Δεν ζητάω λοαγαριασμό βρε. Απλώς κάνω πλάκα με όσους έπαθαν αισθητικό κατιτίς με τις δικές μου στοχοποιήσεις και όχι με όσες γίνονται επ' αόριστον από το κάθε αρσενικό ή θηλυκό κατιναριό χωρίς καν να απαντήσω. Εκεί παθαίνουν κατιτίς το γλωσσοκομποδετικόν.
Και ήρθαν τώρα όλα τα κατιναριά και οι ευαισθητοποιημένοι καντηναλανάφτες να κάνουν σε μένα παρατήρηση για στοχοποιήσεις.
Ε, όπως και να το κάνουμε, αυτό είναι όντως αστείο.
Ε και εσύ στοχοποιεις ρε babe και την λες σε κάποιον, άπειρες φορές. Όλοι το κανουμε, εγώ νομίζω δεν το κάμω αλλα οκ με συμπεριλαμβάνω τωρα χάριν ευκολίας. Δικαιώμα σου να την λες, δικαίωμα του να απαντάει, δικαίωμα μου να γυρνώ στο σπιτι τα χαράματα...
Με βλέπεις να αμφισβητώ κάποιο δικαίωμα, ρε Νάιδα;
Χρήση δικαιωμάτων, βάσει δεδικασμένων εφαρμογών πχορουμικού δικαιωματισμού, κάνω.
Και ας βγει όποιος γουστάρει να το αμφισβητήσει.
Νομίζω καταλαβαίνεις απόλυτα τι λέω και στις δύο σας
Ε και εσύ στοχοποιεις ρε babe και την λες σε κάποιον, άπειρες φορές. Όλοι το κανουμε, εγώ νομίζω δεν το κάμω αλλα οκ με συμπεριλαμβάνω τωρα χάριν ευκολίας. Δικαιώμα σου να την λες, δικαίωμα του να απαντάει, δικαίωμα μου να γυρνώ στο σπιτι τα χαράματα...
Με βλέπεις να αμφισβητώ κάποιο δικαίωμα, ρε Νάιδα;
Χρήση δικαιωμάτων, βάσει δεδικασμένων εφαρμογών πχορουμικού δικαιωματισμού, κάνω.
Και ας βγει όποιος γουστάρει να το αμφισβητήσει.
Νομίζω καταλαβαίνεις απόλυτα τι λέω και στις δύο σας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.