Καμιά έκπληξη...
Αυτός είναι ο Μητσοτάκης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμη μια δεξιά ξεφτίλα: Συνδικαληστές της ΝΔ(μεταξύ των οποίων και ο "Τέλος") παρουσιάζονται για "απλοί επιβάτες"
Re: Ακόμη μια δεξιά ξεφτίλα: Συνδικαληστές της ΝΔ(μεταξύ των οποίων και ο "Τέλος") παρουσιάζονται για "απλοί επιβάτες"
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Μαδουραίος
Re: Ακόμη μια δεξιά ξεφτίλα: Συνδικαληστές της ΝΔ(μεταξύ των οποίων και ο "Τέλος") παρουσιάζονται για "απλοί επιβάτες"
Εβγαλε εισιτηριο για Κατερινη ο κομματικός κομπάρσος ενω το τρενο πηγαινε Αθηνα - Καλαμπακα
Μια γαμημενη αληθεια ρε γελοιοι δεξιοί.Μια μόνο.
Μια γαμημενη αληθεια ρε γελοιοι δεξιοί.Μια μόνο.
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Να λέμε πάντως και του στραβου το δικιο δίνω συγχαρητήρια στο κομματοσκυλο που έπαιξε την ζωή του κορώνα γράμματα για τον δεξιό βόθρο
Μαδουραίος έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:31 Να λέμε πάντως και του στραβου το δικιο δίνω συγχαρητήρια στο κομματοσκυλο που έπαιξε την ζωή του κορώνα γράμματα για τον δεξιό βόθρο
Αν είσαι βαφτιστικός της Ντόρας, τί χειρότερο μπορεί να σου τύχει? Δε φοβάσαι πλέον τίποτα.
https://twitter.com/xatzistratis/status ... 9848456193
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Αυτό είναι που υποτίθεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να κάνει δικό του κανάλι. Η ΝΔ κατάφερε να έχει 4-5. Με δικά μου και δικά σου λεφτά, φυσικά.Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 08:40 τι καταντια ειναι αυτη ρε. υποτιθεται η νδ ειναι καπως λιγοτερο ζωαδια απο τους υπολοιπους. λιγο ντροπη ρε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 128 Απαντήσεις
- 3481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 50 Απαντήσεις