Ο άντρας μου είχε να το λέει για τους φίλους του. Στην παρέα του όμως ήρθαν στο άσχετο κάτι καλοί φίλοι και έλεγαν ότι όποιος δεν είναι με το τάδε κόμμα είναι προδότης! Γυναίκες δεν έβαλαν στις παρέες τους τέτοια θέματα που διχάζουν τόσο πολύ. Το έχω ακούσει μόνο για μία που η φιλία της χάλασε για τέτοιο λόγο Σημαντικός λόγος να πιστεύεις ότι κάποιος τρίτος θα σε σώσει στα σίγουρα έτσι γιατί σε έχει πείσει εσένα για κάποιο λόγο και να ρισκάρεις να δει ο φίλος σου για τι φιλία μιλούσαμε τόσο καιρό!
Πάαααρα πολύ ωραίες φιλίες, με ακλόνητες βάσεις! Για να υπολογίζεις πάνω τους.
Είμαι κολλημένη επειδή σου λέω το αυτονόητο; μου λες εσύ επειδή είσαι δίδυμος με την αδερφή σου ένιωσες τι σημαίνει γυναικεία φιλία και τη βρίσκεις κατώτερη από την αντρική;
Και εγώ σου λέω μια είναι η φιλία. Εγώ είμαι που θα πάω να ξενυχτίσω όλο το βράδυ με τη κολλητή μου στο νοσοκομείο, αυτή θα έρθει όταν είμαι άρρωστη να κάθεται στον καναπέ όλη μέρα απλά μη χρειαστώ κάτι, μαζί θα κάνουμε ποδαράτο από Ομόνοια-Πειραιά γιατί έχουμε λεφτά μόνο για ένα εισιτήριο και τελικά τα χαλάμε για να πάρουμε έναν καφέ που θα τον μοιραστούμε, σ' εμένα θα έρθει όταν τσακωθεί με τον δικό της να μείνει για μέρες και εγώ είμαι που θα της τραβήξω το αυτί όταν θα κάνει τη μαλακία. Όπως και αυτή σε μένα. Και στις 3 φίλες μου.
Και επειδή λέτε δεν υπάρχει αντρική και γυναικεία φιλία εγώ θα είμαι δίπλα στον κολλητό μου, όταν θα είναι τύφλα, τη πτάνα που τον άφησε(και ας φταίει ο ίδιος θα του το πω πιο μετά)εγώ θα τον συγκρατήσω να μη πιαστεί με τον εργοδότη του στα χέρια, εγώ θα του πω να τα βρει με τον πατέρα του και αυτός είναι που θα με ρωτήσει ποιος σε πείραξε να του γαμήσω το σπιτάκι όταν θα με δει στενοχωρημένη. Και το εννοεί.
Για ποια φιλία που δε ξέρουμε εμείς οι γυναίκες μου μιλάς; έχετε κολλήσει στα στερεότυπα για τις ζηλιάρες ανταγωνιστικές γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν πραγματικές φίλες και λες εμένα κολλημένη.
Nostalgia έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:58
Μα αυτο δεν πιανεις, οτι δεν το ισχυριζομαι εγω, το ισχυριζεται η αδερφη μου και η γυναικα μου και επειδη εσενα δεν σε βολευει αυτο που ισχυριζονται προσπαθεις να τις μειωσεις λεγοντας οτι ειναι ζηλιαρες, ανταγωνιστικες, ανικανες να κανουν πραγματικες φιλες κλπ.
Φυσικα δεν σε ξερω πολλα χρονια και αντιλαμβανομαι οτι ισως και να ειναι προσωπικη επιθεση προς το προσωπο τους, οποτε να μασας.
Σε περίπτωση που δε το κατάλαβες εσείς τα ισχυρίζεστε αυτά για να αιτιολογήσετε τον ισχυρισμό σας περί ανυπαρξίας φιλίας γυναικών
Ασε το τι πιστευω εγω, σου εξηγησα οτι ειναι αποψη γυναικων και εξακολουθεις να μην το δεχεσαι επειδη δεν σε βολευει.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ασε το τι πιστευω εγω, σου εξηγησα οτι ειναι αποψη γυναικων και εξακολουθεις να μην το δεχεσαι επειδη δεν σε βολευει.
Τι να δεχτώ λεβέντη μου; Ότι επειδή έχεις τη μαρτυρία δύο γυναικών που έτυχε να μην έχουν γνωρίσει τη φιλία δεν υπάρχει φιλία; Ε αφού εγώ τη γνώρισα πως να το κάνουμε τώρα; Να τις απορρίψω και να κλειστώ στη σπηλιά μου;
Τι να δεχτώ λεβέντη μου; Ότι επειδή έχεις τη μαρτυρία δύο γυναικών που έτυχε να μην έχουν γνωρίσει τη φιλία δεν υπάρχει φιλία; Ε αφού εγώ τη γνώρισα πως να το κάνουμε τώρα; Να τις απορρίψω και να κλειστώ στη σπηλιά μου;
Και φυσικα συνεχιζεις να θεωρεις οτι επειδη διαφωνουν μαζι σου, δεν γνωρισαν την φιλια. Αν το πει αντρας δεν ισχυει γιατι ειναι αντρας και δεν ξερει, αν το πει γυναικα δεν γνωρισε την φιλια. Απορω τι συζηταμε δηλαδη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Και φυσικα συνεχιζεις να θεωρεις οτι επειδη διαφωνουν μαζι σου, δεν γνωρισαν την φιλια. Αν το πει αντρας δεν ισχυει γιατι ειναι αντρας και δεν ξερει, αν το πει γυναικα δεν γνωρισε την φιλια. Απορω τι συζηταμε δηλαδη....
