Λοιπόν, είναι οριστικό. Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή – του νεώτερου – θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ποιά περιοχή; Στην περιφέρεια Αττικής. Μάλιστα πηγές του κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης μου έλεγαν πως η υποψηφιότητα του πηγαίνει καλά – «έχει πέρασμα στον κόσμο». Εντυπωσιακό! Και μου είπαν επίσης ότι στις τοπικές μετρήσεις βρίσκεται στη τέταρτη θέση – στην πρώτη είναι ο κ. Χρήστος Σπίρτζης με ποσοστό 27% και ο κ. Αντώναρος με 16%, σημειώνοντας μου ότι φέρεται να έχει μία ορισμένη επιρροή και στον χώρο των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας. Κι είναι αλήθεια πως δεν του το είχα… Παρεμπιπτόντως στη συγκεκριμένη περιφέρεια το κυβερνών κόμμα φαίνεται πως έχει σοβαρό πρόβλημα. Του έχει στοιχίσει η αποχώρηση της – νυν βουλευτή – κυρίας Γεωργίας Μαρτίνου από το ψηφοδέλτιο.
Μαδουραίος έγραψε: 03 Απρ 2023, 20:26
Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή – του νεώτερου
Στη θέση του θα έκανα ο,τι μπορούσα για να αποκρύψω στο βιογραφικό μου ότι έχω οποιαδήποτε σχέση με τη χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων 70 χρόνων. Σίγουρα δε θα το έβαζα τόσο πάνω
Λοιπόν, είναι οριστικό. Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή – του νεώτερου – θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ποιά περιοχή; Στην περιφέρεια Αττικής. Μάλιστα πηγές του κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης μου έλεγαν πως η υποψηφιότητα του πηγαίνει καλά – «έχει πέρασμα στον κόσμο». Εντυπωσιακό! Και μου είπαν επίσης ότι στις τοπικές μετρήσεις βρίσκεται στη τέταρτη θέση – στην πρώτη είναι ο κ. Χρήστος Σπίρτζης με ποσοστό 27% και ο κ. Αντώναρος με 16%, σημειώνοντας μου ότι φέρεται να έχει μία ορισμένη επιρροή και στον χώρο των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας. Κι είναι αλήθεια πως δεν του το είχα… Παρεμπιπτόντως στη συγκεκριμένη περιφέρεια το κυβερνών κόμμα φαίνεται πως έχει σοβαρό πρόβλημα. Του έχει στοιχίσει η αποχώρηση της – νυν βουλευτή – κυρίας Γεωργίας Μαρτίνου από το ψηφοδέλτιο.
Ο αντωναρος είναι πλέον ένα διαδικτυακό τρολ του Σύριζα.
Η Γεωργία μαρτινου ήταν μια συντηρητική και χαμηλών τόνων πολιτικός που η οικογένεια της είχε χρηματοδοτησει έργα στη Γλυφάδα και τα 3Β. τώρα μάλλον θα ασχοληθεί με τη ναυτιλιακή του πατέρα της. πιο πιθανόν είναι να ψηφίσουν κάποιοι ψηφοφόροι της τον Μπογδάνο ή τον Κασιδιάρη πάρα τον Σύριζα. πρωτιά βοριδη στις ψήφους της ΝΔ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 03 Απρ 2023, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαδουραίος έγραψε: 03 Απρ 2023, 20:26
Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή – του νεώτερου
Στη θέση του θα έκανα ο,τι μπορούσα για να αποκρύψω στο βιογραφικό μου ότι έχω οποιαδήποτε σχέση με τη χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων 70 χρόνων. Σίγουρα δε θα το έβαζα τόσο πάνω
Η χειρότερη κυβέρνηση ήταν αυτή του γαπ. το πασοκ φέρει απείρως περισσότερη ευθύνη για το πως φθάσαμε στο μνημόνιο πάρα οι κυβερνήσεις της ΝΔ. και δεν θα ψηφισω σε αυτές τις εκλογές τη ΝΔ
χωρίς πλάκα τώρα, πιάνει ακόμα το κόλπο με τα εμέσματα της ΝΔ? Οκ, ο Καμμένος πριν μια δεκαετία έδινε τσάμπα κυβερνητικό εταίρο. Το έτος 2023 ποιον προσπαθεί να πείσει ο συριζα μαζεύοντας απολειφάδια όπως ο Αντώναρος; Ποιο το κέρδος;
Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Απρ 2023, 20:38
Αν ο μαδουρος δεν παίρνει χαρτζιλίκι από το Μητσοτάκη και ο αντερ από τον Τσίπρα είναι και οι δύο μεγάλα κοροιδα