!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αδώνιδας: Αν συνέβαινε τραγωδία με νεκρούς με κυβέρνηση ΝΔ, θα παραιτούμουν γενικώς απ' τα κοινά
Αδώνιδας: Αν συνέβαινε τραγωδία με νεκρούς με κυβέρνηση ΝΔ, θα παραιτούμουν γενικώς απ' τα κοινά
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Αδώνιδας: Αν συνέβαινε τραγωδία με νεκρούς με κυβέρνηση ΝΔ, θα παραιτούμουν γενικώς απ' τα κοινά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: Αδώνιδας: Αν συνέβαινε τραγωδία με νεκρούς με κυβέρνηση ΝΔ, θα παραιτούμουν γενικώς απ' τα κοινά
Καλά που δεν είπε "θα έκανα σεπούκου".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εχμμ, εμένα πήγε το μυαλό μου στο στοίχημα με τους δέκα αραπηδες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έλα, δε θέλω ρατσιστικά!Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Απρ 2023, 20:33Εχμμ, εμένα πήγε το μυαλό μου στο στοίχημα με τους δέκα αραπηδες.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άπατο θα πάει το νήμα
είναι αόρατο μάλλον
είναι αόρατο μάλλον
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
εχει το ψέμα και τη λοβιτουρα στο αίμα του
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο τύπος είναι ο ορισμός του γραφικού πολιτικάντη. Χαρακτήρας βγαλμένος από κωμωδία, που όμως έχουμε την ατυχία αυτή η κωμωδία να είναι μαύρη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Απρ 2023, 20:33Εχμμ, εμένα πήγε το μυαλό μου στο στοίχημα με τους δέκα αραπηδες.![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Αυτός που θα έφευγε από τη χώρα αν έχανε η ΝΔ τις εκλογές το 15;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτοι ειναι και οι ψηφοφοροι τους,τους βλεπεις και εδω
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάνε σπίτι ρε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Βαλτε τον πάλι στην βουλή. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Carma is a bitch οπως λενε και στο U$A βεβαια ο αποτυχημενος τηλεβιβλιοπωλης εχει πολλα χρεη στις τραπεζες και οι απλοιKauldron έγραψε: 03 Απρ 2023, 20:21 ... και δε θα ξανασχολιόμουν ποτέ:
https://twitter.com/ntalaoura/status/16 ... 6333387782
δεξιοι πατριωτες δεν λιγουρευονται τα βιβλια του αλλα απ' οτι φαινεται λιγουρευονται τα βιβλια του χουντογερουλη Κωτσοπλευρη.
Εγω ομως ξερω πολυ καλα τον λογο που φτυνουν τον Αδωνη οι δεξιοι κι αν μου το ζητησεις μπορω να σου εξηγησω τον λογο δημοσια κι
ενωπιων ολων των φορουμιτων τις ομορφες καΥλησπερες μου.
"Re: Αδώνιδας: Αν συνέβαινε τραγωδία με νεκρούς με κυβέρνηση ΝΔ, θα παραιτούμουν γενικώς απ' τα κοιkaiνά"
φξδ
.,
φξδ
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 1 Απαντήσεις