Που σημαίνει ότι μπορείς ν' αποδεχτείς την πιθανότητα να κάνεις λάθος στην εκτίμηση σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Φυσικά και μπορεί, όπως κι εσύ μπορεί να κάνεις λάθος. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αστήρικτο επιχείρημα σου περί μιρκότερης αξίας της δικής μου εμπειρίας.Naida έγραψε: 19 Οκτ 2018, 22:52Που σημαίνει ότι μπορείς ν' αποδεχτείς την πιθανότητα να κάνεις λάθος στην εκτίμηση σου.
Εγώ δε μπορεί να κάνω λάθος σε προσωπικό επίπεδο και σε εμπειρία, καθότι γυναίκα.Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 22:58
Φυσικά και μπορεί, όπως κι εσύ μπορεί να κάνεις λάθος. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αστήρικτο επιχείρημα σου περί μιρκότερης αξίας της δικής μου εμπειρίας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Μα, δεν λέω τι κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ δέχθηκα εξαρχής τη μαρτυρία σου, εσύ είπες ότι η δική μου δε μετράει. Είπα ότι κάνεις λάθος στην εκτίμηση σου, ήτοι πόσο συχνή είναι η γυναικεία φιλία σε σχέση με την αντρική. Κι αυτό το κάνω συγκρίνοντας τη δική σου εμπειρία με τη δική μου και της πλειονότητας.Naida έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:06Εγώ δε μπορεί να κάνω λάθος σε προσωπικό επίπεδο και σε εμπειρία, καθότι γυναίκα.Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 22:58
Φυσικά και μπορεί, όπως κι εσύ μπορεί να κάνεις λάθος. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αστήρικτο επιχείρημα σου περί μιρκότερης αξίας της δικής μου εμπειρίας.
Για να κρίνεις ότι κάνω λάθος στην εκτιμησή μου σημαίνει ότι θεωρείς τη δική σου πιο ισχυρή σωστά;το αντίστοιχο κάνω κι εγώ.Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:13Μα, δεν λέω τι κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ δέχθηκα εξαρχής τη μαρτυρία σου, εσύ είπες ότι η δική μου δε μετράει. Είπα ότι κάνεις λάθος στην εκτίμηση σου, ήτοι πόσο συχνή είναι η γυναικεία φιλία σε σχέση με την αντρική. Κι αυτό το κάνω συγκρίνοντας τη δική σου εμπειρία με τη δική μου και της πλειονότητας.Naida έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:06Εγώ δε μπορεί να κάνω λάθος σε προσωπικό επίπεδο και σε εμπειρία, καθότι γυναίκα.Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 22:58
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Ναι, αλλά εγώ δεν μετράω την ισχύ της απόψεως σου με το φύλο σου.Naida έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:19Για να κρίνεις ότι κάνω λάθος στην εκτιμησή μου σημαίνει ότι θεωρείς τη δική σου πιο ισχυρή σωστά;το αντίστοιχο κάνω κι εγώ.Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:13Μα, δεν λέω τι κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ δέχθηκα εξαρχής τη μαρτυρία σου, εσύ είπες ότι η δική μου δε μετράει. Είπα ότι κάνεις λάθος στην εκτίμηση σου, ήτοι πόσο συχνή είναι η γυναικεία φιλία σε σχέση με την αντρική. Κι αυτό το κάνω συγκρίνοντας τη δική σου εμπειρία με τη δική μου και της πλειονότητας.Naida έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:06
Εγώ δε μπορεί να κάνω λάθος σε προσωπικό επίπεδο και σε εμπειρία, καθότι γυναίκα.
