Μα, ίσα-ίσα που δεν με εμποδίζει να το κάνω αυτό. Και το κάνω, πολύ καιρό τώρα. Με την Καρολίνα πχ σφάζεστε με το που αντιλαμβάνεται η μία την άλλη στην ίδια ενότητα (ούτε καν στο ίδιο νήμαΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:42Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση, ήταν ειλικρινέστατη και πραγματικά στο πόιντ που ήθελα να διασαφηνιστεί.Bic έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:29Αν εννοείς γενικά την φάση με τα "ξεμαλλιάσματα" που είπα πιο πάνω, δεν είναι ότι με ενόχλησε αισθητικά ή ότι με ζαλίζει (όπως λεςΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μαρ 2023, 13:21
Ούτε κι εγώ έχω κάτι μαζί σου. Προσωπικώς πάντως, δεν ταράζομαι με τις ισοπεδώσεις. Και επειδή ακριβώς τις αποδέχομαι, μπορώ στο χαλαρό να τις ανταποδώσω.
Πού ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Και μια και το θέτεις σε προσωπικό επίπεδο, τί ακριβώς σ' ενόχλησε στην παρούσα φάση;![]()
Εγώ είμαι πάντα ανοιχτή στους διαλόγους.). Απλά, επειδή με όλες τις συμμετέχουσες στο ρινγκ (παίρνει κι η μπάλα τον Άγη τώρα και τον κάνει συμμετέχουσα) κάνω συζητήσεις, χαβαλέ, αστειάκια, μιλάμε για διάφορα από γελοία έως αρκετά σοβαρά θέματα, κάπου η όλη φάση με στενοχωρεί. Αυτό ακριβώς είπα και είναι καθαρά προσωπικό θέμα, κάποιοι άλλοι μπορεί να αδιαφορούν, κάποιοι να συμμετέχουν και να σιγοντάρουν ελπίζοντας σε... ό,τι ελπίζουν κλπ.
Από εκεί κι ύστερα βέβαια, ξαναλέω ότι είναι καθαρά προσωπικό μου θέμα και ασφαλώς και δεν περιμένω να αλλάξετε στάση επειδή το λέω εγώ ή επειδή λέω ότι δεν μ' αρέσει. Μεγάλα παιδιά είστε (άντε, μην πω κορίτσια και το παρακάνω με τον Άγη), μυαλό έχετε μπόλικο απ' όσο φαίνεται, εσείς ξέρετε καλύτερα, για τον εαυτό σας, πώς να χειριστείτε τέτοιες καταστάσεις.
Αν εννοείς πάλι γι' αυτό που είπα στο τελευταίο μου ποστ, ότι δεν τσιμπάω, εννοούσα για το "γιατί μπαίνεις" που είπες.
Αυτά.
Αυτό ακριβώς πιστεύω ό,τι συμβαίνει.
Οπότε το ερώτημα είναι τί ακριβώς σ' εμπόδιζε να συνεχίσεις το χαβαλέ, τα αστειάκια και τις χαρούλες με τους συμπχορουμίτες και συμπχορουμίτισσες που συμπαθείς (εμου συμπεριλαμβανόμενης) σε όλα τα άλλα θέματα;![]()
Ποιο νόημα είχε η θλιμμένη επέμβαση σου σ' αυτό;
Και δεν είναι και η πρώτη φορά που κάνω τέτοιου είδους παρέμβαση. Βαριέμαι να ψάχνω, αλλά κάτι αντίστοιχο έχω ξαναπεί αναφερόμενος και στις δυο σας και παλιότερα. Και πάλι βέβαια συνέχισα να κάνω κουβέντα μαζί σας παντού, δεν καταλαβαίνω πώς είδες ότι σταμάτησα να το κάνω.