!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 19 Οκτ 2018, 17:09
Εσείς. Οι γυναίκες έχουμε άλλη άποψη. Οι περισσότερες δηλαδή έχουμε κολλητές χρόνων
Πόσες γυναίκες γράφετε από τον ίδιο λογαριασμό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Ίφιδα έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:18
Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 22:25 Ποια δεδομένα μας λείπουν;
Αυτά που προκύπτουν απ τα βιώματα αγαπητέ. Όπως δεν γνωρίζω εγώ περισσότερα απο εσένα για την ανδρική φιλία γιατί δεν είμαι άντρας. Μπορεί να το βλέπω απ έξω ως παρατηρητής, όπως βλέπεις εσύ απ εξω τη δική μας, μπορώ να σου πω ορισμένα χαρακτηριστικά της, όπως π.χ. λέτε πολλά ψέμματα και μπαρούφες ο ένας τον άλλον για φανταστικές γυναίκες που γαμήσατε ή "ηρωικές" πράξεις ή τα ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ ψάρια που πιάσατε κλπ όπως κι εσύ μας λες για γυναίκες που δεν έχουν φίλες, θάβουν ή και μισούν άλλες γυναίκες, (που όντως υπάρχουν και τέτοιες), αλλά δεν έχουμε το βίωμα του άλλου. Οπότε αν υπήρχε αντικειμενικότητα δεν θα υπήρχε αυτή η παράλογη επιμονή πως δεν υπάρχει γυναικεία φιλία. Αφού τη ζούμε ρε αδερφέ, πώς δεν υπάρχει;
Μ' αρέσει που κρατάς αυτή τη φράση και κόβεις το υπόλοιπο κείμενο μου που απαντά σ' αυτήν την αχρείαστη παράγραφο που έγραψες. Για ποιο λόγο; Σοβαρά δε μπόρεσες να διαβάσεις πέρα από από αυτήν την πρόταση;
Ποια δεδομένα μας λείπουν; Το αν κρατάνε οι φιλίες μεταξύ των γυναικών είναι κάτι που μπορούμε να το παρατηρήσουμε, όλοι. Και οι άντρες και οι γυναίκες. Το τι λέτε όταν είστε μόνες σας, μάλλον το ξέρετε καλύτερα εσείς, αλλά τον αν κρατάτε ή όχι της φιλίες σας το βλέπουμε όλοι.
Κυριολεκτικά απαντάω σ' αυτό που κάθησες κι έγραψες, σα να διάβαζες κάτι άλλο.

Κι αν μου επιτρέπεις

Αν δεν τσακωθείς με τον φίλο σου, δεν είναι φίλος
Όταν είπα ότι τσακώνονται εννούσα ότι σταματάνε να μιλάνε, παύουν να είναι φίλες.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Τί να απαντήσω ρε Άπερκατ στο παρακάτω; Γνωρίζεις όλες τις γυναίκες του κόσμου ή έστω της γειτονιάς σου, τις έκρινες αντικειμενικά σε βάθος χρόνου και είδατε όοοολοι ότι δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες; Σοβαρά τώρα;
Απάντησα σ αυτό που ήταν άξιο σχολιασμού με όλη την καλή διάθεση υποθέτοντας ότι ρωτάς ειλικρινά

Πιστέψτε ότι θέλετε στο κάτω κάτω αδιαφορώντας αν είναι αληθές. Την καληνύχτα μου
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:22
Naida έγραψε: 19 Οκτ 2018, 17:09
Εσείς. Οι γυναίκες έχουμε άλλη άποψη. Οι περισσότερες δηλαδή έχουμε κολλητές χρόνων
Πόσες γυναίκες γράφετε από τον ίδιο λογαριασμό;
Τον δικό μου; 3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 20 Οκτ 2018, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Ίφιδα έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:41 Τί να απαντήσω ρε Άπερκατ στο παρακάτω; Γνωρίζεις όλες τις γυναίκες του κόσμου ή έστω της γειτονιάς σου, τις έκρινες αντικειμενικά σε βάθος χρόνου και είδατε όοοολοι ότι δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες; Σοβαρά τώρα;
Απάντησα σ αυτό που ήταν άξιο σχολιασμού με όλη την καλή διάθεση υποθέτοντας ότι ρωτάς ειλικρινά