Αλλά με τι την μετράς;Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:21Ναι, αλλά εγώ δεν μετράω την ισχύ της απόψεως σου με το φύλο σου.Naida έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:19Για να κρίνεις ότι κάνω λάθος στην εκτιμησή μου σημαίνει ότι θεωρείς τη δική σου πιο ισχυρή σωστά;το αντίστοιχο κάνω κι εγώ.Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:13
Μα, δεν λέω τι κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ δέχθηκα εξαρχής τη μαρτυρία σου, εσύ είπες ότι η δική μου δε μετράει. Είπα ότι κάνεις λάθος στην εκτίμηση σου, ήτοι πόσο συχνή είναι η γυναικεία φιλία σε σχέση με την αντρική. Κι αυτό το κάνω συγκρίνοντας τη δική σου εμπειρία με τη δική μου και της πλειονότητας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Με το γεγονός ότι η πλειοψηφία κι εδώ και όσων έχω μιλήσει έχει παρόμοιες εμπειρίες με τις δικές μου. Δε ξέρω πόσο ισχυρό είναι αυτό, αλλά είναι καλύτερο απ' το "είσαι γυναίκα", γιατί κι εγώ μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι και να πω ότι το βλέπεις υποκειμενικά λόγω του φύλου σου. Επίσης, πρόσεξε ότι ο ισχυρισμός που κάνω και πιστεύω ότι επιβεβαιώνεται από τις ανύπαρκτες εμπειρίες γυναικείας φιλίας των περισσοτέρων, δεν είναι ότι δεν υπάρχει, αλλά ότι σπανίζει σημαντικά σε σχέση με την αντίστοιχη των αντρών.
Οι περισσότεροι που έχουν γράψει εδώ είστε άντρες και μιλάτε για τις γυναικείες φιλίες ότι δεν υφίστανται κτλ και αυτά προέρχονται από στερεότυπα. Από κει βγαίνει και το συμπέρασμα ότι κρίνετε βάση του φύλου σας και όχι αντικειμενικά.Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:28
Με το γεγονός ότι η πλειοψηφία κι εδώ και όσων έχω μιλήσει έχει παρόμοιες εμπειρίες με τις δικές μου. Δε ξέρω πόσο ισχυρό είναι αυτό, αλλά είναι καλύτερο απ' το "είσαι γυναίκα", γιατί κι εγώ μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι και να πω ότι το βλέπεις υποκειμενικά λόγω του φύλου σου. Επίσης, πρόσεξε ότι ο ισχυρισμός που κάνω και πιστεύω ότι επιβεβαιώνεται από τις ανύπαρκτες εμπειρίες γυναικείας φιλίας των περισσοτέρων, δεν είναι ότι δεν υπάρχει, αλλά ότι σπανίζει σημαντικά σε σχέση με την αντίστοιχη των αντρών.
Και όσες γυναίκες γράψαμε υποστηρίξαμε το ίδιο πράγμα για τις γυναικείες φιλίες. Και μου φαίνεται αδιανόητο να ρωτήσεις γυναίκες γύρω σου και να σου πουν ότι δεν έχουν έστω μια κολλητή πολλών ετών. Εσύ μου λες ότι σπανίζει κάτι που δεν έχεις τη δυνατότητα καν να διαπιστώσεις.
Σαν να μιλάμε εμείς για το στρατό επειδή ακούσαμε εμπειρίες από άντρες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Οι εμπειρίες μας δε μπορεί να είναι στερεότυπα, όπως δεν είναι κι οι δικές σου.Naida έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:41Οι περισσότεροι που έχουν γράψει εδώ είστε άντρες και μιλάτε για τις γυναικείες φιλίες ότι δεν υφίστανται κτλ και αυτά προέρχονται από στερεότυπα. Από κει βγαίνει και το συμπέρασμα ότι κρίνετε βάση του φύλου σας και όχι αντικειμενικά.Uppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:28
Και όσες γυναίκες γράψαμε υποστηρίξαμε το ίδιο πράγμα για τις γυναικείες φιλίες. Και μου φαίνεται αδιανόητο να ρωτήσεις γυναίκες γύρω σου και να σου πουν ότι δεν έχουν έστω μια κολλητή πολλών ετών. Εσύ μου λες ότι σπανίζει κάτι που δεν έχεις τη δυνατότητα καν να διαπιστώσεις.
Σαν να μιλάμε εμείς για το στρατό επειδή ακούσαμε εμπειρίες από άντρες.
Σου είπα, έχω φίλες που μου έχουν πει πως έχουν κολλητές, αλλά είτε τσακώνονται εν τέλει, είτε δεν είναι πολύ καιρό φίλες, είτε είναι πιο πολύ γνωστές για πολύ χρόνια. Μιλάω για το τι έχω παρατηρήσει, φυσικά και μπορώ να το διαπιστώσω χωρίς να χρειάζεται να μετέχω κι εγώ.
Δε μπορώ να δεχτώ ότι η εμπειρία σου, σου λέει ότι δεν υπάρχουν μακροχρόνες γυναικείες φιλίες. Έρχεται σε αντίθεση με τη δική μου που έχει μεγαλύτερη αξιοπιστίαUppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:43
Οι εμπειρίες μας δε μπορεί να είναι στερεότυπα, όπως δεν είναι κι οι δικές σου.
Σου είπα, έχω φίλες που μου έχουν πει πως έχουν κολλητές, αλλά είτε τσακώνονται εν τέλει, είτε δεν είναι πολύ καιρό φίλες, είτε είναι πιο πολύ γνωστές για πολύ χρόνια. Μιλάω για το τι έχω παρατηρήσει, φυσικά και μπορώ να το διαπιστώσω χωρίς να χρειάζεται να μετέχω κι εγώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Naida έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:48Δε μπορώ να δεχτώ ότι η εμπειρία σου, σου λέει ότι δεν υπάρχουν μακροχρόνες γυναικείες φιλίες. Έρχεται σε αντίθεση με τη δική μου που έχει μεγαλύτερη αξιοπιστίαUppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:43
Οι εμπειρίες μας δε μπορεί να είναι στερεότυπα, όπως δεν είναι κι οι δικές σου.
Σου είπα, έχω φίλες που μου έχουν πει πως έχουν κολλητές, αλλά είτε τσακώνονται εν τέλει, είτε δεν είναι πολύ καιρό φίλες, είτε είναι πιο πολύ γνωστές για πολύ χρόνια. Μιλάω για το τι έχω παρατηρήσει, φυσικά και μπορώ να το διαπιστώσω χωρίς να χρειάζεται να μετέχω κι εγώ.![]()
Δε θα με σκάσεις εσύ απόψε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πως όλα αυτά που λες είναι η δική σου αρνητική υποκειμενική αντίληψη για τις γυναίκες του δικού σου περιβάλλοντος.Αγις έγραψε: 19 Οκτ 2018, 21:55 Αναμενόμενο γιατι τα μεγάλα ζόρια ηταν τι μάσκαρα να διαλέξει που δεν σε προετοιμάζουν για αναληψη ευθυνών.
*Ξεχασες τα πολ ντανσινγκ και τα μπιλιαρδαδικα.
Spoiler
Σ αφήνω να το σκεφτείς αυτό. Σκέψου το λίγο παραπάνω.
Αυτά που προκύπτουν απ τα βιώματα αγαπητέ. Όπως δεν γνωρίζω εγώ περισσότερα απο εσένα για την ανδρική φιλία γιατί δεν είμαι άντρας. Μπορεί να το βλέπω απ έξω ως παρατηρητής, όπως βλέπεις εσύ απ εξω τη δική μας, μπορώ να σου πω ορισμένα χαρακτηριστικά της, όπως π.χ. λέτε πολλά ψέμματα και μπαρούφες ο ένας τον άλλον για φανταστικές γυναίκες που γαμήσατε ή "ηρωικές" πράξεις ή τα ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ ψάρια που πιάσατε κλπ όπως κι εσύ μας λες για γυναίκες που δεν έχουν φίλες, θάβουν ή και μισούν άλλες γυναίκες, (που όντως υπάρχουν και τέτοιες), αλλά δεν έχουμε το βίωμα του άλλου. Οπότε αν υπήρχε αντικειμενικότητα δεν θα υπήρχε αυτή η παράλογη επιμονή πως δεν υπάρχει γυναικεία φιλία. Αφού τη ζούμε ρε αδερφέ, πώς δεν υπάρχει;
Κι αν μου επιτρέπεις
Αν δεν τσακωθείς με τον φίλο σου, δεν είναι φίλοςUppercut έγραψε: 19 Οκτ 2018, 23:43 Σου είπα, έχω φίλες που μου έχουν πει πως έχουν κολλητές, αλλά είτε τσακώνονται εν τέλει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 3 Απαντήσεις