Ενώ οι πουστηδες δεν είναιEKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:47 Η κοπροφιλια και τα γλειφοκωλια είναι όντως υγειονομικές βόμβες (ηπατίτιδες, παράσιτα, βακτήρια κτλ).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκλογές: Ο Τσίπρας φέρνει γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία
-
Δημοκράτης
Re: Εκλογές: Ο Τσίπρας φέρνει γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το "δε νομίζω" δε μου λέει κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:42Ουδείς αποκλείει παιδιά από ένα εν δυνάμει καλύτερο μέλλον.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Απρ 2023, 09:33 Πολύ σωστή η πρόταση.
Δεν είναι σωστό να αποκλείεις παιδιά από ένα εν δυνάμει καλύτερο μέλλον.
Οι ομοφυλόφιλοι επίδοξοι γονείς θα πρέπει να μπαίνουν στο σύστημα των υιοθεσιών.
Στο κάτω κάτω είναι εντελώς υποκριτικό να αποκλείονται τα ζευγάρια ομοφυλοφίλων , όταν έχουν δικαίωμα να μπουν στο σύστημα μόνοι άνθρωποι (που κανείς δεν τους ρωτά τον σεξουαλικό προσανατολισμό).
επιπλέον κάποιος ομοφυλόφιλος μπορεί να γίνει πατέρας μέσω παρένθετης μητέρας και κάποια ομοφυλόφιλη μητέρα, είτε με την παραδοσιακή μέθοδο είτε από τράπεζα σπέρματος.
Βέβαια, έχοντας ως γνώμονα επιλογής κατάλληλων γονέων το καλό το εκάστοτε παιδιού, η έλλειψη μητέρας για μένα θα πρέπει να είναι σημαντικός αρνητικός παράγοντας όταν κρίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Πάντοτε όμως υπάρχουν "λιγότερο επιθυμητά" παιδιά (μεγαλύτερα , με θέματα υγείας) που ξεμένουν στα ιδρύματα, και σαφώς θα ήταν καλύτερα με γονείς που τα αγαπανε.
Γιατί πάντα υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής. Για τους κηδεμόνες και όχι τα παιδιά. Και δεν νομίζω ότι τα παιδιά που μένουν στα "αζήτητα" δηλαδή τα μεγαλύτερα και με θέματα υγείας θα μειωθούν ακόμη και αν περάσει η νομοθεσία για τους γκέι.
έστω και ένα παιδί να φύγει από το ίδρυμα και να πάει σε καλούς γονείς κέρδος είναι.
Καλό είναι λοιπόν να υπάρχουν και νόμιμοι τρόποι. Έξτρα τρόποι. Δεν είναι κακό.Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει παιδί για να προσφέρει αγάπη και ασφάλεια, πάντα υπάρχουν τρόποι να το κάνει.
Αυτό μπορεί όντως να το βλέπουν οι ταγοι του Κινήματος...αλλά στο δια ταύτα οποιος το επιχειρήσει θα κριθεί - άσε που δε θα φτάσει καν ως εκεί αν το βλεπει ο ίδιος έτσι. Κάτι θα πάρει το αυτί του για το πόσο τεράστια δέσμευση και δυσκολία είναι το μεγάλωμα ενός παιδιού.Το ζητούμενο είναι να μη βλέπει το παιδί ως ακτιβιστικό τρόπαιο.
Αν είναι άσχετα τότε ας μην το συζητάμε καν κι ας ψηφιστεί να τελειώνουμε.Τα αναφορικά με τις ερωτικές προτιμήσεις του καθενός, γενικώς και αορίστως, είναι παντελώς άσχετα με το θέμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ρε σεις γιατί μπερδεύετε τα πράγματα;
Το οτιδήποτε βλέπει ο καθένας ως αηδιαστικό ή αντιαισθητικό, μπορεί να συμβαίνει και μεταξύ στρέιτ.
Αυτό τι σχέση έχει με την υιοθεσία;
Το οτιδήποτε βλέπει ο καθένας ως αηδιαστικό ή αντιαισθητικό, μπορεί να συμβαίνει και μεταξύ στρέιτ.
