Σωστά αρκεί να μένει κάποιος εκεί...ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 31 Μαρ 2023, 14:19 Να πω κι εγώ ότι καθόλου δεν με ενδιαφέρει εάν κάποιο προσωπείο είναι παλιό ή φρέσκο, πολλαπλό ή μοναδικό, εάν πίσω του κρύβεται θηλυκότητα, αρσενικότητα ή ουδετερότητα.
Σημασία για μένα έχει το ΤΙ λέει κάποιος και όχι ΠΟΙΟΣ είναι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η user η επάξια αυνεχίστρια του Κουλουριού στο ΠΑΚΥ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Είναι η user η επάξια αυνεχίστρια του Κουλουριού στο ΠΑΚΥ;
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μην το κλειδώσεις ακόμη...περίμενε.
Παρατηρητής...
τεστ ένα δύο
Οι θεοί γαμιουνται
τεστ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Επειδή πνιγόμουν σημερα.
Εγιναν και επίσημα τα αποκαλυπτήρια ή οχι ακόμη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Επίσημα αποκαλυπτήρια, όχι.Ερμής έγραψε: 31 Μαρ 2023, 16:11 Επειδή πνιγόμουν σημερα.
Ανεπίσημοι αποδεκατισμοί, ναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι περιμενουμε αγαπητη; Ενημερωσε με οταν θα εισαι ετοιμη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Eμένα πάντως θα με ενδιέφερε πολύ η αιτιολογία του κλειδώματος.
Όταν είσαι έτοιμος, αν θέλεις φυσικά, μπορείς να μας ενημερώσεις.
Επ' ευκαιρία, ρίχνω κι εγώ μια ποιητική προσέγγιση.
Περιμένοντας τους βαρβάρους
Κ.Κ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 31 Μαρ 2023, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να κλειδωθει; γιατι; ούτε βρισιές είδα πουθενά ούτε κάτι έκνομο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Χρυσούλι μου, το έχω καταλάβει ότι θέλεις να με διώξεις από καιρό. Και το γιατί το έχω καταλάβει (με έχουν βοηθήσει λιγάκι βέβαια, δεν λέω, μια και δεν σε ήξερα πριν αρχίσεις τις επιθέσεις).ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μαρ 2023, 12:19Είσαι όμως αυτή που η δική της πχορουμική ύπαρξη θα τελειώσει αργά ή γρήγορα και σε πάω ό,τι στοίχημα θες.Καρολίνα έγραψε: 31 Μαρ 2023, 12:14 Δεν είμαι εγώ αυτή που το ξεκίνησε. Η Γαλή τρέφεται από τους τσακωμούς, είναι όλη της η ύπαρξη και εγώ θέλω να πραγματοποιώ τις τελευταίες της επιθυμίες.![]()
Αναφέρεις την ύπαρξη σε ένα φόρουμ σαν να είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα. Προφανώς και δεν σκοπεύω να φάω τη ζωή μου εδώ μέσα, προφανώς και δεν σκοπεύω να μείνω για πάντα σε έναν τόσο τοξικό τόπο, με ανθρώπους όπως εσύ. Και όχι, εγώ δεν ξεκίνησα ποτέ καμιά αντιπαράθεση μαζί σου, εσύ μου την λες από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα και το κάνεις με κάθε ευκαιρία. Πιάνεσαι από κάθε λέξη που θα πω, ακόμα και αν δεν σε αφορά, για να ξεκινήσεις να τσακώνεσαι. Θα το έπαιρνα προσωπικά, αλλά βλέπω ότι ξύνεσαι στις γκλίτσες όλων των τσομπάνηδων εδώ μέσα.
Εμένα βέβαια δεν με πειράζει να το κάνεις, εύχομαι όμως να βρεις γρήγορα μια κανονική "γκλίτσα", μπας και χαλαρώσεις λιγάκι. Βέβαια δεν είμαι πιστή χριστιανή και δεν πιστεύω στα θαύματα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, για όλους έχει ο Αλλάχ, γλυκουλίνι μου.
