more importantly, why stop at Romanis once you've reached that level of social engineering, ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:53Θα φτιάξεις μια γραμμή παραγωγής νοικοκυρέων ή ριζοσπαστικών στοιχείων;Spoiler
Πιο κοντά είσαι τώρα, εγώ απλά λέω ότι πρέπει να ξεφύγετε από το κοσεπτ ότι απλά λείπει ένας σωστός να εφαρμόσει το νόμο.Scouser έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:38Έχεις ακούσει για το κόνσεπτ της ελευθερίας των μητρών;
https://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_wombs
Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος -αντίστοιχα- για να λυθεί το πρόβλημα των ρομά.
Χρειάζεται αυτό που λένε ολική κινητοποίηση. Είναι έτοιμα λοιπόν τα ιδρύματα να υποδεχθούν παιδιά, και παιδιά που έχουν ήδη παιδιά, σε τέτοια κλίμακα; Η εφαρμογή του νόμου πρέπει να βασίζεται σε μια πραγματικότητα. Έπειτα άντε και ιδρύονται, τι θα γίνεται σε αυτα τα ιδρύματα και θα γίνει σε μερικά χρόνια που θα βγει η πρώτη φουρνιά, τι θα κάνει στη ζωή της, τι νοοτροπία θα έχει;Spoiler
Τι επιπτώσεις θα έχουν όλα αυτά στο διεθνές στάτους της χώρας και στα μπλοκ στα οποία ανήκεις συγκεκριμένα;
Μπορεί καθένας να καλύπτεται πίσω από το "ας εφαρμοστούν απλώς οι νόμοι", αλλά ας μην εκπλήσσεται με τα πενιχρά αποτελέσματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Bill Hicks
Re: Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Εδώ θα συμφωνήσω με τον Νάνο. Όταν έχεις αφήσει για δεκαετίες να γιγαντοποιηθεί αυτό το πρόβλημα, δεν μπορείς ξαφνικά να το λύσεις σε μια νύχτα διατάσσοντας 20.000 αφαιρέσεις επιμέλειας παιδιών. Ούτε για την χαρτούρα και τον χρόνο που χρειάζεται για να κινητοποιηθεί κάθε διαδικασία ξεχωριστά δεν έχεις τα μέσα, πού να φτάσουμε στην χωρητικότητα των παρόντων ιδρυμάτων...Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:53Πιο κοντά είσαι τώρα, εγώ απλά λέω ότι πρέπει να ξεφύγετε από το κοσεπτ ότι απλά λείπει ένας σωστός να εφαρμόσει το νόμο.Scouser έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:38Έχεις ακούσει για το κόνσεπτ της ελευθερίας των μητρών;
Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος -αντίστοιχα- για να λυθεί το πρόβλημα των ρομά.
Χρειάζεται αυτό που λένε ολική κινητοποίηση. Είναι έτοιμα λοιπόν τα ιδρύματα να υποδεχθούν παιδιά, και παιδιά που έχουν ήδη παιδιά, σε τέτοια κλίμακα; Η εφαρμογή του νόμου πρέπει να βασίζεται σε μια πραγματικότητα. Έπειτα άντε και ιδρύονται, τι θα γίνεται σε αυτα τα ιδρύματα και θα γίνει σε μερικά χρόνια που θα βγει η πρώτη φουρνιά, τι θα κάνει στη ζωή της, τι νοοτροπία θα έχει;
Θα φτιάξεις μια γραμμή παραγωγής νοικοκυρέων ή ριζοσπαστικών στοιχείων; Τι επιπτώσεις θα έχουν όλα αυτά στο διεθνές στάτους της χώρας και στα μπλοκ στα οποία ανήκεις συγκεκριμένα;
Μπορεί καθένας να καλύπτεται πίσω από το "ας εφαρμοστούν απλώς οι νόμοι", αλλά ας μην εκπλήσσεται με τα πενιχρά αποτελέσματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όντως. Οι νόμοι επ' ουδενί φτιάχνονται με την λογική που αναφέρεις. Οι πολίτες, μειονότητες ή πλειονότητες, είναι απολύτως υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται προς τους νόμους. Η πολιτεία είναι εξίσου απολύτως υποχρεωμένη να επιβάλλει την νομιμότητα προς πάσα κατεύθυνση. Δεν νοείται α λα καρτ συμμόρφωση προς την νομιμότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:35Άσχετο. Δεν συννενοούμαστε.Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:10Οι νόμοι φτιάχνονται για να ισχύουν για όλους.-Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:07
Οι νόμοι φτιάχνονται με τη λογική ότι η μαζική πλειοψηφία τους θεωρεί αυτονόητους και θα πιάνουμε τους λίγους που παραβιάζουν.
Εδώ η πραγματικότητα είναι αλλιώς, έχεις μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα που δεν θεωρεί αυτονόητα τα ίδια πράγματα με εμάς.
Θέματα τέτοιου μεγέθους απαιτούν προσεγγίσεις αναλόγου μεγέθους και όχι μια αφαίρεση εδώ και μια εκεί.
- Dwarven Blacksmith
Πιάνει καλό σήμα εκεί στη σπηλιά του Πλάτωνα;Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 21:35Όντως. Οι νόμοι επ' ουδενί φτιάχνονται με την λογική που αναφέρεις. Οι πολίτες, μειονότητες ή πλειονότητες, είναι απολύτως υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται προς τους νόμους. Η πολιτεία είναι εξίσου απολύτως υποχρεωμένη να επιβάλλει την νομιμότητα προς πάσα κατεύθυνση. Δεν νοείται α λα καρτ συμμόρφωση προς την νομιμότητα.
Μην πετάς άλλες μπάλες στην εξέδρα, κοντεύουν να μάς τελειώσουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2023, 22:08Πιάνει καλό σήμα εκεί στη σπηλιά του Πλάτωνα;Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 21:35Όντως. Οι νόμοι επ' ουδενί φτιάχνονται με την λογική που αναφέρεις. Οι πολίτες, μειονότητες ή πλειονότητες, είναι απολύτως υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται προς τους νόμους. Η πολιτεία είναι εξίσου απολύτως υποχρεωμένη να επιβάλλει την νομιμότητα προς πάσα κατεύθυνση. Δεν νοείται α λα καρτ συμμόρφωση προς την νομιμότητα.
Και εγώ θα συμφωνήσω ότι δεν είναι ακριβώς stroll in the park, αλλά από την άλλη, όλα αυτά τα υπαρκτά προβλήματα χρησιμεύουν τελικά απο καταβολής ελ κράτους ως το (έστω ανομολογητο από δημόσια πρόσωπα) υπόβαθρο για το ηδη εξαχθεν συμπέρασμα "δεν γίνεται τίποτα". Φυσικά με αυτή τη λογική, θα υπήρχαν ακόμα ξερωγω σκλάβοι ή οι προσφυγες από τη Μικρά Ασία θα ζούσαν ακόμα σε σκηνές.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2023, 16:11Εδώ θα συμφωνήσω με τον Νάνο. Όταν έχεις αφήσει για δεκαετίες να γιγαντοποιηθεί αυτό το πρόβλημα, δεν μπορείς ξαφνικά να το λύσεις σε μια νύχτα διατάσσοντας 20.000 αφαιρέσεις επιμέλειας παιδιών. Ούτε για την χαρτούρα και τον χρόνο που χρειάζεται για να κινητοποιηθεί κάθε διαδικασία ξεχωριστά δεν έχεις τα μέσα, πού να φτάσουμε στην χωρητικότητα των παρόντων ιδρυμάτων...Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:53Πιο κοντά είσαι τώρα, εγώ απλά λέω ότι πρέπει να ξεφύγετε από το κοσεπτ ότι απλά λείπει ένας σωστός να εφαρμόσει το νόμο.Scouser έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:38
Έχεις ακούσει για το κόνσεπτ της ελευθερίας των μητρών;
Χρειάζεται αυτό που λένε ολική κινητοποίηση. Είναι έτοιμα λοιπόν τα ιδρύματα να υποδεχθούν παιδιά, και παιδιά που έχουν ήδη παιδιά, σε τέτοια κλίμακα; Η εφαρμογή του νόμου πρέπει να βασίζεται σε μια πραγματικότητα. Έπειτα άντε και ιδρύονται, τι θα γίνεται σε αυτα τα ιδρύματα και θα γίνει σε μερικά χρόνια που θα βγει η πρώτη φουρνιά, τι θα κάνει στη ζωή της, τι νοοτροπία θα έχει;
Θα φτιάξεις μια γραμμή παραγωγής νοικοκυρέων ή ριζοσπαστικών στοιχείων; Τι επιπτώσεις θα έχουν όλα αυτά στο διεθνές στάτους της χώρας και στα μπλοκ στα οποία ανήκεις συγκεκριμένα;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Woman jailed after stabbing and falsely imprisoning partner in Halifax

https://www.itv.com/news/calendar/2023- ... ng-partner

https://www.itv.com/news/calendar/2023- ... ng-partner
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
talaipwros
- Dwarven Blacksmith
Είστε υπερ του ξεπεράσματος των στερεοτύπων περί φύλων, χωρίς διχασμό της κοινωνίας;
https://twitter.com/SixthTone/status/16 ... 7449963520
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- hellegennes
Υπάρχουν αντίστοιχα event όπου διδάσκουν στις γυναίκες πώς να είναι καλές σύντροφοι και μητέρες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Απρ 2023, 15:25 Είστε υπερ του ξεπεράσματος των στερεοτύπων περί φύλων, χωρίς διχασμό της κοινωνίας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω μανμου. Να πάμε κατευθείαν στο λευκό εεε κίτρινο άντρα που γίνεται πάλι θύμα, να τελειώνουμε;hellegennes έγραψε: 01 Απρ 2023, 22:52Υπάρχουν αντίστοιχα event όπου διδάσκουν στις γυναίκες πώς να είναι καλές σύντροφοι και μητέρες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Απρ 2023, 15:25 Είστε υπερ του ξεπεράσματος των στερεοτύπων περί φύλων, χωρίς διχασμό της κοινωνίας;
- hellegennes
Φαντάζομαι ούτε κι αυτό το ήξερες χθες.
Εγώ το θεωρώ άκρως υποτιμητικό και βλακώδες να μου λέει κάποιος ότι απλά και μόνο επειδή γεννήθηκα το τάδε φύλο, χρειάζομαι αυτομάτως μαθήματα πώς να είμαι καλός σύντροφος και γονέας ενώ την ίδια στιγμή δεν είναι αυτονόητο αυτό για το αντίθετο φύλο.
Εγώ το θεωρώ άκρως υποτιμητικό και βλακώδες να μου λέει κάποιος ότι απλά και μόνο επειδή γεννήθηκα το τάδε φύλο, χρειάζομαι αυτομάτως μαθήματα πώς να είμαι καλός σύντροφος και γονέας ενώ την ίδια στιγμή δεν είναι αυτονόητο αυτό για το αντίθετο φύλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 01 Απρ 2023, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ναι γενικά δεν συνηθίζω να ξέρω πράγματα πριν τα διαβάσω. Πάμε προς κάποιο συμπέρασμα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 93 Απαντήσεις
- 2131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 2 Απαντήσεις