Τι κρίμα!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η user η επάξια αυνεχίστρια του Κουλουριού στο ΠΑΚΥ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Είναι η user η επάξια αυνεχίστρια του Κουλουριού στο ΠΑΚΥ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Είναι από τον ίδιο δίσκο, αλλά το τραγούδι είναι "η πρώτη φορά".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Έτσι.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 31 Μαρ 2023, 14:19 Να πω κι εγώ ότι καθόλου δεν με ενδιαφέρει εάν κάποιο προσωπείο είναι παλιό ή φρέσκο, πολλαπλό ή μοναδικό, εάν πίσω του κρύβεται θηλυκότητα, αρσενικότητα ή ουδετερότητα.
Σημασία για μένα έχει το ΤΙ λέει κάποιος και όχι ΠΟΙΟΣ είναι![]()
Βέβαια ισχύει για εκείνους που δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα.
Γιατί για κείνους που ξέρουμε, λειτουργεί και το αμφίδρομο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ναι βρε, το ξέρω. Δεν εννοούσα ότι είναι από εκεί οι στίχοι, απλά απάντησα... σχετικά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Έχω επίγνωση ότι κάποιοι τη βλέπουν στο χαλαρό ρυθμιστές είτε είναι παλιά είτε νέα μέλη.AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:25Εχεις επίγνωση ότι η ατμόσφαιρα είναι αποκρουστική για την είσοδο νέων μελών και γι' αυτό θεωρείς παλιά μέλη αυτούς που την ανέχονται.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:21Ούτε κι εγώ έχω κάτι μαζί σου. Προσωπικώς πάντως, δεν ταράζομαι με τις ισοπεδώσεις. Και επειδή ακριβώς τις αποδέχομαι, μπορώ στο χαλαρό να τις ανταποδώσω.Bic έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:10
Αν και είσαι πολύ έξυπνη (και δεν το λέω απλά για να το πω, ισχύει και το εκτιμώ και σου το έχω δείξει πολλές φορές), εδώ πέφτεις πολύ έξω. Δεν είμαι απ' αυτούς που τσιμπάνε, ώστε να πιαστώ απ' την ατάκα σου και να ξεκινήσει ακόμα ένας γύρος.
Δεν έχω και λόγο να το κάνω άλλωστε, δεν έχω κάτι μαζί σου (αυτήν τη στιγμή, τουλάχιστον).
Πού ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Και μια και το θέτεις σε προσωπικό επίπεδο, τί ακριβώς σ' ενόχλησε στην παρούσα φάση;![]()
Εγώ είμαι πάντα ανοιχτή στους διαλόγους.
Και δεν εννοώ τους συντονιστές, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει "σφαγή" Bic. Aσχολούμαι στο 1/10 των αναφορών του ονόματος μου. Και αν έχω εγώ διάθεση, το όνομα επιλογής θα είναι τυχαίο. Σ' αυτήν τη φάση ήταν η ταπεινή Καρολίνα.Bic έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:59Μα, ίσα-ίσα που δεν με εμποδίζει να το κάνω αυτό. Και το κάνω, πολύ καιρό τώρα. Με την Καρολίνα πχ σφάζεστε με το που αντιλαμβάνεται η μία την άλλη στην ίδια ενότητα (ούτε καν στο ίδιο νήμαΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:42Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση, ήταν ειλικρινέστατη και πραγματικά στο πόιντ που ήθελα να διασαφηνιστεί.Bic έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:29
Αν εννοείς γενικά την φάση με τα "ξεμαλλιάσματα" που είπα πιο πάνω, δεν είναι ότι με ενόχλησε αισθητικά ή ότι με ζαλίζει (όπως λες). Απλά, επειδή με όλες τις συμμετέχουσες στο ρινγκ (παίρνει κι η μπάλα τον Άγη τώρα και τον κάνει συμμετέχουσα) κάνω συζητήσεις, χαβαλέ, αστειάκια, μιλάμε για διάφορα από γελοία έως αρκετά σοβαρά θέματα, κάπου η όλη φάση με στενοχωρεί. Αυτό ακριβώς είπα και είναι καθαρά προσωπικό θέμα, κάποιοι άλλοι μπορεί να αδιαφορούν, κάποιοι να συμμετέχουν και να σιγοντάρουν ελπίζοντας σε... ό,τι ελπίζουν κλπ.
Από εκεί κι ύστερα βέβαια, ξαναλέω ότι είναι καθαρά προσωπικό μου θέμα και ασφαλώς και δεν περιμένω να αλλάξετε στάση επειδή το λέω εγώ ή επειδή λέω ότι δεν μ' αρέσει. Μεγάλα παιδιά είστε (άντε, μην πω κορίτσια και το παρακάνω με τον Άγη), μυαλό έχετε μπόλικο απ' όσο φαίνεται, εσείς ξέρετε καλύτερα, για τον εαυτό σας, πώς να χειριστείτε τέτοιες καταστάσεις.
Αν εννοείς πάλι γι' αυτό που είπα στο τελευταίο μου ποστ, ότι δεν τσιμπάω, εννοούσα για το "γιατί μπαίνεις" που είπες.
Αυτά.
Αυτό ακριβώς πιστεύω ό,τι συμβαίνει.
