Φιλιά και άμα θες σου στέλνω φωτο ένα πόδι, όπως έχουν προτείνει τόσοι εδώ μέσα.Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2023, 22:01
Κοπελιά, ειλικρινά με κουράζει αφόρητα να μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με το τι νομίζει ο καθένας. Δικαίωμά του.
Είμαι της άποψης πως όποιος έχει αμφιβολίες για το ο,τιδήποτε, ρωτάει ξεκάθαρα τον άλλονα, δίχως περιστροφές. Τελεία.
Φιλιά στη μούρη.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
phorum LIVE !!!
Re: phorum LIVE !!!
Ε το μαλάκα.Καρολίνα έγραψε: 02 Απρ 2023, 22:07Φιλιά και άμα θες σου στέλνω φωτο ένα πόδι, όπως έχουν προτείνει τόσοι εδώ μέσα.Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2023, 22:01Καρολίνα έγραψε: 02 Απρ 2023, 20:36
Από τη μια δεν πιστεύει πως είμαστε άντρες, από την άλλη πιστεύει πως η Σ μπορεί να είναι ένας 42.
![]()
Κοπελιά, ειλικρινά με κουράζει αφόρητα να μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με το τι νομίζει ο καθένας. Δικαίωμά του.
Είμαι της άποψης πως όποιος έχει αμφιβολίες για το ο,τιδήποτε, ρωτάει ξεκάθαρα τον άλλονα, δίχως περιστροφές. Τελεία.
Φιλιά στη μούρη.![]()
![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τελικά συνδεθήκατε όλοι μαζί; τι γίνεται; κάνετε ανταπόκριση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Να μην σε νοιάζει. Σουργελο.
https://www.facebook.com/watch/?ref=sav ... 8456259901Εκτωρ έγραψε: 02 Απρ 2023, 18:50Ούτε εγώ θέλω να στείλεις τέτοια φωτογραφία. Στείλε μία που να σε δείχνει ολόκληρη.Καρολίνα έγραψε: 02 Απρ 2023, 11:52 Πρώτον δεν έχω τριχωτά πόδια, για την ακρίβεια δεν έχω πλέον ούτε μισή τρίχα πάνω τους.
Και δεύτερον, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έστελνα ποτέ τέτοια φωτο σε σένα ή στον οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα;
Ιουυυυυυ στα μούτρα σου.![]()
Ουστ μπόμπο. Συρε για ύπνο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
The Rebel έγραψε: 02 Απρ 2023, 22:19https://www.facebook.com/watch/?ref=sav ... 8456259901Εκτωρ έγραψε: 02 Απρ 2023, 18:50Ούτε εγώ θέλω να στείλεις τέτοια φωτογραφία. Στείλε μία που να σε δείχνει ολόκληρη.Καρολίνα έγραψε: 02 Απρ 2023, 11:52 Πρώτον δεν έχω τριχωτά πόδια, για την ακρίβεια δεν έχω πλέον ούτε μισή τρίχα πάνω τους.
Και δεύτερον, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έστελνα ποτέ τέτοια φωτο σε σένα ή στον οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα;
Ιουυυυυυ στα μούτρα σου.![]()
Για ποιον απ' τους δυο λες;tanipteros έγραψε: 02 Απρ 2023, 01:42σοβαρά τον είχα για str8 ...Καρολίνα έγραψε: 02 Απρ 2023, 01:41Ναι, πάει καιρός. Ήταν ένας δυνατός έρωτας, αλλά δυστυχώς προτίμησε τον Bic![]()
![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Τι να κάνουμε; Η βαρβατίλα που αποπνέει ο hellegennes, ανακατεμένη με την μυρωδιά του τίμιου ιδρώτα του που ζέχνει καπνιστή ρέγγα, κουρκουμά και τυρογαριδάκια, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Είναι αδύνατον να αντισταθεί κανείς.
Δηλαδή λύγισες με την καπνιστή ρέγκα και τα τυρογαριδάκια και όχι με τις ρομαντικές σονάτες υπό το σεληνόφως;Bic έγραψε: 03 Απρ 2023, 10:38Τι να κάνουμε; Η βαρβατίλα που αποπνέει ο hellegennes, ανακατεμένη με την μυρωδιά του τίμιου ιδρώτα του που ζέχνει καπνιστή ρέγγα, κουρκουμά και τυρογαριδάκια, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Είναι αδύνατον να αντισταθεί κανείς.
