Σε ευχαριστώ πολύ και σένα, αγαπημένη μου, αλλά είναι ωραίο να σε φοβούνται και να μην σε πλησιάζουν επειδή πιθανότατα είσαι ο Γιαννάκης (γλύτωσα και τις ντικπικς που με ενημέρωσαν ότι κυκλοφορούν).aLiCat έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:43Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:40Σε ευχαριστώ πολύ πανέμορφε παιδαρά Ναύτη, θα μου φάει δηλαδή τη δόξα; Είχε αρχίσει να μου αρέσει ο ρόλος.Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:38
ΦΙλενάδα, μια που το έφερε η κουβέντα, εδώ είναι ο Γιαννόπουλος, είδε φως (εκλογών) και ξαναμπήκε.![]()
![]()
Είσαι μοναδική γιατί είσαι αυθεντική. Δεν χρειάζεσαι τον μανδύα κάποιας περσόνας, για να λάμψεις (τα αυτονόητα)
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Αχ, τι μου θυμίζεις τώρα.....την συγκίνηση που ένιωσα την πρώτη μέρα που γράφτηκα, που μου την έπεσαν ομαδικά για τα ακτινίδια του Λιντλ και ψαχνόμουν να δω τι εννοούσαν. Αξέχαστες εποχές!Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:44Καλέ ποια δόξα να σού φάει ο Γιαννόπουλος, μπα σε καλό σου. Το πολύ-πολύ να φάει κάνα ακτινίδιο, καθότι περιβόητος ακτινίδιος.Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:40Σε ευχαριστώ πολύ πανέμορφε παιδαρά Ναύτη, θα μου φάει δηλαδή τη δόξα; Είχε αρχίσει να μου αρέσει ο ρόλος.Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:38
ΦΙλενάδα, μια που το έφερε η κουβέντα, εδώ είναι ο Γιαννόπουλος, είδε φως (εκλογών) και ξαναμπήκε.![]()
![]()
Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:46Αχ, τι μου θυμίζεις τώρα.....την συγκίνηση που ένιωσα την πρώτη μέρα που γράφτηκα, που μου την έπεσαν ομαδικά για τα ακτινίδια του Λιντλ και ψαχνόμουν να δω τι εννοούσαν. Αξέχαστες εποχές!Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:44Καλέ ποια δόξα να σού φάει ο Γιαννόπουλος, μπα σε καλό σου. Το πολύ-πολύ να φάει κάνα ακτινίδιο, καθότι περιβόητος ακτινίδιος.Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:40
Σε ευχαριστώ πολύ πανέμορφε παιδαρά Ναύτη, θα μου φάει δηλαδή τη δόξα; Είχε αρχίσει να μου αρέσει ο ρόλος.![]()
Εντάξει, είμαστε λίγο η φωλιά του κούκου εδώ μέσα, ωραία είναι.
Μπορεί να γλύτωσες από τις ντικπικς, παραταύτα δεν απέφυγες τις αδιάκριτες ερωτήσεις.Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:45Σε ευχαριστώ πολύ και σένα, αγαπημένη μου, αλλά είναι ωραίο να σε φοβούνται και να μην σε πλησιάζουν επειδή πιθανότατα είσαι ο Γιαννάκης (γλύτωσα και τις ντικπικς που με ενημέρωσαν ότι κυκλοφορούν).
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:46Αχ, τι μου θυμίζεις τώρα.....την συγκίνηση που ένιωσα την πρώτη μέρα που γράφτηκα, που μου την έπεσαν ομαδικά για τα ακτινίδια του Λιντλ και ψαχνόμουν να δω τι εννοούσαν. Αξέχαστες εποχές!Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:44Καλέ ποια δόξα να σού φάει ο Γιαννόπουλος, μπα σε καλό σου. Το πολύ-πολύ να φάει κάνα ακτινίδιο, καθότι περιβόητος ακτινίδιος.Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:40
Σε ευχαριστώ πολύ πανέμορφε παιδαρά Ναύτη, θα μου φάει δηλαδή τη δόξα; Είχε αρχίσει να μου αρέσει ο ρόλος.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Νομίζω θα καταφέρω να βγω από εδώ με σώας τας φρένας.Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:47Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:46Αχ, τι μου θυμίζεις τώρα.....την συγκίνηση που ένιωσα την πρώτη μέρα που γράφτηκα, που μου την έπεσαν ομαδικά για τα ακτινίδια του Λιντλ και ψαχνόμουν να δω τι εννοούσαν. Αξέχαστες εποχές!Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:44
Καλέ ποια δόξα να σού φάει ο Γιαννόπουλος, μπα σε καλό σου. Το πολύ-πολύ να φάει κάνα ακτινίδιο, καθότι περιβόητος ακτινίδιος.![]()
Εντάξει, είμαστε λίγο η φωλιά του κούκου εδώ μέσα, ωραία είναι.
