θα μας αποχαιρετάνε;
θα κυκλοφορεί και μετά από 20 χρόνια.
και εγώ παιδιά έχω ενα bmw του 67 απο τον παππού μου, δεν εχει προσκεφάλι στα καθίσματα και αερόσακους, άχρηστα πράγματα, αλλά δεν ρώτησα πόσο κολλημένοι είμαστε εμείς, πως βλέπουμε την πραγματικότητα ρωτάω 
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
2002 είναι; Είχαν καλά κρατήματα.enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 15:34 και εγώ παιδιά έχω ενα bmw του 67 απο τον παππού μου, δεν εχει προσκεφάλι στα καθίσματα και αερόσακους, άχρηστα πράγματα, αλλά δεν ρώτησα πόσο κολλημένοι είμαστε εμείς, πως βλέπουμε την πραγματικότητα ρωτάω![]()
οχι η 2002 ήταν η μετέπειτα 3άρα, ειναι η 2000 που ηταν η 5άρα, πιο μακρύ με ορθογώνια φώτα μπρος πίσω κλπ. Αλλά λέμε για το μέλλον, όχι την προϊστορία της αυτοκίνησης τώρα 
-
stergiosbik
brb και tyt έγραψε: 20 Οκτ 2018, 15:362002 είναι; Είχαν καλά κρατήματα.enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 15:34 και εγώ παιδιά έχω ενα bmw του 67 απο τον παππού μου, δεν εχει προσκεφάλι στα καθίσματα και αερόσακους, άχρηστα πράγματα, αλλά δεν ρώτησα πόσο κολλημένοι είμαστε εμείς, πως βλέπουμε την πραγματικότητα ρωτάω![]()
έλα ρε δίκιο έχει, για το 67 έστριβαν καλά τα 2002, εμείς τα συναντήσαμε 10 και 15 χρόνια μετά, δεν κρίνουμε δίκαια.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιατί καραάφλιασες; Έτρεχαν φυσικά βελτιωμένες και στα ράλυ.stergiosbik έγραψε: 20 Οκτ 2018, 15:39brb και tyt έγραψε: 20 Οκτ 2018, 15:362002 είναι; Είχαν καλά κρατήματα.enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 15:34 και εγώ παιδιά έχω ενα bmw του 67 απο τον παππού μου, δεν εχει προσκεφάλι στα καθίσματα και αερόσακους, άχρηστα πράγματα, αλλά δεν ρώτησα πόσο κολλημένοι είμαστε εμείς, πως βλέπουμε την πραγματικότητα ρωτάω![]()
![]()
Δεν την ξέρω.enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 15:39 οχι η 2002 ήταν η μετέπειτα 3άρα, ειναι η 2000 που ηταν η 5άρα, πιο μακρύ με ορθογώνια φώτα μπρος πίσω κλπ. Αλλά λέμε για το μέλλον, όχι την προϊστορία της αυτοκίνησης τώρα![]()
την ξέρεις μάλλον, ίδιο σουλούπι αλλά πιο μακρύ.

-
Εμπεδοκλής
Δεν υπάρχει περίπτωση.enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 15:00κατάχρηση του όρου κάνεις, όταν ένα ηλεκτρικό μείνει διότι πέρασες τα χιλιόμετρα που μπορεί δεν είναι αναξιόπιστο, απλά δεν διάβασες το μανουαλ, πρέπει να γίνει κάτι που δεν προβλέπεται για να είναι αναξιόπιστο.
https://www.acea.be/statistics/article/ ... -Fuel-Type
Θα βρίσκουμε φτηνά καλά μεταχειρισμένα.enaon έγραψε: 20 Οκτ 2018, 15:00 πάντως παιδιά υπάρχει κανείς που δεν θεωρεί οτι σε 10 χρόνια απο σήμερα τα εσωτερικής καύσης θα μας αποχαιρετάνε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 2 Απαντήσεις