Ο μον ντιε, κελ ντεκαντανς...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κελ Κελ γκιαξί που λένε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μα... οι σονάτες δεν είχαν εμένα ως αποδέκτη.Ναύτης έγραψε: 03 Απρ 2023, 11:21Δηλαδή λύγισες με την καπνιστή ρέγκα και τα τυρογαριδάκια και όχι με τις ρομαντικές σονάτες υπό το σεληνόφως;Bic έγραψε: 03 Απρ 2023, 10:38Τι να κάνουμε; Η βαρβατίλα που αποπνέει ο hellegennes, ανακατεμένη με την μυρωδιά του τίμιου ιδρώτα του που ζέχνει καπνιστή ρέγγα, κουρκουμά και τυρογαριδάκια, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Είναι αδύνατον να αντισταθεί κανείς.Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2023, 10:47
Εγώ σε είχα προειδοποιήσει, ότι είναι πονηρός όφις αυτός ο παλιοBic και θα στον φάει τον ποιητή. Ας πρόσεχες.
Ο μον ντιε, κελ ντεκαντανς...![]()
Εμένα κανείς δεν μου έκανε καντάδες με ρομαντικές σονάτες, κανείς δεν μου έγραψε σονέτα, κανείς δεν μου ξεδίπλωσε τα φύλλα της καρδιάς του. Κάτι έπρεπε να κάνω κι εγώ, ε με τράβηξαν οι ρέγγες. Και η σαλαμούρα, ε; Αυτό ξέχασα να το γράψω πριν.
Θα σού γράψει μια σονάτα κι εσένα ρε, πώς κάνεις έτσι;Bic έγραψε: 03 Απρ 2023, 11:26Μα... οι σονάτες δεν είχαν εμένα ως αποδέκτη.Ναύτης έγραψε: 03 Απρ 2023, 11:21Δηλαδή λύγισες με την καπνιστή ρέγκα και τα τυρογαριδάκια και όχι με τις ρομαντικές σονάτες υπό το σεληνόφως;Bic έγραψε: 03 Απρ 2023, 10:38
Τι να κάνουμε; Η βαρβατίλα που αποπνέει ο hellegennes, ανακατεμένη με την μυρωδιά του τίμιου ιδρώτα του που ζέχνει καπνιστή ρέγγα, κουρκουμά και τυρογαριδάκια, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Είναι αδύνατον να αντισταθεί κανείς.
Εμένα κανείς δεν μου έκανε καντάδες με ρομαντικές σονάτες, κανείς δεν μου έγραψε σονέτα, κανείς δεν μου ξεδίπλωσε τα φύλλα της καρδιάς του. Κάτι έπρεπε να κάνω κι εγώ, ε με τράβηξαν οι ρέγγες. Και η σαλαμούρα, ε; Αυτό ξέχασα να το γράψω πριν.
Πού να σάς προλάβει όλες...όλους...όλ@ τέλος πάντων ο δύσμοιρος ο ποιητής; Δυο χεράκια έχει, δεν είναι σαρανταποδαρούσα.
Λυσσάρ@ πχια!
Είναι και μουσουργός ο ποιητής; Κελ ταλέντ!Ναύτης έγραψε: 03 Απρ 2023, 11:29Θα σού γράψει μια σονάτα κι εσένα ρε, πώς κάνεις έτσι;Bic έγραψε: 03 Απρ 2023, 11:26Μα... οι σονάτες δεν είχαν εμένα ως αποδέκτη.Ναύτης έγραψε: 03 Απρ 2023, 11:21
Δηλαδή λύγισες με την καπνιστή ρέγκα και τα τυρογαριδάκια και όχι με τις ρομαντικές σονάτες υπό το σεληνόφως;
Πού να σάς προλάβει όλες...όλους...όλ@ τέλος πάντων ο δύσμοιρος ο ποιητής; Δυο χεράκια έχει, δεν είναι σαρανταποδαρούσα.
Λυσσάρ@ πχια!
- tanipteros
χμ.... σωστά....χμ...Bic έγραψε: 03 Απρ 2023, 10:32Για ποιον απ' τους δυο λες;tanipteros έγραψε: 02 Απρ 2023, 01:42σοβαρά τον είχα για str8 ...Καρολίνα έγραψε: 02 Απρ 2023, 01:41
Ναι, πάει καιρός. Ήταν ένας δυνατός έρωτας, αλλά δυστυχώς προτίμησε τον Bic![]()
![]()
![]()
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 25 Απαντήσεις