ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2023, 13:28
Bic έγραψε: 03 Απρ 2023, 13:19
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2023, 15:38Οι τρεις κι ο κούκος Χάριτες: H νέα υπερπαραγωγή του πχόρουμ
Κατά τη γνώμη μου, μεγάλο φάουλ (όλο το νήμα) που απλά επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της Καρολίνας περί εμμονών.
Άποψή μου, φυσικά.
Αν διάβασες τα γραφόμενα της Καρολίνας και της Πασιφάης,
στα οποία δεν απάντησα και θεωρείς ότι εγώ είμαι η εμμονική, ως άποψη σου σαφώς και είναι δεκτή.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα.
Υπομονή λοιοπόν μέχρι τα επόμενα επεισόδια.
Παρατηρήσεις και συστάσεις θα γίνουν επίσης δεκτές.
Κοίτα, όπως είπα και στην Καρολίνα τις προάλλες (δεν ξέρω αν το είδες), το ποια ξεκίνησε, ποια συνέχισε, πού άρχισε η μία, που η άλλη κλπ είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον τρίτο να το παρακολουθήσει. Ειδικά όταν η κόντρα είναι διαρκής και περνάει από νήμα σε νήμα. Για παράδειγμα, εκεί που μιλάνε για σένα (αυτά που παραθέτεις), θα πρέπει κανείς να το παίξει Ιντιάνα Τζόουνς, για να δει πώς προέκυψαν, τι πιθανότατα είπες κι εσύ για να αρχίσουν να τα λένε, τι σου είχαν πει πιο πριν ώστε να πεις εσύ (ή η Νύχτα, ή ο Άγις ή όποιος άλλος μπορεί να σε σιγοντάρει), για να πουν αυτές, για να πεις εσύ και... πάει λέγοντας.
Απλά, νομίζω ότι ένα νήμα που αφορά ακριβώς αυτό το μπάχαλο, μόνο θα επιδεινώσει την κατάσταση και δεν θα την συμμαζέψει. Εκτός κι αν αυτός είναι ο σκοπός βέβαια, οπότε απλά πάω πάσο.
(ΟΚ, κάπου εδώ περιμένω απάντηση του τύπου "πήγαινε πάσο).