Ξέρεις πολλούς Άραβες στο Αμπού Ντάμπι που τρώνε σκυλιά; Εγώ δεν είδα κανέναν όταν ήμουν εκεί. Όσο για τους Άραβες, το 10% είναι μια χαρά. Με λεφτά και σπουδές στην Δύση. Οι άλλοι οι περισσότεροι είναι αστα να πάνε.OANNHSEA έγραψε: 03 Απρ 2023, 17:29Τριτοκοσμικοί οι πολίτες του Αμπού Ντάμπι;;;Fairfax έγραψε: 02 Απρ 2023, 20:45Ας λένε αυτοί ότι θέλουν! Δεν πείθομαι εύκολα ότι οι δυτικές πολιτισμικές αξίες δεν υπερέχουν από αυτές διαφόρων τριτοκοσμικών. Δεν βλέπω πολλούς να θέλουν να ζήσουν με τους διάφορους τρωγλοδύτες.OANNHSEA έγραψε: 02 Απρ 2023, 17:48
Όπως σιχαίνονται εσένα οι Ινδοί που τρως αγελάδα και οι μουσουλμάνοι που τρως χοίρο...
Είσαι ένα βδελυρό όν για αυτούς...![]()
.![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η κόλαση των σκυλων στο Yulin
Re: η κόλαση των σκυλων στο Yulin
Re: η κόλαση των σκυλων στο Yulin
Μα δεν μιλάμε μόνο για σκυλιά εδώ...Fairfax έγραψε: 04 Απρ 2023, 02:51Ξέρεις πολλούς Άραβες στο Αμπού Ντάμπι που τρώνε σκυλιά; Εγώ δεν είδα κανέναν όταν ήμουν εκεί. Όσο για τους Άραβες, το 10% είναι μια χαρά. Με λεφτά και σπουδές στην Δύση. Οι άλλοι οι περισσότεροι είναι αστα να πάνε.OANNHSEA έγραψε: 03 Απρ 2023, 17:29Τριτοκοσμικοί οι πολίτες του Αμπού Ντάμπι;;;Fairfax έγραψε: 02 Απρ 2023, 20:45
Ας λένε αυτοί ότι θέλουν! Δεν πείθομαι εύκολα ότι οι δυτικές πολιτισμικές αξίες δεν υπερέχουν από αυτές διαφόρων τριτοκοσμικών. Δεν βλέπω πολλούς να θέλουν να ζήσουν με τους διάφορους τρωγλοδύτες.![]()
.
Αυτός που δεν τρώει αγελάδα (ή καλύτερα βοοειδές) και σου την λέει, πως τον χαρακτηρίζεις;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...