Με έχεις δει ποτέ να κάνω επίθεση στο κοριτσόπουλο και να δημιουργώ πρώτη ευκαιρία για σφάξιμο; Αν ναι, θέλω να μου δώσεις λινκ.Bic έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:59 Με την Καρολίνα πχ σφάζεστε με το που αντιλαμβάνεται η μία την άλλη στην ίδια ενότητα (ούτε καν στο ίδιο νήμα)
Ήσουν ο πρώτος που μου μίλησε δημόσια και αυτό θεωρείται κάτι σαν σεξ. Βασικά δεν θεωρείται, είναι σίγουρα. Απλά δεν ήταν άγριο, γι'αυτό και δεν το κατάλαβες μάλλον.Airman68 έγραψε: 31 Μαρ 2023, 12:18Εε, σχεδόν με όλους.Καρολίνα έγραψε: 31 Μαρ 2023, 12:11Μόνο με 5-6; Έχω ήδη πηδηχτεί με όλους και όλες εδώ μέσα και τώρα περιμένω να κάνουν εγγραφή νέοι χρήστες για να την πέσω και σε αυτούς.Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2023, 12:09
που να ξερω γω αν ισχυουν αυτα;
μπορει να λες αληθεια, μπορει να εχεις ηδη πηδηχτει με 5-6 και να κυνηγας κι αλλους, μπορει να εισαι αντρας και να εχεις ηδη πηδηξει 5-6 και να κυνηγας κι αλλες, μπορει οτιδηποτε.
σιγα μην κατσω να κανω τον ντεντεκτιβ για να μαθω. δεχομαι αυτο που λες σαν να ισχυει, μεχρι να εμφανιστει καποιο στοιχειο οτι δεν, και παμ παρακατ.
γω απλως εξηγησα ποιο μπορει να ειναι το πιθανο κερδος. ε, η γαμησι θα ειναι, η να σε χωσουν σε καμμια πυραμιδα.![]()
Εγώ δεν έχω ακουμπήσει...![]()
Μη βιάζεσαι κι εσύ, δεν έφεραν ακόμα το καλό το πράγμα, να το καπνίσει και να βγάλει χρησμό. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Να σου θυμίσω, γιατί όχι. Θυμάσαι τότε που σου είπαμε με την Σαλαμάντερ (νομίζω ότι ήταν αυτή) ότι θέλουμε να μάθουμε να ψαρεύουμε κωλοχτύπες; Ε να, τότε έγινε. Φορούσες στολή δύτη και δεν το κατάλαβες, ποιος σου φταίει γι'αυτό;Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2023, 12:22ε, αν ειναι ετσι, εχεις πηδηχτει και με μενα. θυμησε μου τη φαση γιατι γερναω και ξεκουτιαινω.Καρολίνα έγραψε: 31 Μαρ 2023, 12:11
Μόνο με 5-6; Έχω ήδη πηδηχτεί με όλους και όλες εδώ μέσα και τώρα περιμένω να κάνουν εγγραφή νέοι χρήστες για να την πέσω και σε αυτούς.![]()
επισης, οταν λες με ολες, εννοεις και τη γαλη; μια χαρα. και την γκερ; ειχε και bdsm η φαση;
και τον εθνι; πες μου, αληθεια, αν εχεις παρει και τον εθνι, να σου δωσω μεταλλιο. ευγε.![]()
Αυτό ακριβώς. Δεν έχω πρόβλημα να με θεωρούν καινούρια, παλιά, ντεμί σεζόν, άντρα, γυναίκα, ερμαφρόδιτο, τον Γιαννόπουλο ή την χούφτα του Άγι.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 31 Μαρ 2023, 14:19 Να πω κι εγώ ότι καθόλου δεν με ενδιαφέρει εάν κάποιο προσωπείο είναι παλιό ή φρέσκο, πολλαπλό ή μοναδικό, εάν πίσω του κρύβεται θηλυκότητα, αρσενικότητα ή ουδετερότητα.
Σημασία για μένα έχει το ΤΙ λέει κάποιος και όχι ΠΟΙΟΣ είναι![]()
Απαιτώ όμως να μου φέρονται με σεβασμό, όπως έχω μέχρι στιγμής φερθεί και εγώ σε όλους αυτούς που δεν με ενόχλησαν ποτέ.
Καρολίνα έγραψε: 31 Μαρ 2023, 18:41Ήσουν ο πρώτος που μου μίλησε δημόσια και αυτό θεωρείται κάτι σαν σεξ. Βασικά δεν θεωρείται, είναι σίγουρα. Απλά δεν ήταν άγριο, γι'αυτό και δεν το κατάλαβες μάλλον.
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 827 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon