Από μένα είναι +1
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πουρά
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Re: Πουρά
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
οσοί θέλουν μικρότερες, μετά πάνε στα barely legal, και στο τέλος γεμίζουν τα δελτία. ενώ προς τα πάνω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συναίνεσης, είσαι κοινωνικά υπεύθυνος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Μαρ 2023, 11:37οσοί θέλουν μικρότερες, μετά πάνε στα barely legal, και στο τέλος γεμίζουν τα δελτία. ενώ προς τα πάνω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συναίνεσης, είσαι κοινωνικά υπεύθυνος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ναι, γιατί έχουμε γούστο και φινέτσα, ενώ η πλέμπα..Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:23Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Μαρ 2023, 11:37οσοί θέλουν μικρότερες, μετά πάνε στα barely legal, και στο τέλος γεμίζουν τα δελτία. ενώ προς τα πάνω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συναίνεσης, είσαι κοινωνικά υπεύθυνος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Όταν συμβαίνει να αντέχει μια ολόκληρη φορά. Αν θα είναι μια φορά την μέρα, μια φορά την εβδομάδα οκ θα δείξει. Φυσικά και ισχύει και για την γυναίκα, εξαρτάται τα θέλω του καθενός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το διασκεδαστικό στο θέμα είναι ότι οι νεώτεροι θεωρούν ότι κάνουν καλύτερο σεξ από τους μεγάλους, μόνον και μόνον λόγω ηλικίας και οι μεγαλύτεροι θεωρούν ακριβώς το ίδιο για τους νέωτερους. 
Σαφώς ισχύει και για τις γυναίκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω δεν υπάρχει κανόνας. Το παν είναι η χημεία και η διάθεση του καθενός. Μεγάλο ρόλο μπορεί να παίξει η εμπειρία σίγουρα αλλά νομίζω αυτό δεν έχει να κάνει με την ηλικία.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2023, 17:37 Το διασκεδαστικό στο θέμα είναι ότι οι νεώτεροι θεωρούν ότι κάνουν καλύτερο σεξ από τους μεγάλους, μόνον και μόνον λόγω ηλικίας και οι μεγαλύτεροι θεωρούν ακριβώς το ίδιο για τους νέωτερους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω πως αυτή η αρχή είναι ακόμη πιο ισχυρή και από την αρχή του ΧαϊζεμπεργκΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2023, 17:37 Το διασκεδαστικό στο θέμα είναι ότι οι νεώτεροι θεωρούν ότι κάνουν καλύτερο σεξ από τους μεγάλους, μόνον και μόνον λόγω ηλικίας και οι μεγαλύτεροι θεωρούν ακριβώς το ίδιο για τους νέωτερους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Φύγε από το νήμα μου, σουργελοNaida έγραψε: 28 Μαρ 2023, 21:06Νομίζω δεν υπάρχει κανόνας. Το παν είναι η χημεία και η διάθεση του καθενός. Μεγάλο ρόλο μπορεί να παίξει η εμπειρία σίγουρα αλλά νομίζω αυτό δεν έχει να κάνει με την ηλικία.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2023, 17:37 Το διασκεδαστικό στο θέμα είναι ότι οι νεώτεροι θεωρούν ότι κάνουν καλύτερο σεξ από τους μεγάλους, μόνον και μόνον λόγω ηλικίας και οι μεγαλύτεροι θεωρούν ακριβώς το ίδιο για τους νέωτερους.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 30 Μαρ 2023, 02:35Φύγε από το νήμα μου, σουργελοNaida έγραψε: 28 Μαρ 2023, 21:06Νομίζω δεν υπάρχει κανόνας. Το παν είναι η χημεία και η διάθεση του καθενός. Μεγάλο ρόλο μπορεί να παίξει η εμπειρία σίγουρα αλλά νομίζω αυτό δεν έχει να κάνει με την ηλικία.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μαρ 2023, 17:37 Το διασκεδαστικό στο θέμα είναι ότι οι νεώτεροι θεωρούν ότι κάνουν καλύτερο σεξ από τους μεγάλους, μόνον και μόνον λόγω ηλικίας και οι μεγαλύτεροι θεωρούν ακριβώς το ίδιο για τους νέωτερους.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θα του τον γλυψεις χωρις προφυλακτικο ;Naida έγραψε: 30 Μαρ 2023, 16:34Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 30 Μαρ 2023, 02:35Φύγε από το νήμα μου, σουργελοNaida έγραψε: 28 Μαρ 2023, 21:06
Νομίζω δεν υπάρχει κανόνας. Το παν είναι η χημεία και η διάθεση του καθενός. Μεγάλο ρόλο μπορεί να παίξει η εμπειρία σίγουρα αλλά νομίζω αυτό δεν έχει να κάνει με την ηλικία.
[img]https://i.postimg.cc/ZqM214hD/giph ... .gif[/img]
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό σου λείπει σήμερα;Αγις έγραψε: 30 Μαρ 2023, 16:36θα του τον γλυψεις χωρις προφυλακτικο ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο Άγις έχει 10 μοντέλες να τον γλείφουν καθημερινά, τι να του λείψει; Και άμα έχουν δουλειά και δεν βρίσκει καμία πρόχειρη, τον γλείφει και μόνος του. Όχι θα κάτσει να σκάσει.