!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κανενα νημα για την συλληψη Τραμπ?
Re: Κανενα νημα για την συλληψη Τραμπ?
https://twitter.com/AlexandraLavida/sta ... 72577?s=20
Αλεξανδρα Λαβιδα ελληνοαμερικανα και υποψηφια του Μπογδανου στο νοτιο τομεα
Αλεξανδρα Λαβιδα ελληνοαμερικανα και υποψηφια του Μπογδανου στο νοτιο τομεα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Βάζει η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Έγραψε ένας σοβιετολάγνος σταλίνας!Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2023, 11:44Τα ίδια έλεγαν και οι σοβιετικοί για τους αντιφρονούντες. Σοβιετία γίνατεhjshiaqwws έγραψε: 05 Απρ 2023, 10:42Ρε καραγκιοζάκο πότε έγινε πολιτική η σύλληψη ενός πιθανού ποινικού εγκληματία;Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2023, 10:28 Δηλαδή η Αμερική τώρα με τι μούτρα θα βομβαρδίζει άλλα κράτη με πρόσχημα δήθεν τον εκδημοκρατισμό, όταν οι ίδιοι έχουν φυλακίσει τον ηγέτη της αντιπολίτευσης;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο παναθηναϊcuckιας ακομα γιατι δεν τους γαμησε;Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2023, 01:35Η χρυση αυγη επρεπε να ειχε βγει εκτος νομου απο την εποχη της υποθεσης κουσουρη. Οχι [ο σημιτης που τους αφηνε να αλωνιζουν. Ειστε εκτος θεματος κυριε
Σχετικα με το μπολνταρισμενο ακριβως για το ιδιο πραγμα σας κατηγορουν αγαπητα μου ζαιολυμματα και σας αποκαλουν
ζαιαυγιτες.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ειπε ο μπουρδελιαρης γυφτοδεξιος.Nandros έγραψε: 05 Απρ 2023, 13:23Έγραψε ένας σοβιετολάγνος σταλίνας!Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2023, 11:44Τα ίδια έλεγαν και οι σοβιετικοί για τους αντιφρονούντες. Σοβιετία γίνατεhjshiaqwws έγραψε: 05 Απρ 2023, 10:42
Ρε καραγκιοζάκο πότε έγινε πολιτική η σύλληψη ενός πιθανού ποινικού εγκληματία;![]()
- Nandros
Δεν είμαι δεξιός, πρώην κόκκινο και τώρα μαύρο φασισταριό.plouf έγραψε: 05 Απρ 2023, 13:33Ειπε ο μπουρδελιαρης γυφτοδεξιος.Nandros έγραψε: 05 Απρ 2023, 13:23Έγραψε ένας σοβιετολάγνος σταλίνας!Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2023, 11:44
Τα ίδια έλεγαν και οι σοβιετικοί για τους αντιφρονούντες. Σοβιετία γίνατε![]()
![]()
![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πιθανού ποινικού εγκληματίαhjshiaqwws έγραψε: 05 Απρ 2023, 10:42Ρε καραγκιοζάκο πότε έγινε πολιτική η σύλληψη ενός πιθανού ποινικού εγκληματία;Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2023, 10:28 Δηλαδή η Αμερική τώρα με τι μούτρα θα βομβαρδίζει άλλα κράτη με πρόσχημα δήθεν τον εκδημοκρατισμό, όταν οι ίδιοι έχουν φυλακίσει τον ηγέτη της αντιπολίτευσης;
γελάνε και τα τσιμέντα ρε
αν ο Τραμπ δεν κατέβαινε υποψήφιος το 2024 τίποτα δε θα γινόταν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τί να γαμήσει κι αυτός?plouf έγραψε: 05 Απρ 2023, 13:32Ο παναθηναϊcuckιας ακομα γιατι δεν τους γαμησε;Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2023, 01:35Η χρυση αυγη επρεπε να ειχε βγει εκτος νομου απο την εποχη της υποθεσης κουσουρη. Οχι [ο σημιτης που τους αφηνε να αλωνιζουν. Ειστε εκτος θεματος κυριεkauldron
![]()
![]()
Σχετικα με το μπολνταρισμενο ακριβως για το ιδιο πραγμα σας κατηγορουν αγαπητα μου ζαιολυμματα και σας αποκαλουν
ζαιαυγιτες.![]()
Οι Δεξιοί ως γνωστόν γαμούν δι αντιπροσώπου, αυτός τώρα ορίστηκε αντιπρόσωπος και δε του κάνει κούκου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
talaipwros
Με τον Αλ Τραμπόνε ασχολείστε ακόμα;
Έχει απαντηθεί κατ'επανάληψη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Απρ 2023, 23:07Εγώ το έχω πει ότι κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με την αποχή των Ελ Τραμπικών από τις συζητήσεις. Προφανώς είναι απογοητευμένοι αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί.Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Απρ 2023, 22:20 Ο πρωτος προεδρος στην ιστορια των ΗΠΑ που συλλαμβανεται. Αρχη του τελους για την Αμερικη?