Πιστέψτε ότι θέλετε στο κάτω κάτω αδιαφορώντας αν είναι αληθές. Την καληνύχτα μου
Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Απάντησα στο ψευδοεπειχείρημα, ότι δεν έχουν σημασία οι δικές μου εμπειρίες γιατί δε βιώνω τη γυναικεία φιλία, εξηγώντας πως το αν διαρκεί ή όχι μία σχέση είναι κάτι που το διαπιστώνει ο καθένας μέσω της παρατήρησης. Αυτό. Κι εσύ έγραψες μία παράγραφο εξηγώντας μου ότι δε ξέρω τι λέτε μεταξύ σας και πως βιώνετε τη φιλία σας κι άλλα τέτοια, απαντώντας στο ποστ που εξηγώ ότι δε μιλάω για αυτό. Και κόβοντας βέβαια το κομμάτι που το εξηγώ.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Οι γκευ γινονται πραγματικοι φιλοι με τις γυναικες ή τις υποσκαπτουν;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

mgtowποιειται ο φιλος μας ο Απερ :smt047
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Ορέστης 35 έγραψε: 20 Οκτ 2018, 03:56 Οι γκευ γινονται πραγματικοι φιλοι με τις γυναικες ή τις υποσκαπτουν;
Εξαρτάται... Κάτι παίρνει ο καθένας από μια φιλική σχέση. Δεν νομίζω ότι είναι στάνταρ να έχουν στις παρέες τους γκέι άντρες στρέιτ γυναίκες. Μπορεί να μην το κυνηγάνε οι ίδιοι αυτό. Έτυχε να κάνω αρκετή παρέα και να ταιριάζουμε με γκέι άτομο σε μεταπτυχιακό σε μεγάλη μητρόπολη του εξωτερικού που ήταν όλος ο πλανήτης και σχετιζόσουν με διάφορους, στο στυλ why not? Κάτι βρήκε αυτός σε μένα ως παρέα, κάτι βρήκα εγώ... Σπούδαζε κάτι καλλιτεχνικό που με ενδιέφερε. Και είχε κάποιες γνωριμίες, όχι ότι με ενδιέφερε αυτό, αλλά είχε ενδιαφέρον η κουβέντα μαζί του. Αλλά δεν είχε πολύ μεγάλη πέραση στο φύλο που έψαχνε, διαφορετικά δεν νομίζω ότι θα είχε χρόνο να ξοδεύει για την παρέα μιας στρέιτ γυναίκας. Μου έκανε πάρα πολύ ενδιαφέροντα σχόλια όταν είδε το φίλο μου :lol: :lol: Δεν του την έπεσε νομίζω!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ίφιδα έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:18 Αν δεν τσακωθείς με τον φίλο σου, δεν είναι φίλος
δεν εχω τσακωθει ποτε με τους φιλους μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Athina__P έγραψε: 20 Οκτ 2018, 07:36
Ορέστης 35 έγραψε: 20 Οκτ 2018, 03:56 Οι γκευ γινονται πραγματικοι φιλοι με τις γυναικες ή τις υποσκαπτουν;
Εξαρτάται... Κάτι παίρνει ο καθένας από μια φιλική σχέση. Δεν νομίζω ότι είναι στάνταρ να έχουν στις παρέες τους γκέι άντρες στρέιτ γυναίκες. Μπορεί να μην το κυνηγάνε οι ίδιοι αυτό. Έτυχε να κάνω αρκετή παρέα και να ταιριάζουμε με γκέι άτομο σε μεταπτυχιακό σε μεγάλη μητρόπολη του εξωτερικού που ήταν όλος ο πλανήτης και σχετιζόσουν με διάφορους, στο στυλ why not? Κάτι βρήκε αυτός σε μένα ως παρέα, κάτι βρήκα εγώ... Σπούδαζε κάτι καλλιτεχνικό που με ενδιέφερε. Και είχε κάποιες γνωριμίες, όχι ότι με ενδιέφερε αυτό, αλλά είχε ενδιαφέρον η κουβέντα μαζί του. Αλλά δεν είχε πολύ μεγάλη πέραση στο φύλο που έψαχνε, διαφορετικά δεν νομίζω ότι θα είχε χρόνο να ξοδεύει για την παρέα μιας στρέιτ γυναίκας. Μου έκανε πάρα πολύ ενδιαφέροντα σχόλια όταν είδε το φίλο μου :lol: :lol: Δεν του την έπεσε νομίζω!
Με έναν γκέι άντρα αλλά και με γκέι γυναίκα που έκανα παρέα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, περάσαμε πολύ ωραία αλλά δε κράτησε σαν μακροχρόνια φιλία(κολλητοί) καμία από τις δυο, αλλά μείναμε φίλοι.

