Bazoomba έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:49Μπα, τα σοφιστικέ κοκτέυλς τα έφτιαχνε ο πρώτος. Εγώ κανα τζιν τονικ, κανα απερολ, κανα παντς , καμια πειραγμένη βότκα. Μια φορά έφτιαξα εσπρέσσο μαρτίνι και προσπαθώ να το αποβάλλω από την μνήμη μου.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:42Δεν εχω παει 5στερο σεζον μπαρμανι αλλα νομιζω σαν καταστημα ( δεν ξερω τις πολιτικες τους . λογικες υποθεσεις κανω ) αν εχουν πιει 2-3 γυρες εχεις δικαιωμα να τους κερασεις . ενα σεικερ ας πουμε σε σφηνακια . αρκει να ξερεις .Bazoomba έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:40
Δεν λες καλά που έμαθα να φτιάχνω Σπρίτζ.
Πιο πριν μέχρι βέρτζιν Κουμπα Λιμπρε έφτιαχνα.![]()
Τα σφηνάκια έπαιζαν σε άλλα μαγαζιά, όχι σε 5στερα.![]()
Σφηνάκια με ρακί, σε ταβέρνες. Εκεί δεν έπαιζαν κεράσματα γενικότερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΑΒΑΤΑΡ!!!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΑΒΑΤΑΡ!!!
Όχι βέβαια, ενημερώνομαι μόνο από τις διάνοιες του φόρουμ. Τι να φτουρήσουν μπροστά τους οι ειδικοί;
Κανένα κοκτέιλ δεν είναι σοφιστικέ. Βασικό.Bazoomba έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:49Μπα, τα σοφιστικέ κοκτέυλς τα έφτιαχνε ο πρώτος. Εγώ κανα τζιν τονικ, κανα απερολ, κανα παντς , καμια πειραγμένη βότκα. Μια φορά έφτιαξα εσπρέσσο μαρτίνι και προσπαθώ να το αποβάλλω από την μνήμη μου.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:42Δεν εχω παει 5στερο σεζον μπαρμανι αλλα νομιζω σαν καταστημα ( δεν ξερω τις πολιτικες τους . λογικες υποθεσεις κανω ) αν εχουν πιει 2-3 γυρες εχεις δικαιωμα να τους κερασεις . ενα σεικερ ας πουμε σε σφηνακια . αρκει να ξερεις .Bazoomba έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:40
Δεν λες καλά που έμαθα να φτιάχνω Σπρίτζ.
Πιο πριν μέχρι βέρτζιν Κουμπα Λιμπρε έφτιαχνα.![]()
Τα σφηνάκια έπαιζαν σε άλλα μαγαζιά, όχι σε 5στερα.![]()
Σφηνάκια με ρακί, σε ταβέρνες. Εκεί δεν έπαιζαν κεράσματα γενικότερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ελπίζω όχι προς το χειρότερο, ο τουρίστας σίγουρα πάντως το έκανε.Καρολίνα έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:53Το εσπρέσσο μαρτίνι είναι πολύ αγαπημένο μου.Bazoomba έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:49Μπα, τα σοφιστικέ κοκτέυλς τα έφτιαχνε ο πρώτος. Εγώ κανα τζιν τονικ, κανα απερολ, κανα παντς , καμια πειραγμένη βότκα. Μια φορά έφτιαξα εσπρέσσο μαρτίνι και προσπαθώ να το αποβάλλω από την μνήμη μου.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:42
Δεν εχω παει 5στερο σεζον μπαρμανι αλλα νομιζω σαν καταστημα ( δεν ξερω τις πολιτικες τους . λογικες υποθεσεις κανω ) αν εχουν πιει 2-3 γυρες εχεις δικαιωμα να τους κερασεις . ενα σεικερ ας πουμε σε σφηνακια . αρκει να ξερεις .