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Ναι ναι, είναι ένας απλός ιδιώτης μέχρι να αρχίσει επισήμως η προεκλογική εκστρατεία.Scouser έγραψε: 05 Απρ 2023, 13:52Έχει απαντηθεί κατ'επανάληψη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Απρ 2023, 23:07Εγώ το έχω πει ότι κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με την αποχή των Ελ Τραμπικών από τις συζητήσεις. Προφανώς είναι απογοητευμένοι αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί.Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Απρ 2023, 22:20 Ο πρωτος προεδρος στην ιστορια των ΗΠΑ που συλλαμβανεται. Αρχη του τελους για την Αμερικη?
Εντάξει, εννοώ σοβαρά.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι Έλληνες τραμπακουλαιοι έχουν ο καθένας το δικό του μαγαζάκι άλλο η Βίβιαν άλλοDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Απρ 2023, 14:02Ναι ναι, είναι ένας απλός ιδιώτης μέχρι να αρχίσει επισήμως η προεκλογική εκστρατεία.Scouser έγραψε: 05 Απρ 2023, 13:52Έχει απαντηθεί κατ'επανάληψη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Απρ 2023, 23:07
Εγώ το έχω πει ότι κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με την αποχή των Ελ Τραμπικών από τις συζητήσεις. Προφανώς είναι απογοητευμένοι αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί.
Εντάξει, εννοώ σοβαρά.
ο Μπογδάνος και άλλο ο Εμφιετζογλου.
Εσύ από πιο μαγαζάκι ψωνίσεις μια μάσκα του Τραμπακουλα για τις περασμένες
Αποκριές;
η Βιβιαν βγαζει σπυρακια με τον Τραμπ, ειναι ο ορισμος του φιλελεφτ ατομουplouf έγραψε: 05 Απρ 2023, 14:08Οι Έλληνες τραμπακουλαιοι έχουν ο καθένας το δικό του μαγαζάκι άλλο η Βίβιαν άλλοDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Απρ 2023, 14:02Ναι ναι, είναι ένας απλός ιδιώτης μέχρι να αρχίσει επισήμως η προεκλογική εκστρατεία.
Εντάξει, εννοώ σοβαρά.
ο Μπογδάνος και άλλο ο Εμφιετζογλου.
Εσύ από πιο μαγαζάκι ψωνίσεις μια μάσκα του Τραμπακουλα για τις περασμένες
Αποκριές;![]()
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
hjshiaqwws
Έτσι να λες στον ύπνο σου. Εγώ διαβάζω ότι είναι η έρευνα κρατάει 5 χρόνια ήδη, οπότε δεν έχει καμία σχέση με πολιτική σύλληψη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Απρ 2023, 13:43πιθανού ποινικού εγκληματίαhjshiaqwws έγραψε: 05 Απρ 2023, 10:42Ρε καραγκιοζάκο πότε έγινε πολιτική η σύλληψη ενός πιθανού ποινικού εγκληματία;Υδράργυρος έγραψε: 05 Απρ 2023, 10:28 Δηλαδή η Αμερική τώρα με τι μούτρα θα βομβαρδίζει άλλα κράτη με πρόσχημα δήθεν τον εκδημοκρατισμό, όταν οι ίδιοι έχουν φυλακίσει τον ηγέτη της αντιπολίτευσης;
γελάνε και τα τσιμέντα ρε
αν ο Τραμπ δεν κατέβαινε υποψήφιος το 2024 τίποτα δε θα γινόταν
-
hjshiaqwws
Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε από τα εγχώρια MAGA κ αυτή η δίωξη είναι πολιτική:
https://www.theguardian.com/uk-news/202 ... estigation
https://www.theguardian.com/uk-news/202 ... estigation
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές