Θαβει πολυ κοσμο απο παλιους συντροφους, κατονομαζοντας GAP και Βενιζελο.
Εδω ομως υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: "Για όλα όσα αναφέρω παραπάνω υπάρχουν σφραγισμένες επιστολές και αντίστοιχο ηχητικό υλικό σε πληρεξούσιο δικηγόρο που αφορούν στη δραστηριότητα κύκλων της πολιτικής, επιχειρηματικής, κοινωνικής ζωής με εντολή να τις δημοσιοποιήσει όταν δημοσιευθεί και η τελευταία αυτή διαθήκη μου και να προστατεύσει τη γυναίκα μου και το παιδί μου»."
Για να δούμε τι θα βγει, αν φυσικά βγει.
.
Απαιτεί και ίδρυμα στο όνομα του, ένα από τα πιο βρωμερά καθίκια της αντιπολίτευσης, που συναγωνίζεται σε σκατίλα το άλλο καθίκι, τον Τράγκα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 05 Απρ 2023, 14:33
.
Απαιτεί και ίδρυμα στο όνομα του, ένα από τα πιο βρωμερά καθίκια της αντιπολίτευσης, που συναγωνίζεται σε σκατίλα το άλλο καθίκι, τον Τράγκα.
Άλλος δημοσιογράφος. Πάντως Δημοσιογράφος αυτοαποκαλείτο στις δόξες του ο Τριανταφυλλόπουλος.
Επίσης μέγας "αποκαλυπτικός" δημοσιογράφος ήταν και ο Κακαουνάκης.
southern έγραψε: 05 Απρ 2023, 14:48
ο Τραγκας παντως εκανε πολεμο στον Σημιτη απο το 1996 και μετα. Ο Κακαουνακης ηταν μεγας Πασοκος και γλειφτης του Αντρεα και του Σημιτη στη συνεχεια
Οτι ήταν ο Κακαουνάκης για τον Αντρέα είναι και ο Βαξεβάνης για τον Τσίπρα.Μάλλον και οι αναγνώστες τους είναι οι ίδιοι.