Αυτό τι σχέση έχει με την υιοθεσία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Ο σεξουαλικος προσανατολισμός από μόνος του όχι. Οι κακές πρακτικές ναι, αλλά ο σεξουαλικος προσανατολισμός δε συνεπάγεται καν σεξουαλικη επαφή.Δημοκράτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:56Ενώ οι πουστηδες δεν είναιEKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:47 Η κοπροφιλια και τα γλειφοκωλια είναι όντως υγειονομικές βόμβες (ηπατίτιδες, παράσιτα, βακτήρια κτλ).![]()
![]()
Και τί ακριβώς θεωρείς ότι θα γίνει αν ψηφιστεί; Θα αλλάξει κάτι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:01Το "δε νομίζω" δε μου λέει κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:42Ουδείς αποκλείει παιδιά από ένα εν δυνάμει καλύτερο μέλλον.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Απρ 2023, 09:33 Πολύ σωστή η πρόταση.
Δεν είναι σωστό να αποκλείεις παιδιά από ένα εν δυνάμει καλύτερο μέλλον.
Οι ομοφυλόφιλοι επίδοξοι γονείς θα πρέπει να μπαίνουν στο σύστημα των υιοθεσιών.
Στο κάτω κάτω είναι εντελώς υποκριτικό να αποκλείονται τα ζευγάρια ομοφυλοφίλων , όταν έχουν δικαίωμα να μπουν στο σύστημα μόνοι άνθρωποι (που κανείς δεν τους ρωτά τον σεξουαλικό προσανατολισμό).
επιπλέον κάποιος ομοφυλόφιλος μπορεί να γίνει πατέρας μέσω παρένθετης μητέρας και κάποια ομοφυλόφιλη μητέρα, είτε με την παραδοσιακή μέθοδο είτε από τράπεζα σπέρματος.
Βέβαια, έχοντας ως γνώμονα επιλογής κατάλληλων γονέων το καλό το εκάστοτε παιδιού, η έλλειψη μητέρας για μένα θα πρέπει να είναι σημαντικός αρνητικός παράγοντας όταν κρίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Πάντοτε όμως υπάρχουν "λιγότερο επιθυμητά" παιδιά (μεγαλύτερα , με θέματα υγείας) που ξεμένουν στα ιδρύματα, και σαφώς θα ήταν καλύτερα με γονείς που τα αγαπανε.
Γιατί πάντα υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής. Για τους κηδεμόνες και όχι τα παιδιά. Και δεν νομίζω ότι τα παιδιά που μένουν στα "αζήτητα" δηλαδή τα μεγαλύτερα και με θέματα υγείας θα μειωθούν ακόμη και αν περάσει η νομοθεσία για τους γκέι.
έστω και ένα παιδί να φύγει από το ίδρυμα και να πάει σε καλούς γονείς κέρδος είναι.
Καλό είναι λοιπόν να υπάρχουν και νόμιμοι τρόποι. Έξτρα τρόποι. Δεν είναι κακό.Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει παιδί για να προσφέρει αγάπη και ασφάλεια, πάντα υπάρχουν τρόποι να το κάνει.
Αυτό μπορεί όντως να το βλέπουν οι ταγοι του Κινήματος...αλλά στο δια ταύτα οποιος το επιχειρήσει θα κριθεί - άσε που δε θα φτάσει καν ως εκεί αν το βλεπει ο ίδιος έτσι. Κάτι θα πάρει το αυτί του για το πόσο τεράστια δέσμευση και δυσκολία είναι το μεγάλωμα ενός παιδιού.Το ζητούμενο είναι να μη βλέπει το παιδί ως ακτιβιστικό τρόπαιο.
Αν είναι άσχετα τότε ας μην το συζητάμε καν κι ας ψηφιστεί να τελειώνουμε.Τα αναφορικά με τις ερωτικές προτιμήσεις του καθενός, γενικώς και αορίστως, είναι παντελώς άσχετα με το θέμα.