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ειναι συνηθισμενο πλεον σε γυναικειες παρεες να υπαρχει ενας γκευ. Μιλαω για ηλικιες κατω των 25.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Ισως να ειμαι καταλληλος να γραψω, αν και αντρας, μιας και εχω διδυμη αδερφη οποτε μιλαμε για κοινες παρεες, κοινους φιλους, μαζι σχολειο, μαζι εξοδους κλπ. Φυσικα και υπαρχουν μακροχρονιες "φιλιες" και στις γυναικες, αλλα αυτο που αποκαλειτε εσεις φιλια, για εμας ειναι μπαρμπουτσαλα. Η ποιοτητα της φιλιας ειναι διαφορετικη, καμμια γυναικεια φιλια δεν μπορει να πλησιασει αυτο που αποκαλουμε εμεις φιλια. Ειναι απολυτως λογικο και κατανοητο να μην το καταλαβαινετε διοτι δεν το εχετε νοιωσει. Η αδερφη μου το καταλαβαινει, διοτι εζησε τις φιλιες μου απο πρωτο χερι και οσο κι αν ηθελε να ειναι διαφορετικα, η συγκριση αναμεσα στις φιλιες μου και στις φιλιες της ηταν απλα μερα με τη νυχτα. Η γυναικα μου που ευτυχως δεν ειναι κομπλεξαρα, εχει φθασει στο σημειο να μου λεει οτι ζηλευει την φιλια μου με τον "Τζ" και ποσο θα ηθελε να ειχε και αυτη κατι αντιστοιχο, διοτι βλεπει ποσο με αγαπαει, χωρις να υπαρχει συμφερον κλπ. Στην αρχη και αυτη μου ελεγε διαφορες κοτσανες αλλα με τα χρονια ειδε, καταλαβε και παραδεχτηκε. Φιλοι με την γενικη εννοια οπως την αντιλαμβανονται οι γυναικες πολλοι, φιλοι με την πραγματικη εννοια οπως την εννοουμε εμεις μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Nostalgia έγραψε: 20 Οκτ 2018, 09:36 Ισως να ειμαι καταλληλος να γραψω, αν και αντρας, μιας και εχω διδυμη αδερφη οποτε μιλαμε για κοινες παρεες, κοινους φιλους, μαζι σχολειο, μαζι εξοδους κλπ. Φυσικα και υπαρχουν μακροχρονιες "φιλιες" και στις γυναικες, αλλα αυτο που αποκαλειτε εσεις φιλια, για εμας ειναι μπαρμπουτσαλα. Η ποιοτητα της φιλιας ειναι διαφορετικη, καμμια γυναικεια φιλια δεν μπορει να πλησιασει αυτο που αποκαλουμε εμεις φιλια. Ειναι απολυτως λογικο και κατανοητο να μην το καταλαβαινετε διοτι δεν το εχετε νοιωσει. Η αδερφη μου το καταλαβαινει, διοτι εζησε τις φιλιες μου απο πρωτο χερι και οσο κι αν ηθελε να ειναι διαφορετικα, η συγκριση αναμεσα στις φιλιες μου και στις φιλιες της ηταν απλα μερα με τη νυχτα. Η γυναικα μου που ευτυχως δεν ειναι κομπλεξαρα, εχει φθασει στο σημειο να μου λεει οτι ζηλευει την φιλια μου με τον "Τζ" και ποσο θα ηθελε να ειχε και αυτη κατι αντιστοιχο, διοτι βλεπει ποσο με αγαπαει, χωρις να υπαρχει συμφερον κλπ. Στην αρχη και αυτη μου ελεγε διαφορες κοτσανες αλλα με τα χρονια ειδε, καταλαβε και παραδεχτηκε. Φιλοι με την γενικη εννοια οπως την αντιλαμβανονται οι γυναικες πολλοι, φιλοι με την πραγματικη εννοια οπως την εννοουμε εμεις μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου.
Βασικά ο όρος της φιλίας ένας είναι. Και για άντρες και γυναίκες. Εάν γνωρίζεις γυναίκες που δεν την έχουν βιώσει είναι κρίμα γι' αυτές.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ασέβαστος έγραψε: 20 Οκτ 2018, 08:43
Ίφιδα έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:18 Αν δεν τσακωθείς με τον φίλο σου, δεν είναι φίλος
Δεν τις ενδιαφέρει . Επειδή είναι του μαλλιοτραβήγματος γενικά - είναι στη φυση τους - προσπαθούν τους καυγάδες - τσακωμούς να τους περάσουν σαν κάτι φυσιολογικό και ενίοτε χαριτωμένο σε ολους τους τυπους σχεσεων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αγις έγραψε: 20 Οκτ 2018, 09:47
Ασέβαστος έγραψε: 20 Οκτ 2018, 08:43
Δεν τις ενδιαφέρει . Επειδή είναι του μαλλιοτραβήγματος γενικά - είναι στη φυση τους - προσπαθούν τους καυγάδες - τσακωμούς να τους περάσουν σαν κάτι φυσιολογικό και ενίοτε χαριτωμένο σε ολους τους τυπους σχεσεων.
+1

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”