Σε μια χώρα που είχαμε μέχρι και "θεματοφύλακες του Συντάγματος", που ο κάθε ένας μπορεί να σε μηνύσει και να τρέχεις (ανεξάρτητα αν θα αθωωθείς), σε μια χώρα γεμάτη Αρίστους που βλέπουν μόνο συνομωσίες και ταΐζουν σανό ηλίθιους, κάποιοι απορούν γιατί μπαίνει το ακαταδίωκτο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αρίστος έγραψε: 01 Απρ 2023, 08:42
Να πανε οσοι δεν φοβουνται τον δημοσιο ελεγχο γιατι θα εχουν καθαρα μετωπα.
Αυτό δεν έχει απολύτως καμμία σχέση. Θα τρέξεις στα δικαστήρια θες δεν θες αν σου κάνουν μηνύσεις. Δεν έχει σημασία αν είσαι απολύτως αθώος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2023, 08:47
Σε μια χώρα που είχαμε μέχρι και "θεματοφύλακες του Συντάγματος", που ο κάθε ένας μπορεί να σε μηνύσει και να τρέχεις (ανεξάρτητα αν θα αθωωθείς), σε μια χώρα γεμάτη Αρίστους που βλέπουν μόνο συνομωσίες και ταΐζουν σανό ηλίθιους, κάποιοι απορούν γιατί μπαίνει το ακαταδίωκτο.
Otto Weininger έγραψε: 01 Απρ 2023, 08:47
Εδώ ο δικηγόρος της Μήδειας της Πάτρας, απειλεί οτι θα μηνύσει ή έχει ήδη μηνύσει για συκοφαντία όλους τους γιατρούς που καταθέτουν και τους σχολιαστές στα πρωινάδικα της τηλεόρασης.
Τέτοια αλητεία και το δικαστήριο την ανέχεται.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αρίστος έγραψε: 01 Απρ 2023, 08:42
Να πανε οσοι δεν φοβουνται τον δημοσιο ελεγχο γιατι θα εχουν καθαρα μετωπα.
Αυτό δεν έχει απολύτως καμμία σχέση. Θα τρέξεις στα δικαστήρια θες δεν θες αν σου κάνουν μηνύσεις. Δεν έχει σημασία αν είσαι απολύτως αθώος.
ΘΕλω να πω οτι οποιος συμμετεχει σε τετοιες επιτροπες δεν πρεπει καν να καταδεχεται την ασυλια του ακαταδιωκτου εφοσον θεωρει οτι θα πει την αληθεια.
Δεν είναι, βρε καλέ μου, θέμα αλήθειας. Είναι θέμα ενόχλησης. Γιατί να βρει τον μπελά του και να τρέχει συνέχεια στα δικαστήρια; Εσύ μόνο και μόνο επειδή είσαι αθώος δεν έχεις πρόβλημα να σε τρέχουν συνέχεια στα δικαστήρια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΘΕλω να πω οτι οποιος συμμετεχει σε τετοιες επιτροπες δεν πρεπει καν να καταδεχεται την ασυλια του ακαταδιωκτου εφοσον θεωρει οτι θα πει την αληθεια.
Δεν είναι, βρε καλέ μου, θέμα αλήθειας. Είναι θέμα ενόχλησης. Γιατί να βρει τον μπελά του και να τρέχει συνέχεια στα δικαστήρια; Εσύ μόνο και μόνο επειδή είσαι αθώος δεν έχεις πρόβλημα να σε τρέχουν συνέχεια στα δικαστήρια;
Οχι δεν ειναι θεμα ενοχλησης σε αθωους, ειναι θεμα οτι μπορει οι συγκεκριμενοι να προβουν σε συγκαλυψη για να καλυψουν τις ποινικες ευθυνες αυτων που τους διορισαν που ειναι και το πιθανοτερο σεναριο. Γι' αυτο και το συνταγμα σοφα δεν δεχεται εξαιρεσεις στο 4.1 που λεει πως οι Ελληνες ειναι ισοι απεναντι του νομου.