Εδώ ακόμη και αυτοί που είναι θεωρητικά υπέρ της υιοθεσίας, συνεχίζουν να κάνουν περιφερειακή πλακίτσα για τους γκέι.
Στα θεωρητικά είναι υπεράνω, στα αυθόρμητα χουχουχου και χιχιχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οι γαμοι ομοφυλοφιλων και η υιοθεσιες απο τετοια ζευγαρια, με βαση την πορεια των σημερινων κοινωνιων, ειναι κατι το ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ, αν δεν γινει σε εναν χρονο θα γινει σε πεντε, μικρη η διαφορα
Θα ενδιαφερθει αραγε ποτε ο Συριζα με την ιδια ζεση για αλλα θεματα; πχ εργασιακα, παιδεια, υγεια, ασφαλεια; ή η προοδευτικοτητα εξαντλειται στο θεμα ΛΟΑΤΚΙ;
Ούτε το πουλί του βάζει ένα αρσενικό ζώο στο στόμα ενός θηλυκού στη φύση, αλλά εδώ μιλάμε για ανθρώπους.Kotas έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:54δεν ειναι φυσιολογικο, ακομα και τα ζωα εκτονωνται σε οπες δεν χεζει το ενα το αλλο για να καβλωσει, δεν υπαρχουν τετοιες συμπεριφορες πουθενα στη φυση για να θεωρηθουν φυσιολογικες (επιχειρημα των γκει οτι ειναι φυσιολογικο να πηγαινουν με ατομα του ιδιου φυλου αφου ειναι κατι που συνανταται και στη φυση απο ζωα)Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:50Καλά τώρα, το τραβάς σαν λάστιχο με το νεκρό σκυλί για να καταλήξεις που; Ότι η νεκροφιλία γενικά πρέπει να κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με την ομοφυλοφιλία; Είναι επιχείρημα του τύπου: ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, επομένως ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:43
Το νεκρό σκυλί νομικά είναι αντικείμενο, οπότε το σεξ μαζί του ανήκει στην κατηγορία κάνω ότι θέλω με τον εαυτό μου. Αλλά ας δούμε ένα άλλο παράδειγμα. Έχεις δύο συναινούντες ενήλικες που τη βρίσκουν την ώρα του σεξ να χέζει ο ένας στο στόμα του άλλου, και μετά ο άλλος να τα μασάει και να τα καταπίνει ενώ τον παίρνει από πίσω. Θες να μου πεις ότι αυτή είναι μια κανονική/φυσιολογική συμπεριφορά, αλλά το να κυκλοφορείς γυμνός με κατσαρόλα στο κεφάλι δεν είναι;
Αν δυο άνθρωποι τη βρίσκουν με το να κατουράνε ο ένας τον άλλον όταν κάνουν σεξ, μια χαρά φυσιολογικό είναι γι' αυτούς, αυτή είναι η σεξουαλική ορμή τους.
Επίσης, τα ζώα στη φύση κάνουν σεξ κατά κανόνα μόνο όταν τα θηλυκά είναι σε ωορρηξία, αλλά οι άνθρωποι συνηθίζουν να κάνουν σεξ μόνο για την απόλαυση.
Τέλος, αν ρωτήσεις τους στρέιτ άντρες του πχώρουμ, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα σού πουν ότι τούς αρέσει να κάνουν πρωκτικό σεξ με τις γυναίκες (αν και για τους περισσότερους αυτός παραμένει απλά ένας ευσεβής πόθος) και ότι καυλώνουν όταν βλέπουν δυο γυναίκες να φασώνονται μεταξύ τους και ονειρεύονται ffm φάση.
Όλα αυτά για έναν στρέιτ άντρα φαίνονται, και είναι, φυσιολογικά πράγματα στο σεξ.
Με την ίδια ακριβώς λογική, φαίνεται και είναι φυσιολογικός ο ομοφυλοφιλικός έρωτας για έναν γκέι άντρα.
Το τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον καθένα μας είναι εντελώς υποκειμενικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 04 Απρ 2023, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:08Και τί ακριβώς θεωρείς ότι θα γίνει αν ψηφιστεί; Θα αλλάξει κάτι;Spoiler
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:01Το "δε νομίζω" δε μου λέει κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:42
Ουδείς αποκλείει παιδιά από ένα εν δυνάμει καλύτερο μέλλον.
Εδώ ακόμη και αυτοί που είναι θεωρητικά υπέρ της υιοθεσίας, συνεχίζουν να κάνουν περιφερειακή πλακίτσα για τους γκέι.
Στα θεωρητικά είναι υπεράνω, στα αυθόρμητα χουχουχου και χιχιχι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ο αστυνόμος είναι άνθρωπος ενώ το μπουζούκι είναι αντικείμενο. Αυτά που περιέγραψα είναι όλα μορφές σεξουαλικής συμπεριφοράς. Είναι όμως προφανές ότι από πίσω υπάρχει και ψυχιατρικό πρόβλημα, δεν είναι νορμάλ τα άτομα που τα κάνουν αυτά. Φυσικά όσο δεν ενοχλούν κανένα, δεν μας απασχολεί, αλλά παραμένει ανωμαλία, τι να κάνουμε τωρα;Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:50Καλά τώρα, το τραβάς σαν λάστιχο με το νεκρό σκυλί για να καταλήξεις που; Ότι η νεκροφιλία γενικά πρέπει να κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με την ομοφυλοφιλία; Είναι επιχείρημα του τύπου: ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, επομένως ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:43Το νεκρό σκυλί νομικά είναι αντικείμενο, οπότε το σεξ μαζί του ανήκει στην κατηγορία κάνω ότι θέλω με τον εαυτό μου. Αλλά ας δούμε ένα άλλο παράδειγμα. Έχεις δύο συναινούντες ενήλικες που τη βρίσκουν την ώρα του σεξ να χέζει ο ένας στο στόμα του άλλου, και μετά ο άλλος να τα μασάει και να τα καταπίνει ενώ τον παίρνει από πίσω. Θες να μου πεις ότι αυτή είναι μια κανονική/φυσιολογική συμπεριφορά, αλλά το να κυκλοφορείς γυμνός με κατσαρόλα στο κεφάλι δεν είναι;Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:33Αυτά για τα περί σκυλιών που γράφεις.
Μετά, εδώ νομίζω μιλάμε για σεξ, όχι για βαρεμένους που κυκλοφορούν γυμνοί στο δρόμο με μια κατσαρόλα στο κεφάλι.
Αν δυο άνθρωποι τη βρίσκουν με το να κατουράνε ο ένας τον άλλον όταν κάνουν σεξ, μια χαρά φυσιολογικό είναι γι' αυτούς, αυτή είναι η σεξουαλική ορμή τους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Κι εγώ αυτό πιστεύω,Kotas έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:09 οι γαμοι ομοφυλοφιλων και η υιοθεσιες απο τετοια ζευγαρια, με βαση την πορεια των σημερινων κοινωνιων, ειναι κατι το ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ, αν δεν γινει σε εναν χρονο θα γινει σε πεντε, μικρη η διαφορα
Κατά τα άλλα, υπάρχουν δύο βασικά στρατόπεδα.
Το ένα είναι αυτοί, που ενώ αντιλαμβάνονται τα προβλήματα που θα υπάρξουν στο ελληνικό πλαίσιο για το υιοθετημένο παιδί, τα κρύβουν κάτω από το χαλί γιατί προέχει το να μοιράσει πόνο η πρόοδος στη συντήρηση.
Το άλλο είναι αυτοί, που θεωρούν ως την αρμόζουσα λύση στο πρόβλημα, την φυλάκιση ή και θανατική ποινή για όλους τους γκέι.