Εσύ δε λες ότι λένε ότι δεν υπάρχει η φιλία μεταξύ γυναικών; Ότι είναι διαφορετική και δεν είναι το ίδιο δυνατή με των αντρών και μπλα μπλα;
Εσύ δε λες ότι λένε ότι δεν υπάρχει η φιλία μεταξύ γυναικών; Ότι είναι διαφορετική και δεν είναι το ίδιο δυνατή με των αντρών και μπλα μπλα;
Αυτο που λενε ειναι οτι η αντρικη φιλια ειναι πιο δυνατη, πιο ποιοτικη.
Απορω με την σοβαρότητα που την αντιμετωπίζεις .
Μα τοσες σελιδες το θεμα ηταν οτι αυτα τα λενε αντρες και αρα η γνωμη δεν μετραει, οταν εφερα παραδειγμα 2 γυναικες, το γυρισε στο οτι δεν εζησαν αυτες την φιλια, μονο η Ναιδα τα εχει ζησει ολα.
Εγώ έχω ζήσει δυνατές και ποιοτικές φιλίες. Και απ0 άλλες γυναίκες που ξέρω το ίδιο. Τι να κάνουμε τώρα; Ν' απορρίψω τα δικά μου βιώματα για να δεχθώ τα δικά σου που σου τα είπαν;
Απορω με την σοβαρότητα που την αντιμετωπίζεις .
Μα τοσες σελιδες το θεμα ηταν οτι αυτα τα λενε αντρες και αρα η γνωμη δεν μετραει, οταν εφερα παραδειγμα 2 γυναικες, το γυρισε στο οτι δεν εζησαν αυτες την φιλια, μονο η Ναιδα τα εχει ζησει ολα.
Η Ναιδα παίζει το γνωστό θέμα σε νιαρ μείζονα στη βιόλα της - και εσύ επιμένεις να γίνει λογική.
Καλή τυχη
Η Ναιδα παίζει το γνωστό θέμα σε νιαρ μείζονα στη βιόλα της - και εσύ επιμένεις να γίνει λογική.
Καλή τυχη
Τι εννοείς λουκουμάκι μου; Ότι μιλάω παράλογα επειδή δε δέχομαι την άποψή σας; Επειδή ξέρω γω έτσι το
είπατε 10 άντρες στο νήμα αστήρικτα πρέπει και να το αποδεχτώ;
Αυτά σας μαθαίνουν; Τς τς
Εγώ έχω ζήσει δυνατές και ποιοτικές φιλίες. Και απ0 άλλες γυναίκες που ξέρω το ίδιο. Τι να κάνουμε τώρα; Ν' απορρίψω τα δικά μου βιώματα για να δεχθώ τα δικά σου που σου τα είπαν;
Αυτο που καταθετω δεν στηριζεται μονο σε αντρικες μαρτυριες αλλα και σε γυναικειες. Τα δε βιωματα ειναι οσο πιο κοντα μπορει να βρεθει ποτε καποιος αντρας στα αντιστοιχα γυναικεια και το αντιστροφο. Δεδομενου αυτων, η αποψη που κατεθεσα ειναι πιο ολοκληρωμενη. Φυσικα και δεν περιμενω να το δεχτεις αυτο.
Καλή τυχη
Δεν ελπιζω, απλα Σαββατο ειναι, μεχρι να βγω για τσιπουρακια εχω λιγο χρονο.
Εγώ πάντως το είπα. Νομίζει ο άντρας μου ότι έχει δυνατές φιλιες, οπότε νομίζει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει. Ίσως οι άντρες να έχουν πιο πολλή ανάγκη για τέτοια επιβεβαίωση...Και το είδαμε γύρω μας γανικά ποιος ασχολήθηκε με διχαστικά θέματα, ποιο φύλο και ποιο όχι, δεν νομίζω ότι συνέβη σε μια παρέα μετρημένη.
Και εγώ πίστευα για τον άντρα μου ότι έχει δυνατές φιλίες. Το τι βγήκε στην πορεία είναι άλλο θέμα. Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος δείχνει σε κάθε περίπτωση. Αλλά και για όσο κρατάει, αν το έχεις, καλό είναι.
Καλή τυχη
Τι εννοείς λουκουμάκι μου; Ότι μιλάω παράλογα επειδή δε δέχομαι την άποψή σας; Επειδή ξέρω γω έτσι το
είπατε 10 άντρες στο νήμα αστήρικτα πρέπει και να το αποδεχτώ;
Αυτά σας μαθαίνουν; Τς τς
Εννοώ οτι γενικά οι αποψεις σου - για οποιους λόγους και να τις εκτοξεύεις - σε προσδιορίζουν σαν μηδενικής αξίας συνομιλήτρια .