Δεν μασάω από κουτσομπόλες, αρσενικές και θηλυκές.aLiCat έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:48Μπορεί να γλύτωσες από τις ντικπικς, παραταύτα δεν απέφυγες τις αδιάκριτες ερωτήσεις.Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:45Σε ευχαριστώ πολύ και σένα, αγαπημένη μου, αλλά είναι ωραίο να σε φοβούνται και να μην σε πλησιάζουν επειδή πιθανότατα είσαι ο Γιαννάκης (γλύτωσα και τις ντικπικς που με ενημέρωσαν ότι κυκλοφορούν).aLiCat έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:43
Είσαι μοναδική γιατί είσαι αυθεντική. Δεν χρειάζεσαι τον μανδύα κάποιας περσόνας, για να λάμψεις (τα αυτονόητα)
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε, μη μασάς. Venceremos!Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:54Νομίζω θα καταφέρω να βγω από εδώ με σώας τας φρένας.Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:47Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:46
Αχ, τι μου θυμίζεις τώρα.....την συγκίνηση που ένιωσα την πρώτη μέρα που γράφτηκα, που μου την έπεσαν ομαδικά για τα ακτινίδια του Λιντλ και ψαχνόμουν να δω τι εννοούσαν. Αξέχαστες εποχές!![]()
Εντάξει, είμαστε λίγο η φωλιά του κούκου εδώ μέσα, ωραία είναι.![]()
Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες, πάντως ο kongrosian είναι καλό παιδί.Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:54Νομίζω θα καταφέρω να βγω από εδώ με σώας τας φρένας.Spoiler
Ναύτης έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:47Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:46
Αχ, τι μου θυμίζεις τώρα.....την συγκίνηση που ένιωσα την πρώτη μέρα που γράφτηκα, που μου την έπεσαν ομαδικά για τα ακτινίδια του Λιντλ και ψαχνόμουν να δω τι εννοούσαν. Αξέχαστες εποχές!![]()
Εντάξει, είμαστε λίγο η φωλιά του κούκου εδώ μέσα, ωραία είναι.![]()
Δεν μασάω από κουτσομπόλες, αρσενικές και θηλυκές.Spoiler
aLiCat έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:48Μπορεί να γλύτωσες από τις ντικπικς, παραταύτα δεν απέφυγες τις αδιάκριτες ερωτήσεις.Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:45
Σε ευχαριστώ πολύ και σένα, αγαπημένη μου, αλλά είναι ωραίο να σε φοβούνται και να μην σε πλησιάζουν επειδή πιθανότατα είσαι ο Γιαννάκης (γλύτωσα και τις ντικπικς που με ενημέρωσαν ότι κυκλοφορούν).
![]()
![]()
![]()
Με σώας τας φρένας βγαίνουμε όταν (και εάν) αποκτήσουμε "φρένας", καθότι αν από πριν διαθέταμε, δεν θα ήμασταν τώρα εδώ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μα δεν έχω κανένα παράπονο από το παλικάρι, πρώτη φορά απόψε τον είδα άλλωστε.aLiCat έγραψε: 30 Μαρ 2023, 00:01Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες, πάντως ο kongrosian είναι καλό παιδί.![]()
Με σώας τας φρένας βγαίνουμε όταν (και εάν) αποκτήσουμε "φρένας", καθότι αν από πριν διαθέταμε, δεν θα ήμασταν τώρα εδώ.![]()
Για το δεύτερο, ένα δίκιο το έχεις. Αλλά και ποιος είναι λογικός σ'αυτή τη ζωή; Εγώ δεν ξέρω κανέναν.
Με μια δεύτερη ανάγνωση, ναι, έχεις δίκιο.Καρολίνα έγραψε: 30 Μαρ 2023, 00:08Με σώας τας φρένας βγαίνουμε όταν (και εάν) αποκτήσουμε "φρένας", καθότι αν από πριν διαθέταμε, δεν θα ήμασταν τώρα εδώ.Spoiler
Μα δεν έχω κανένα παράπονο από το παλικάρι, πρώτη φορά απόψε τον είδα άλλωστε.
Για το δεύτερο, ένα δίκιο το έχεις. Αλλά και ποιος είναι λογικός σ'αυτή τη ζωή; Εγώ δεν ξέρω κανέναν.![]()
Οι μόνοι λογικοί είναι εκείνοι που δεν έχουμε γνωρίσει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην ανησυχείς. Ούτε πριν σε φοβόντουσαν, ούτε τώρα.Καρολίνα έγραψε: 29 Μαρ 2023, 23:45Σε ευχαριστώ πολύ και σένα, αγαπημένη μου, αλλά είναι ωραίο να σε φοβούνται και να μην σε πλησιάζουν επειδή πιθανότατα είσαι ο Γιαννάκης (γλύτωσα και τις ντικπικς που με ενημέρωσαν ότι κυκλοφορούν).
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μη σου πω ούτε καν αυτοί.aLiCat έγραψε: 30 Μαρ 2023, 00:11Με μια δεύτερη ανάγνωση, ναι, έχεις δίκιο.Καρολίνα έγραψε: 30 Μαρ 2023, 00:08Με σώας τας φρένας βγαίνουμε όταν (και εάν) αποκτήσουμε "φρένας", καθότι αν από πριν διαθέταμε, δεν θα ήμασταν τώρα εδώ.Spoiler
Για το δεύτερο, ένα δίκιο το έχεις. Αλλά και ποιος είναι λογικός σ'αυτή τη ζωή; Εγώ δεν ξέρω κανέναν.![]()
![]()
Οι μόνοι λογικοί είναι εκείνοι που δεν έχουμε γνωρίσει.![]()
Μα αυτό εννοείται βρε!.Καρολίνα έγραψε: 30 Μαρ 2023, 00:19Μη σου πω ούτε καν αυτοί.aLiCat έγραψε: 30 Μαρ 2023, 00:11Με μια δεύτερη ανάγνωση, ναι, έχεις δίκιο.Καρολίνα έγραψε: 30 Μαρ 2023, 00:08Με σώας τας φρένας βγαίνουμε όταν (και εάν) αποκτήσουμε "φρένας", καθότι αν από πριν διαθέταμε, δεν θα ήμασταν τώρα εδώ.Spoiler
![]()
Οι μόνοι λογικοί είναι εκείνοι που δεν έχουμε γνωρίσει.![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σήκωσα μια πέτρα χθες βαριά και με τσίμπησε η μέση μου ρε γμτ και σήμερα πονάει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...