Και άντε να βγάλεις άκρη μεταξύ των δύο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι απλή μορφή σεξουαλικής συμπεριφοράς η νεκροφιλία γενικώς. Είναι ψυχική διαταραχή.Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:14Ο αστυνόμος είναι άνθρωπος ενώ το μπουζούκι είναι αντικείμενο. Αυτά που περιέγραψα είναι όλα μορφές σεξουαλικής συμπεριφοράς. Είναι όμως προφανές ότι από πίσω υπάρχει και ψυχιατρικό πρόβλημα, δεν είναι νορμάλ τα άτομα που τα κάνουν αυτά. Φυσικά όσο δεν ενοχλούν κανένα, δεν μας απασχολεί, αλλά παραμένει ανωμαλία, τι να κάνουμε τωρα;Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:50Καλά τώρα, το τραβάς σαν λάστιχο με το νεκρό σκυλί για να καταλήξεις που; Ότι η νεκροφιλία γενικά πρέπει να κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με την ομοφυλοφιλία; Είναι επιχείρημα του τύπου: ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, επομένως ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:43
Το νεκρό σκυλί νομικά είναι αντικείμενο, οπότε το σεξ μαζί του ανήκει στην κατηγορία κάνω ότι θέλω με τον εαυτό μου. Αλλά ας δούμε ένα άλλο παράδειγμα. Έχεις δύο συναινούντες ενήλικες που τη βρίσκουν την ώρα του σεξ να χέζει ο ένας στο στόμα του άλλου, και μετά ο άλλος να τα μασάει και να τα καταπίνει ενώ τον παίρνει από πίσω. Θες να μου πεις ότι αυτή είναι μια κανονική/φυσιολογική συμπεριφορά, αλλά το να κυκλοφορείς γυμνός με κατσαρόλα στο κεφάλι δεν είναι;
Το ότι εσύ προσπαθείς να συμψηφίσεις ψυχικές διαταραχές με σεξουαλικές προτιμήσεις είναι σοφιστεία.
εγω δεν διαφωνω οτι δεν μπορουμε να παιρνουμε παραδειγματα απο τις συμπεριφορες των ζωων για να δικαιολογουμε τις δικες μας, αλλοι επιχειρηματολογουν κατ' αυτον τον τροποΝαύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:12Ούτε το πουλί του βάζει ένα αρσενικό ζώο στο στόμα ενός θηλυκού στη φύση, αλλά εδώ μιλάμε για ανθρώπους.Kotas έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:54δεν ειναι φυσιολογικο, ακομα και τα ζωα εκτονωνται σε οπες δεν χεζει το ενα το αλλο για να καβλωσει, δεν υπαρχουν τετοιες συμπεριφορες πουθενα στη φυση για να θεωρηθουν φυσιολογικες (επιχειρημα των γκει οτι ειναι φυσιολογικο να πηγαινουν με ατομα του ιδιου φυλου αφου ειναι κατι που συνανταται και στη φυση απο ζωα)Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:50
Καλά τώρα, το τραβάς σαν λάστιχο με το νεκρό σκυλί για να καταλήξεις που; Ότι η νεκροφιλία γενικά πρέπει να κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με την ομοφυλοφιλία; Είναι επιχείρημα του τύπου: ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, επομένως ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.
Επίσης, τα ζώα στη φύση κάνουν σεξ κατά κανόνα μόνο όταν τα θηλυκά είναι σε ωορρηξία, αλλά οι άνθρωποι συνηθίζουν να κάνουν σεξ μόνο για την απόλαυση.
Τέλος, αν ρωτήσεις τους στρέιτ άντρες του πχώρουμ, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα σού πουν ότι τούς αρέσει να κάνουν πρωκτικό σεξ με τις γυναίκες (αν και για τους περισσότερους αυτός παραμένει απλά ένας ευσεβής πόθος) και ότι καυλώνουν όταν βλέπουν δυο γυναίκες να φασώνονται μεταξύ τους και ονειρεύονται ffm φάση.
Όλα αυτά για έναν στρέιτ άντρα φαίνονται, και είναι, φυσιολογικά πράγματα στο σεξ.
Με την ίδια ακριβώς λογική, φαίνεται και είναι φυσιολογικός ο ομοφυλοφιλικός έρωτας για έναν γκέι άντρα.
κοπρολαγνειες, ουρολαγνειες κλπ αντιμετωπιζονται ακομα και απο την επιστημη ως σεξουαλικες διαταραχες/παραφιλιες, αν ποτε αλλαξουν οι κοινωνικες νορμες και επιστημονικες θεωρησεις το ξανασυζηταμε, σημερα παντως τετοιες πρακτικες δεν ειναι φυσιολογικες
ειμαστε και εκτος θεματος
για το πρωτο στρατοπεδο αν εννοεις οτι και οι ιδιοι ξερουν οτι η ελλ.κοινωνια δεν ειναι ακομα ωριμη να δεχτει αυτες τις αλλαγες η απαντηση ειναι οτι ποτε δεν θα ειναι απολυτα ετοιμη και ωριμη, συνηθως οι βαθιες τομες ερχονται ενα πρωι και οι κοινωνιες πρεπει να μαθουν να ζουμ με αυτεςΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:18Κι εγώ αυτό πιστεύω,Kotas έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:09 οι γαμοι ομοφυλοφιλων και η υιοθεσιες απο τετοια ζευγαρια, με βαση την πορεια των σημερινων κοινωνιων, ειναι κατι το ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ, αν δεν γινει σε εναν χρονο θα γινει σε πεντε, μικρη η διαφορα
Κατά τα άλλα, υπάρχουν δύο βασικά στρατόπεδα.
Το ένα είναι αυτοί, που ενώ αντιλαμβάνονται τα προβλήματα που θα υπάρξουν στο ελληνικό πλαίσιο για το υιοθετημένο παιδί, τα κρύβουν κάτω από το χαλί γιατί προέχει το να μοιράσει πόνο η πρόοδος στη συντήρηση.![]()
Το άλλο είναι αυτοί, που θεωρούν ως την αρμόζουσα λύση στο πρόβλημα, την φυλάκιση ή και θανατική ποινή για όλους τους γκέι.![]()
Και άντε να βγάλεις άκρη μεταξύ των δύο.
Την δεκαετία του 1970 η ομοφυλοφιλία καταγραφόταν ως ψυχική νόσος. Σήμερα ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι.Kotas έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:23εγω δεν διαφωνω οτι δεν μπορουμε να παιρνουμε παραδειγματα απο τις συμπεριφορες των ζωων για να δικαιολογουμε τις δικες μας, αλλοι επιχειρηματολογουν κατ' αυτον τον τροποΝαύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:12Ούτε το πουλί του βάζει ένα αρσενικό ζώο στο στόμα ενός θηλυκού στη φύση, αλλά εδώ μιλάμε για ανθρώπους.Kotas έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:54
δεν ειναι φυσιολογικο, ακομα και τα ζωα εκτονωνται σε οπες δεν χεζει το ενα το αλλο για να καβλωσει, δεν υπαρχουν τετοιες συμπεριφορες πουθενα στη φυση για να θεωρηθουν φυσιολογικες (επιχειρημα των γκει οτι ειναι φυσιολογικο να πηγαινουν με ατομα του ιδιου φυλου αφου ειναι κατι που συνανταται και στη φυση απο ζωα)
κοπρολαγνειες, ουρολαγνειες κλπ αντιμετωπιζονται ακομα και απο την επιστημη ως σεξουαλικες διαταραχες/παραφιλιες, αν ποτε αλλαξουν οι κοινωνικες νορμες και επιστημονικες θεωρησεις το ξανασυζηταμε, σημερα παντως τετοιες πρακτικες δεν ειναι φυσιολογικες
ειμαστε και εκτος θεματος
Η κοπρολαγνεία είναι μια ακραία σεξουαλική συμπεριφορά, και εντελώς σιχαμένη κατά τη γνώμη μου, αλλά εφόσον κάποιοι τη βρίσκουν έτσι, γι' αυτούς είναι απόλυτα φυσιολογική. Απ' την ώρα που δεν έρχονται να κατουρήσουν εμένα, μια χαρά φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά τη βρίσκω κι εγώ για όσους τούς αρέσει.
Περί ορέξεως, κολοκυθόσπορος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 93 Απαντήσεις
- 2991 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-