Θα ψάξουν τις δημοσιεύσεις οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα και του Ρουβίκωνα.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:55 επισης δεν ειναι καλη ιδεα να τα γραφεις αυτα. αν τυχει και κανας τρελος δειρει/σκοτωσει βουλευτη (πρωην η νυν) πως νομιζεις οτι θα φαινονται τετοιες δημοσιευσεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμφωνία για το Μακεδονικό: Νίκη ή Ηττα;
Re: Συμφωνία για το Μακεδονικό: Νίκη ή Ηττα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 20 Οκτ 2018, 01:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν Είμαι Φασίστας
δεν διαφωνω. υπαρχει οργη, οπως υπαρχει οργη και με οτιδηποτε συμβαινει. ετσι ειναι η ελλαδα.Nostalgia έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:56Οτι υπαρχει οργη στον κοσμο για το θεμα των Σκοπιων δεν ειναι δα και μυστικο ρε συ....
το θεμα ειναι, τι θα γινει; η πολιτική βια που ευχετε ο Lugozzi τι αποτελεσμα θα φερει;
βλεπεις την ΝΔ να ακυρωνει την συμφωνια;
Υποθετικη ερωτηση μιας και η ΝΔ δεν ειναι κυβερνηση τωρα. Τωρα εαν θες την προσωπικη μου αποψη πιστευω οτι ισως εφερνε λιγο καλυτερη συμφωνια, ετσι και αλλιως απο οτι φαινεται οι Σκοπιανοι ψηφιζουν με βαση τα χρηματα.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:59δεν διαφωνω. υπαρχει οργη, οπως υπαρχει οργη και με οτιδηποτε συμβαινει. ετσι ειναι η ελλαδα.Nostalgia έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:56Οτι υπαρχει οργη στον κοσμο για το θεμα των Σκοπιων δεν ειναι δα και μυστικο ρε συ....
το θεμα ειναι, τι θα γινει; η πολιτική βια που ευχετε ο Lugozzi τι αποτελεσμα θα φερει;
βλεπεις την ΝΔ να ακυρωνει την συμφωνια;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Η ΝΔ δεν μπορει να ακυρωσει καμια συμφωνια αν επικυρωθει απο τη βουλη.
Συγχαρητηρια σε οσους δηθεν πατριωτες εκαναν αγωνα να πεσει ο Σαμαρας για να μην πληρωσουν ενφια...
Συγχαρητηρια σε οσους δηθεν πατριωτες εκαναν αγωνα να πεσει ο Σαμαρας για να μην πληρωσουν ενφια...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι ρε, τι ροζ, γαλανόλευκο, ελληνορθόδοξο, με ενα κοκκαλάκι απο καποιον αγιο να κρέμμεται για ευλογία.Kostis έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:28Ροζ;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
μίστερ μαξ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 02:11Οχι ρε, τι ροζ, γαλανόλευκο, ελληνορθόδοξο, με ενα κοκκαλάκι απο καποιον αγιο να κρέμμεται για ευλογία.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
πόσο είσαι; 5; γιατι αν εισαι ανηλικος, δεν θα σου πω να ψάξεις για τζισους ντιλντο. 
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- Northern Spirit
τελικα τον ηπιανε τα εθνικια; Περασε η συμφωνια....
Χανει και ο χουντογερος στις ΗΠΑ την πλειοψηφια στο Κογκρεσο και αρχιζει ο ξεσηκωμος εναντιον των εθνοκαγκουρο..
Χανει και ο χουντογερος στις ΗΠΑ την πλειοψηφια στο Κογκρεσο και αρχιζει ο ξεσηκωμος εναντιον των εθνοκαγκουρο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Northern Spirit έγραψε: 20 Οκτ 2018, 04:45 τελικα τον ηπιανε τα εθνικια; Περασε η συμφωνια....

- Dwarven Blacksmith
Hellenic Proud Boys!Lugozzi έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:45θα κάνουνε οι ψηφοφόροι τηςΔεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:43ηρεμησε νοικοκυραιε. νομιζεις οτι η ΝΔ θα κανει κατι;Lugozzi έγραψε: 20 Οκτ 2018, 01:15 θα τα πούμε στις βουλευτικές
μέχρι τότε πούτσα ξύλο φτύσιμο σφαλιάρες
ξέρεις
τοπική κοινωνία και έτσι
θα κρύβονται πάλι σαν τα ποντίκια οι βουλευτές σας
Μερα ντροπης για δυτικο πολιτισμο και δημοκρατια
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Υδράργυρος
Ασε ρε που γινατε και τιμητες του δυτικου πολιτισμου
Αν κοπτεστε, σταματηστε να εμποδιζετε τις διευρυνσεις
Σε χαλασε το στρινγκακι που ανεβασα;μίστερ μαξ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 02:40 πόσο είσαι; 5; γιατι αν εισαι ανηλικος, δεν θα σου πω να ψάξεις για τζισους ντιλντο.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-
- 139 Απαντήσεις