Απλά θέλω να περάσω ένα ευχάριστο μεσημέρι. Το ποιός θα πρήξει τ'αρχίδια σε ποιόν, θα φανεί.Ναύτης έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:19Τι να πω, ρε συ, αφού γουστάρεις πρηξαρχιδίαση πάω πάσο.Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:17Μα, να μην της κάνω την τιμή στην παγίδα της; Κρίμα κι άδικο. Να έχει κάτιτις να κοκορεύεται. Δεν πειράζει μαν μου.Ναύτης έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:07 Πασιφάη εσύ πάλι, ρε φιλενάδα, γιατί τσιμπάς και πέφτεις στην παγίδα να νομιμοποιείς σαν συνομιλήτρια την κακιά συμπεθέρα;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι τρεις κι ο κούκος Χάριτες: H νέα υπερπαραγωγή του πχόρουμ
Re: Οι τρεις κι ο κούκος Χάριτες: H νέα υπερπαραγωγή του πχόρουμ
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μπαρδόν, αλλά δεν κατάλαβα τζίζα.
Σίγουρο αυτό; Γιατί ακούγονται πολλά...Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:20Όχι ψυχή μου. Ηρέμησε. Παπαριές της Γαλής είναι, για μένα και μια άλλη κοπέλα.Antares έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:17 Δεν ξέρω αν αφορά (και) εμένα το νήμα. Υφίσταμαι παρενόχληση εκτός.
Αν γράφω κάτι εκτός ορίων μπορούν να με μπανάρουν.
Δυστυχώς η παρενόχληση που υφίσταμαι με έχει οδηγήσει να γράψω αρκετά, αν και προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν από εδώ.![]()
Επίσης, ο τίτλος λέει για 3. Ποια είναι η τρίτη; Οέο;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
λεω οτι την σαπορταρεις στο μπιφ επειδη πιστευεις οτι δεν μπορει ν' ανταπεξελθει μονη της ισως
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΟΕΟ;Bic έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:23Σίγουρο αυτό; Γιατί ακούγονται πολλά...Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:20Όχι ψυχή μου. Ηρέμησε. Παπαριές της Γαλής είναι, για μένα και μια άλλη κοπέλα.Antares έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:17 Δεν ξέρω αν αφορά (και) εμένα το νήμα. Υφίσταμαι παρενόχληση εκτός.
Δυστυχώς η παρενόχληση που υφίσταμαι με έχει οδηγήσει να γράψω αρκετά, αν και προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν από εδώ.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
εγω λεω ο ποπαυ
Δεν έχει ανάγκη η Πασιφάη να την σαπορτάρω, φίλε, μια χαρά τα κάνει λαμπόγυαλο και μόνη της άμα νευριάσει. Απλώς είπα να της υπενθυμίσω μερικά πράγματα για να μην χάνει τον χρόνο της άδικα.
ουτως ή αλλως ο χρονος εδω μεσα αδικα χανεται
Κοίταξε, χωρίς να παίρνω και όρκο, η μια είμαι εγώ, η άλλη η Καρολίνα και η τρίτη η Γαλή. Εκτός κι αν εννοεί τρίτη στη λίστα το σαυράκι το έρμο που δεν πολυμιλάει και αυτή είναι η αφέντρα - που θωρρεί τα πάντα. Φαεσίμβοτον όμμα. Θα σε γελάσω και δεν θέλω.Bic έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:23Σίγουρο αυτό; Γιατί ακούγονται πολλά...Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:20Όχι ψυχή μου. Ηρέμησε. Παπαριές της Γαλής είναι, για μένα και μια άλλη κοπέλα.Antares έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:17 Δεν ξέρω αν αφορά (και) εμένα το νήμα. Υφίσταμαι παρενόχληση εκτός.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΙΓΟΨΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΑΣ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εχω καλή άποψη και για τις δύο του μπιφ, ωστόσο θεωρώ ότι η Γαλή δεν ξηγήθηκε καλά στο νήμα που κλειδώθηκε, σε περσόνα-χρήστρια που δεν είναι συνηθισμένη να εμπλέκεται σε τέτοιου είδους συζητήσεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο Ναύτης στην πχώρα των θαυμάτων.Bic έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:23Σίγουρο αυτό; Γιατί ακούγονται πολλά...Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:20Όχι ψυχή μου. Ηρέμησε. Παπαριές της Γαλής είναι, για μένα και μια άλλη κοπέλα.Antares έγραψε: 03 Απρ 2023, 14:17 Δεν ξέρω αν αφορά (και) εμένα το νήμα. Υφίσταμαι παρενόχληση εκτός.
Η τριάδα έκλεισε πάμε για τα γκεστ αστέρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μην με βαρεσεις μονο σενσειΠασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2023, 13:33Το βλέπω. Δεν θα σου κάτσει. Άσχημο πράγμα να ζητιανεύεις για γαμήσι.Αγις έγραψε: 03 Απρ 2023, 13:17για καποιες σαν αυτην γραφονται ομωςΠασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2023, 13:09 Aφηστε τη μεγαλοκοπέλα που την έχει δει 5χρονο να παίξει. Οι κριτικές που κάνει σε άλλους με την κατηγορία οτι παλιμπαιδίζουν, δεν την πιάνουν. Πλάκα έχει λέμε.![]()
She holds her head so high, like a statue in the sky
Her arms are wicked, and her legs are long
When she moves my brain screams out this song
Sidewalk crouches at her feet
Like a dog that begs for something sweet
Στο φινάλε πρήζεις άτσαλα και δεν γουστάρω πολλά με την πάρτη σου σε επίπεδο κουβέντας. Είσαι μιναροκεφτές λατρεία.
να ρωτηκσξω
η Πασιφαη δεν ηταν που θρυλειται πως ειχε καποιες ιδιαιτερες σεξουαλικες προτιμησεις ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
για πεςΑγις έγραψε: 03 Απρ 2023, 15:03μην με βαρεσεις μονο σενσειΠασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2023, 13:33Το βλέπω. Δεν θα σου κάτσει. Άσχημο πράγμα να ζητιανεύεις για γαμήσι.Αγις έγραψε: 03 Απρ 2023, 13:17
για καποιες σαν αυτην γραφονται ομως
She holds her head so high, like a statue in the sky
Her arms are wicked, and her legs are long
When she moves my brain screams out this song
Sidewalk crouches at her feet
Like a dog that begs for something sweet
Στο φινάλε πρήζεις άτσαλα και δεν γουστάρω πολλά με την πάρτη σου σε επίπεδο κουβέντας. Είσαι μιναροκεφτές λατρεία.![]()
![]()
να ρωτηκσξω
η Πασιφαη δεν ηταν που θρυλειται πως ειχε καποιες ιδιαιτερες σεξουαλικες προτιμησεις ;
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... E%AC%CE%B7Kotas έγραψε: 03 Απρ 2023, 15:05για πεςΑγις έγραψε: 03 Απρ 2023, 15:03μην με βαρεσεις μονο σενσειΠασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2023, 13:33
Το βλέπω. Δεν θα σου κάτσει. Άσχημο πράγμα να ζητιανεύεις για γαμήσι.
Στο φινάλε πρήζεις άτσαλα και δεν γουστάρω πολλά με την πάρτη σου σε επίπεδο κουβέντας. Είσαι μιναροκεφτές λατρεία.![]()
![]()
να ρωτηκσξω
η Πασιφαη δεν ηταν που θρυλειται πως ειχε καποιες ιδιαιτερες σεξουαλικες προτιμησεις ;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-