Οπότε το ερώτημα είναι τί ακριβώς σ' εμπόδιζε να συνεχίσεις το χαβαλέ, τα αστειάκια και τις χαρούλες με τους συμπχορουμίτες και συμπχορουμίτισσες που συμπαθείς (εμου συμπεριλαμβανόμενης) σε όλα τα άλλα θέματα;![]()
Ποιο νόημα είχε η θλιμμένη επέμβαση σου σ' αυτό;), αλλά και με τις δυο σας έχω καλή σχέση, όπως θέλω να πιστεύω, και δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω μαζί σας, είτε για χαβαλέ ή και για πιο σοβαρά θέματα (δεν είναι όλα αστειάκια και χαρούλες... ΟΚ, με την Καρολίνα είναι σχεδόν όλα, όντως). Και το κάνω ήδη και θα συνεχίσω να το κάνω, μέχρι κάποια να μου πει "εεεπ, μάγκα, ως εδώ" ή έστω να μου το δείξει με κάποιον τρόπο.
Και δεν είναι και η πρώτη φορά που κάνω τέτοιου είδους παρέμβαση. Βαριέμαι να ψάχνω, αλλά κάτι αντίστοιχο έχω ξαναπεί αναφερόμενος και στις δυο σας και παλιότερα. Και πάλι βέβαια συνέχισα να κάνω κουβέντα μαζί σας παντού, δεν καταλαβαίνω πώς είδες ότι σταμάτησα να το κάνω.![]()
Και περιπτώσεις "μη μου τους κύκλους τάραττε" είναι σαφώς αναμενόμενες αλλά το τελευταίο που μ' απασχολεί σε τέτοιες φάσεις.
Μπορείς λοιπόν να δεις τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις ως ένα βότσαλο στη λίμνη που διαταράσσει τους εν λόγω κύκλους. Και αυτό είναι πραγματικά το πιο ενδιαφέρον. Η διαταραχή των κύκλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οπως και να το δει κανείς, ρυθμιστές των εξελίξεων.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μαρ 2023, 14:35Έχω επίγνωση ότι κάποιοι τη βλέπουν στο χαλαρό ρυθμιστές είτε είναι παλιά είτε νέα μέλη.AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:25Εχεις επίγνωση ότι η ατμόσφαιρα είναι αποκρουστική για την είσοδο νέων μελών και γι' αυτό θεωρείς παλιά μέλη αυτούς που την ανέχονται.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:21
Ούτε κι εγώ έχω κάτι μαζί σου. Προσωπικώς πάντως, δεν ταράζομαι με τις ισοπεδώσεις. Και επειδή ακριβώς τις αποδέχομαι, μπορώ στο χαλαρό να τις ανταποδώσω.
Πού ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Και μια και το θέτεις σε προσωπικό επίπεδο, τί ακριβώς σ' ενόχλησε στην παρούσα φάση;![]()
Εγώ είμαι πάντα ανοιχτή στους διαλόγους.![]()
Και δεν εννοώ τους συντονιστές, έτσι;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
κι οι λέξεις μας βυσσοδομούν
σκοτώνοντας την κάθε μέρα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Μα οι βόλτες στους φράχτες σταματούν
Κανείς δεν θυμάται τι υπάρχει πιο πέρα.
Οι έγκλειστοι ήρωες το ξέρουν καλά
και οι μαύροι αιώνες το ξέρουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Είδατε λοιπόν πόσο εύκολο είναι να καταλήξει σε ποίημα ένα περί ανέμων θέμα; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
οι βόλτες στους φράχτες σταματούν
κανείς δεν θυμάται τι υπάρχει πιο πέρα...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πρέπει τα εν οίκω μη εν δημω...Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2023, 09:04ναι, αλλα γιατι πρεπει να μας νοιαζει;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μαρ 2023, 16:01 Το ότι τόσο η σαλαμάνδρα όσο και η καρολίνα, είναι παλιοί χρήστες που παίζουν το παιχνιδάκι τους (είτε σε συνεργασία είτε ως φρη σνάιπερς, που όλως τυχαίως έκαναν εγγραφή τον ίδιο χρόνο) είναι σαφές.
Το να μπει σ' αυτήν τη διαδικασία το κουλούρι, μου φαίνεται επίσης χαζό.
Γιατί στην τελική ήταν συμπαθέστατη στο περί ανέμων, αν θυμάμαι καλά είχε βγει πρώτη και στον αντίστοιχο διαγωνισμό. Ζουζουνίσματα επιχειρούν μόνον όσοι και όσες έχουν απωθημένα και επιλέγουν τις αντίστοιχες θεματολογίες για να τα εκφράσουν.
τις αντιμετωπιζουμε σαν αυτο που δηλωνουν οτι ειναι. ε, κι αν λενε ψεμματα, σιγα, δεν ειναι πρωτη φορα δωμεσα.
Παρατηρητής...
- tanipteros
έπεσα θύμα εξαπάτησης;;;
δλδ μπορεί να είναι Καρολίνος και Σαλαμάντρος;;;
ουυυιιιιιιι.......!!!!!!
δλδ μπορεί να είναι Καρολίνος και Σαλαμάντρος;;;
ουυυιιιιιιι.......!!!!!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Εννοείς το ποστ του καλωσορίσματος...AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:15 Το μόνο στοιχείο που δεν με πείθει ότι η σαλαμάντερ είναι καινούργια χρήστρια, είναι ότι παρακολουθούσε αυτό το έργο για καιρό, πριν αποφασίσει να γραφτεί.
Οτι δηλαδή το έβλεπε να παίζεται τόσο καιρό και είπε "τι ωραία παρέα, με αυτούς επιθυμώ να διαλέγομαι".
Ακόμη από το παλιό και δυο τρία τέσσερα εδώ...
Τεσπα επειδή ξέρω την κατάληξη δεν θα μιλήσω.
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 827 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon