οταν καταλαβετε πως δεν χρειαζεται να πηδας ψηλες κ ομορφες για να μην γραφεις μαλακιες οπως '' οι κοντες ειναι αστερια στα γαμησια - οι ψηλες ειναι για επιδειξη '' - ''οι χοντρες τα κανουν κ τα δινουν ολα οι ομορφες ειναι ξυλαγγουρα - αστεριες '' θα εχετε κανει ενα πρωτο βημα για να ξεπερασετε την γελοιοτητα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πουρά
Re: Πουρά
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πας καλά άνθρωπέ μου, που έγραψα εγώ τέτοιο πράγμα;Αγις έγραψε: 30 Μαρ 2023, 17:03οταν καταλαβετε πως δεν χρειαζεται να πηδας ψηλες κ ομορφες για να μην γραφεις μαλακιες οπως '' οι κοντες ειναι αστερια στα γαμησια - οι ψηλες ειναι για επιδειξη '' - ''οι χοντρες τα κανουν κ τα δινουν ολα οι ομορφες ειναι ξυλαγγουρα - αστεριες '' θα εχετε κανει ενα πρωτο βημα για να ξεπερασετε την γελοιοτητα
Θέλω λινκ, αλλιώς να ζητήσεις συγνώμη.
Το πιο προβληματικό είναι άλλο. Η ημιψηλη να αυτοπερνιέται για ψηλή, η ασχημομέτρια να αυτοπερνιέται για μουνάρα και η νορμαλ ευφυίας να αυτοπερνιέται για διάνοια.Αγις έγραψε: 30 Μαρ 2023, 17:03
οταν καταλαβετε πως δεν χρειαζεται να πηδας ψηλες κ ομορφες για να μην γραφεις μαλακιες οπως '' οι κοντες ειναι αστερια στα γαμησια - οι ψηλες ειναι για επιδειξη '' - ''οι χοντρες τα κανουν κ τα δινουν ολα οι ομορφες ειναι ξυλαγγουρα - αστεριες '' θα εχετε κανει ενα πρωτο βημα για να ξεπερασετε την γελοιοτητα
Αν βάλεις και τα τρία στο μίξερ δεν υπάρχει σωτηρία. Ίσως μόνο ο ειδικός.
Βέβαια με τόσους εθελοντές τριγύρω, μια χαρά ζουν για πάντα στην ουτοπία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αντί να γελάς και να κάνεις το κορόιδο, μπορείς να μου δείξεις που έγραψα εγώ τέτοιο πράγμα; Λες και είμαι άντρας και πηδάω γυναίκες και θα είχα και άποψη επί του θέματος.
αυτο ειναι το ζουμιΕρμής έγραψε: 30 Μαρ 2023, 17:10Το πιο προβληματικό είναι άλλο. Η ημιψηλη να αυτοπερνιέται για ψηλή, η ασχημομέτρια να αυτοπερνιέται για μουνάρα και η νορμαλ ευφυίας να αυτοπερνιέται για διάνοια.Αγις έγραψε: 30 Μαρ 2023, 17:03
Αν βάλεις και τα τρία στο μίξερ δεν υπάρχει σωτηρία. Ίσως μόνο ο ειδικός.
Βέβαια με τόσους εθελοντές τριγύρω, μια χαρά ζουν για πάντα στην ουτοπία.
παιζουν βεβαια μπαλλα κ τα '' εισαι θεααααα '' κλπ που λενε η μια στην αλλη κ δενει το γλυκο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
να ήμουν μονο εγώ, καλά θα ήταν. ανταγωνισμός μεγάλος και σκληρός.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μεγάλος, οκ, αλλά και σκληρός;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Μαρ 2023, 17:20να ήμουν μονο εγώ, καλά θα ήταν. ανταγωνισμός μεγάλος και σκληρός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 30 Μαρ 2023, 19:16Μεγάλος, οκ, αλλά και σκληρός;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Μαρ 2023, 17:20να ήμουν μονο εγώ, καλά θα ήταν. ανταγωνισμός μεγάλος και σκληρός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Τα νομίσματα στη τράπεζα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.