έχω τα πάντα σε παράνομη IPTV. Δε βλέπω σχεδόν τίποτα όμως. Κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη βγαίνουν 10 καλές ταινίες και 3-4 καλές σειρές. Αν εσύ βλέπεις 100 ταινίες, και 20 σειρές το χρόνο θα βλέπεις αναγκαστικά σαβούρες όποια πλατφόρμα και να έχεις.Daje έγραψε: 31 Μαρ 2023, 22:00 Εδω και καιρο δεν με καλυπτει πλεον το Netflix.
Εχετε να προτεινετε καποια αλλη πλατφορμα?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
Re: Είδα στο Netflix
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πολύ ενδιαφέρον https://www.justwatch.com/gr/%CF%84%CE% ... apolations
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Tabula Rasa, θέλει λίγο υπομονη στην αρχη αλλα εχει ενδιαφερον
Ναι, αυτήν εννοούσα. Όχι ότι μοιάζει τόσο, απλά το κλίμα κάτι τέτοιο μού θύμισε στα πρώτα επεισόδια που είδα.Beria έγραψε: 31 Μαρ 2023, 22:17Bic έγραψε: 31 Μαρ 2023, 14:34Όχι, καμμιά σχέση, Βαντόνε. 2 επεισόδια είδα βέβαια, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό πράμα. Πιο πολύ στο bird on a wire φέρνει, αν θα μπορούσε κανείς να πει κάτι τέτοιο βέβαια. Ή, τέλος πάντων, είναι πιο πολύ "Bird" παρά "Olympus", ας το πω έτσι.vantono έγραψε: 30 Μαρ 2023, 21:21 Εμένα από το τρέιλερ που το είδα αυτό με τον πράκτορα, μου θύμισε κάτι σε "Όλυμπος έπεσε", "Λονδίνο έπεσε" κτλ, κάτι μαλακοταινιουλες στα όρια του νεοb-movie δηλαδή.
Απορρίφθηκε μόνο και μόνο από το τρέιλερ.
Προς το παρόν πάντως, είναι καλό.![]()
Tην ταινία με τον Γκίμπσον;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγω αρχικά διαβασα οτι εγραψες "the wire" και σκεφτηκα "τιστομπούτσο, πώς διάολο παίζει να ειναι τόσο γαμάτο αυτη η -φαινομενικά- πατάτα?"Bic έγραψε: 03 Απρ 2023, 10:22Ναι, αυτήν εννοούσα. Όχι ότι μοιάζει τόσο, απλά το κλίμα κάτι τέτοιο μού θύμισε στα πρώτα επεισόδια που είδα.Beria έγραψε: 31 Μαρ 2023, 22:17Bic έγραψε: 31 Μαρ 2023, 14:34
Όχι, καμμιά σχέση, Βαντόνε. 2 επεισόδια είδα βέβαια, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό πράμα. Πιο πολύ στο bird on a wire φέρνει, αν θα μπορούσε κανείς να πει κάτι τέτοιο βέβαια. Ή, τέλος πάντων, είναι πιο πολύ "Bird" παρά "Olympus", ας το πω έτσι.
Προς το παρόν πάντως, είναι καλό.![]()
Tην ταινία με τον Γκίμπσον;
Μετά διαβασα bird on a wire και σκέφτηκα "τιστομπούτσο" εις το τετράγωνο.
- vantono
Meanwhile, απο 22 Απριλίου κοντά μας και το υπέρτατο Nobody στο νετφλιξ, με τον μπετερκολΣόλ.
Ταινιάρα με τρομερή δράση με μπόλικη εσάνς ισιάδας, πραγματικής τεστοστερόνης και αρχιδίλας, και σε όσο το δυνατόν ρεαλιστικά πλαίσια, όχι Τζον Γουικ και λοιπές πιπίτσες που ειναι περισσότερο βιντεογκέημς παρά ταινίες.
Ταινιάρα με τρομερή δράση με μπόλικη εσάνς ισιάδας, πραγματικής τεστοστερόνης και αρχιδίλας, και σε όσο το δυνατόν ρεαλιστικά πλαίσια, όχι Τζον Γουικ και λοιπές πιπίτσες που ειναι περισσότερο βιντεογκέημς παρά ταινίες.
vantono έγραψε: 03 Απρ 2023, 18:27Εγω αρχικά διαβασα οτι εγραψες "the wire" και σκεφτηκα "τιστομπούτσο, πώς διάολο παίζει να ειναι τόσο γαμάτο αυτη η -φαινομενικά- πατάτα?"
Μετά διαβασα bird on a wire και σκέφτηκα "τιστομπούτσο" εις το τετράγωνο.![]()
Btw, αν σου αρέσουν τα αστυνομικά, προτείνω Devil's Hour. Στο τρίτο επεισόδιο είμαι ακόμα από τα έξι, αλλά είναι πολύ δυνατό. Λίγο... μαυρίλα, αλλά δυνατό.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
talaipwros
Nobody
Καλη φαση
Καλη φαση
- vantono
Που, νετφλιξ? Κιόλας?
22 του μήνα λέγανε ότι θα έρθει.
-
talaipwros
Αγγλια ηρθε χθες
Τι λέτε μωρέ
Με τον Better call saul ;
2 χρόνια έχει
το "the wire" ειναι κορυφαια σειρα ...vantono έγραψε: 03 Απρ 2023, 18:27Εγω αρχικά διαβασα οτι εγραψες "the wire" και σκεφτηκα "τιστομπούτσο, πώς διάολο παίζει να ειναι τόσο γαμάτο αυτη η -φαινομενικά- πατάτα?"
Μετά διαβασα bird on a wire και σκέφτηκα "τιστομπούτσο" εις το τετράγωνο.![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- vantono
2 χρόνια από τότε που βγήκε, γενικώς.
Από 22 του μήνα θα προβάλλεται στο (ελληνικό) νετφλιξ.
Δεν το είχε νετφλιξ μέχρι τώρα.
Bingαρα το queen's gambit και έπαιξα στο καπάκι 4 game σουρωμενος.Καλη φάση 8/10
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ειδα με κοπο και fast forward το john wick 3 και παιζει να ηταν απο τις μεγαλύτερες μαλακιες που εχω δει στη ζωη μου. Ενας στρατος απο δολοφονους εκαναν επιθεση στον τζον γουικ απο την αρχη ως το τέλος της ταινίας, αλλα ηταν ολοι εντελώς αχρηστοι αφου πεθαιναν οντως με ταχυτητα βιντεογκειμ.vantono έγραψε: 03 Απρ 2023, 18:30 Meanwhile, απο 22 Απριλίου κοντά μας και το υπέρτατο Nobody στο νετφλιξ, με τον μπετερκολΣόλ.
Βλεπω και το 7.4 στο imdb και σκεφτομαι αν εγω εχω μπουμεριασει ή αν εχει παθει μαζικη μαλακυνση εγκεφαλου ο κοσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 23 Απαντήσεις