Σφηνάκια με ρακί, σε ταβέρνες. Εκεί δεν έπαιζαν κεράσματα γενικότερα.![]()
Λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να επανεξετάσω την φορουμική σχέση μας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
user0972003
Το Μαρτίνι βρωμάει μπλιαχ αηδίαΚαρολίνα έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:53Το εσπρέσσο μαρτίνι είναι πολύ αγαπημένο μου.Bazoomba έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:49Μπα, τα σοφιστικέ κοκτέυλς τα έφτιαχνε ο πρώτος. Εγώ κανα τζιν τονικ, κανα απερολ, κανα παντς , καμια πειραγμένη βότκα. Μια φορά έφτιαξα εσπρέσσο μαρτίνι και προσπαθώ να το αποβάλλω από την μνήμη μου.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:42
Δεν εχω παει 5στερο σεζον μπαρμανι αλλα νομιζω σαν καταστημα ( δεν ξερω τις πολιτικες τους . λογικες υποθεσεις κανω ) αν εχουν πιει 2-3 γυρες εχεις δικαιωμα να τους κερασεις . ενα σεικερ ας πουμε σε σφηνακια . αρκει να ξερεις .
user έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:58Το Μαρτίνι βρωμάει μπλιαχ αηδίαΚαρολίνα έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:53Το εσπρέσσο μαρτίνι είναι πολύ αγαπημένο μου.Bazoomba έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:49
Μπα, τα σοφιστικέ κοκτέυλς τα έφτιαχνε ο πρώτος. Εγώ κανα τζιν τονικ, κανα απερολ, κανα παντς , καμια πειραγμένη βότκα. Μια φορά έφτιαξα εσπρέσσο μαρτίνι και προσπαθώ να το αποβάλλω από την μνήμη μου.
Yippie Kay Yay
Προς το χειρότερο φυσικά, έχεις θάψει δύο από τα ποτά που αγαπώ να πίνω.Bazoomba έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:57Ελπίζω όχι προς το χειρότερο, ο τουρίστας σίγουρα πάντως το έκανε.Καρολίνα έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:53Το εσπρέσσο μαρτίνι είναι πολύ αγαπημένο μου.Bazoomba έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:49
Μπα, τα σοφιστικέ κοκτέυλς τα έφτιαχνε ο πρώτος. Εγώ κανα τζιν τονικ, κανα απερολ, κανα παντς , καμια πειραγμένη βότκα. Μια φορά έφτιαξα εσπρέσσο μαρτίνι και προσπαθώ να το αποβάλλω από την μνήμη μου.
Λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να επανεξετάσω την φορουμική σχέση μας.![]()
Τι άλλο έμεινε;
-
user0972003
user έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:58Το Μαρτίνι βρωμάει μπλιαχ αηδίαΚαρολίνα έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:53Το εσπρέσσο μαρτίνι είναι πολύ αγαπημένο μου.Bazoomba έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:49
Ε μα πραγματικά, τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα. Σε λίγο θα μας βάλουν να πίνουμε σουμάδα, ε κύριε Bazoomba μας;
-
user0972003
Όλοι μαρτινακι πίνετε;;;;
Δεν μπορώ να το ανεχθώ καθόλου. Κάτι άλλο;
https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... rgas%3fampΚαρολίνα έγραψε: 01 Απρ 2023, 23:54Όχι βέβαια, ενημερώνομαι μόνο από τις διάνοιες του φόρουμ. Τι να φτουρήσουν μπροστά τους οι ειδικοί;
δεν θα μας τρελανεις οτι βρωμαει το μαρτινιuser έγραψε: 02 Απρ 2023, 00:09 Όλοι μαρτινακι πίνετε;;;;
![]()
μηπως έχεις μπερδέψει το μαρτίνι με το campari?user έγραψε: 02 Απρ 2023, 00:09 Όλοι μαρτινακι πίνετε;;;;
![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 2363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 3 Απαντήσεις