!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δωροδοκία 2.000.000 Για ΝΑΙ στα Σκόπια. Της πόπης!!
-
Uppercut
Re: Δωροδοκία 2.000.000 Για ΝΑΙ στα Σκόπια. Της πόπης!!
Το καταλάβαμε ρε Όργι, ήρθες αργά.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Ο Καμμένος καίγεται τώρα, όχι ο Τσίπρας. Ο Τσίπρας τους 151 θα τους βρει και χωρίς τον μπανάρα.deCaritaine έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:53 Παίζει και το σενάριο για στημένο σόου τώρα Καμένου - Τσίπρα και πτώση κυβέρνησης, ώστε να επικυρώσει εδώ η επόμενη βουλή. Ο Κοτζιάς απόψε θα κοπαναει την κεφάλα του στον τοίχο, βιάστηκε να φύγει.
Παπαχριστόπουλος, Κουντουρά, Παπακώστα, Δανέλης...
Γιατί να μην το παίξει καλό παιδί και να πάρει ανταλλάγματα που θα τον διατηρήσουν στο πολιτικό σκηνικό;
- Highlander
Στα συλλαλητήρια των μακεντονομαχων πάντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 20 Οκτ 2018, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Είμαστε στα πρόθυρα νέας χρεωκοπίας όπως πάμε, μεγάλα ζόρια τραπεζών και ΔΕΗ. Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να σκάσουν αυτά στα χερια του επόμενου, μαζί με συντάξεις και Μακεδονικό. Και μετά όλα για όλα σε προεδρική εκλογή 2020 και "δεξια παρένθεση".Maspoli έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:56Δεν το νομίζω. Γιατί θα συνέφερε τον Τσίπρα κάτι τέτοιο; Αυτή η Βουλή τον συμφέρει να επικυρώσει τη συμφωνία.deCaritaine έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:53 Παίζει και το σενάριο για στημένο σόου τώρα Καμένου - Τσίπρα και πτώση κυβέρνησης, ώστε να επικυρώσει εδώ η επόμενη βουλή.
Εννοώ ότι η γειτονικη Βουλή ψήφισε να αλλάξει το συνταγματικό όνομα της χωρας τους. Δεχθηκαν να λέγονται Βόρεια Μακεδονία. Eχουν να κάνουν και αλλαγες σε άλλα δυο σημεία με βάση τη Συμφωνία.Σουβλίτσα έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:57τί εννοείς τώρα?deCaritaine έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:44 Αναμένουμε παραίτηση κυρίου Καμμένου. Χρειάζονται αλλα δυο 80ρια: τρεις οι αλλαγες συνταγματος.
Αν κατάλαβα καλά τώρα είναι και με τη βούλα: Βορεια Μακεδονία.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Θέλω να περάσουν την συνταγματική αναθεώρηση και μετά εμείς να μην κυρώσουμε την συμφωνία
να μείνουν με την αναθεώρηση στο χέρι
alpha as fuck
alpha as fuck
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Η απόφαση για τις υπόλοιπες αλλαγές δεσμεύει ή όχι το σημερινό αποτέλεσμα?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Highlander
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κυρωθεί η συμφωνία από το ελληνικό κοινοβούλιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:03 Θέλω να περάσουν την συνταγματική αναθεώρηση και μετά εμείς να μην κυρώσουμε την συμφωνία
alpha as fuck
αν περάσουν την συνταγματική αναθεώρηση και μετά το ρίξουν στον εμφύλιο, πώς μετράει?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:03 Θέλω να περάσουν την συνταγματική αναθεώρηση και μετά εμείς να μην κυρώσουμε την συμφωνία
alpha as fuck
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
Uppercut
Μια χαρά θα την κυρώσουμε. Οι περισσότεροι του Καμμένου θα ψηφίσουν, οι ποταμίσιοι θα ψηφίσουν και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:03 Θέλω να περάσουν την συνταγματική αναθεώρηση και μετά εμείς να μην κυρώσουμε την συμφωνία
alpha as fuck
- Highlander
Σουβλίτσα έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:05αν περάσουν την συνταγματική αναθεώρηση και μετά το ρίξουν στον εμφύλιο, πώς μετράει?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:03 Θέλω να περάσουν την συνταγματική αναθεώρηση και μετά εμείς να μην κυρώσουμε την συμφωνία
alpha as fuck

- Οργισμένος
Αν ειναι στημενο ειναι και ο Κοτζιας στο στησιμο.deCaritaine έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:53 Παίζει και το σενάριο για στημένο σόου τώρα Καμένου - Τσίπρα και πτώση κυβέρνησης, ώστε να επικυρώσει εδώ η επόμενη βουλή. Ο Κοτζιάς απόψε θα κοπαναει την κεφάλα του στον τοίχο, βιάστηκε να φύγει.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν το νομίζω ότι έχει να ανησυχεί ιδιαίτερα γι' αυτά, θα τον βοηθήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και το να φέρει τη συμφωνία για ψήφιση από αυτή τη Βουλή, χαρτί υπέρ του στη διαπραγμάτευση θα είναι. Ο Κούλης μου φαίνεται ότι δε θα είναι ευχαριστημένος σήμερα. Παίζει να είναι πιο στενοχωρημένος από τον Καμμένο που ούτως ή άλλως βρεγμένος είναιdeCaritaine έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:01
Είμαστε στα πρόθυρα νέας χρεωκοπίας όπως πάμε, μεγάλα ζόρια τραπεζών και ΔΕΗ. Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να σκάσουν αυτά στα χερια του επόμενου, μαζί με συντάξεις και Μακεδονικό. Και μετά όλα για όλα σε προεδρική εκλογή 2020 και "δεξια παρένθεση".
- Οργισμένος
ΟχιdeCaritaine έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:01Είμαστε στα πρόθυρα νέας χρεωκοπίας όπως πάμε, μεγάλα ζόρια τραπεζών και ΔΕΗ. Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να σκάσουν αυτά στα χερια του επόμενου, μαζί με συντάξεις και Μακεδονικό. Και μετά όλα για όλα σε προεδρική εκλογή 2020 και "δεξια παρένθεση".Maspoli έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:56Δεν το νομίζω. Γιατί θα συνέφερε τον Τσίπρα κάτι τέτοιο; Αυτή η Βουλή τον συμφέρει να επικυρώσει τη συμφωνία.deCaritaine έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:53 Παίζει και το σενάριο για στημένο σόου τώρα Καμένου - Τσίπρα και πτώση κυβέρνησης, ώστε να επικυρώσει εδώ η επόμενη βουλή.
Εννοώ ότι η γειτονικη Βουλή ψήφισε να αλλάξει το συνταγματικό όνομα της χωρας τους. Δεχθηκαν να λέγονται Βόρεια Μακεδονία. Eχουν να κάνουν και αλλαγες σε άλλα δυο σημεία με βάση τη Συμφωνία.Σουβλίτσα έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:57τί εννοείς τώρα?deCaritaine έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:44 Αναμένουμε παραίτηση κυρίου Καμμένου. Χρειάζονται αλλα δυο 80ρια: τρεις οι αλλαγες συνταγματος.
Αν κατάλαβα καλά τώρα είναι και με τη βούλα: Βορεια Μακεδονία.
διδουμε παροχες το δεκεμβρη και μετα βλεπουμε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση