kongrosian έγραψε: 27 Μαρ 2023, 22:43χάρηκα Βαγγελίτσα. καλώς ήρθες στο παρακμιακό πχορουμ. τι ψηφίζεις;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η user η επάξια αυνεχίστρια του Κουλουριού στο ΠΑΚΥ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Re: Είναι η user η επάξια αυνεχίστρια του Κουλουριού στο ΠΑΚΥ;
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Τι εννοείς εγώ δεν είμαι εγώ; Μη με μπερδεύεις κι άλλο. Εγώ είμαι εγώ, σου το λέω εγώ.
(Καλά αν ξανακάνει κανένα keyword compilation o Νάνος, προβλέπω διπλα στο τεράστιο "ρε" να μοστράρει κι ένα "εγώ").
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Το Σαυράκι έχει μπερδευτεί το έρμο εδώ μέσα, με μας τους μουρλούς.Bic έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:41Τι εννοείς εγώ δεν είμαι εγώ; Μη με μπερδεύεις κι άλλο. Εγώ είμαι εγώ, σου το λέω εγώ.
(Καλά αν ξανακάνει κανένα keyword compilation o Νάνος, προβλέπω διπλα στο τεράστιο "ρε" να μοστράρει κι ένα "εγώ").
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κατανοητό, απλά δεν κατάλαβα τι είδε και μπερδεύτηκε σχετικά με μένα.Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:56Το Σαυράκι έχει μπερδευτεί το έρμο εδώ μέσα, με μας τους μουρλούς.Bic έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:41Τι εννοείς εγώ δεν είμαι εγώ; Μη με μπερδεύεις κι άλλο. Εγώ είμαι εγώ, σου το λέω εγώ.user έγραψε: 28 Μαρ 2023, 22:09
Φολέγανδρος καλύτερα![]()
Εσύ, τι βλέπω εδώ, κι εσύ δεν είσαι εσύ τελικά??
Bic, χάνω το μυαλό μου εδώ μέσα.
(Καλά αν ξανακάνει κανένα keyword compilation o Νάνος, προβλέπω διπλα στο τεράστιο "ρε" να μοστράρει κι ένα "εγώ").![]()
Παρεμπιπτόντως, βλέπω ότι πολλοί την αποκαλούν σαύρα. Πέρα απ' το ότι είναι υποτιμητικός σλανγκ όρος για τις γυναίκες (απορώ που δεν έχει βρίσει κανέναν ως τώρα
Μπερδεύεται γενικοτερα η κοπέλα με τόσα που ακούει. Δεν ξέρει σε ποιόν να πρωταπαντήσει, κάνει λάθος παραθέσεις. Φαντάζομαι δε, πως στεναχωριέται κιόλας. Δεν θεωρώ πως είναι κάτι προσωπικό ρε συ.Bic έγραψε: 29 Μαρ 2023, 15:07Κατανοητό, απλά δεν κατάλαβα τι είδε και μπερδεύτηκε σχετικά με μένα.Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:56Το Σαυράκι έχει μπερδευτεί το έρμο εδώ μέσα, με μας τους μουρλούς.Bic έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:41
Τι εννοείς εγώ δεν είμαι εγώ; Μη με μπερδεύεις κι άλλο. Εγώ είμαι εγώ, σου το λέω εγώ.
(Καλά αν ξανακάνει κανένα keyword compilation o Νάνος, προβλέπω διπλα στο τεράστιο "ρε" να μοστράρει κι ένα "εγώ").![]()
![]()
Παρεμπιπτόντως, βλέπω ότι πολλοί την αποκαλούν σαύρα. Πέρα απ' το ότι είναι υποτιμητικός σλανγκ όρος για τις γυναίκες (απορώ που δεν έχει βρίσει κανέναν ως τώρα), ξες φαντάζομαι ότι σαλαμάνδρες και σαύρες είναι εντελώς διαφορετικά πράματα, ε;
![]()
Γω πάντως τη λέω Σαυράκι με την καλή την εννοια. Αγαπάει και τους Ντορς, τον Τζιμ, ξέρεις τώρα.
Καλά, από μουσικές επιλογές σκίζει.Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2023, 15:14Μπερδεύεται γενικοτερα η κοπέλα με τόσα που ακούει. Δεν ξέρει σε ποιόν να πρωταπαντήσει, κάνει λάθος παραθέσεις. Φαντάζομαι δε, πως στεναχωριέται κιόλας. Δεν θεωρώ πως είναι κάτι προσωπικό ρε συ.Bic έγραψε: 29 Μαρ 2023, 15:07Κατανοητό, απλά δεν κατάλαβα τι είδε και μπερδεύτηκε σχετικά με μένα.Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:56
Το Σαυράκι έχει μπερδευτεί το έρμο εδώ μέσα, με μας τους μουρλούς.![]()
![]()
Παρεμπιπτόντως, βλέπω ότι πολλοί την αποκαλούν σαύρα. Πέρα απ' το ότι είναι υποτιμητικός σλανγκ όρος για τις γυναίκες (απορώ που δεν έχει βρίσει κανέναν ως τώρα), ξες φαντάζομαι ότι σαλαμάνδρες και σαύρες είναι εντελώς διαφορετικά πράματα, ε;
![]()
Γω πάντως τη λέω Σαυράκι με την καλή την εννοια. Αγαπάει και τους Ντορς, τον Τζιμ, ξέρεις τώρα.![]()
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Έχω την εντύπωση πως είναι last year.Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:56Το Σαυράκι έχει μπερδευτεί το έρμο εδώ μέσα, με μας τους μουρλούς.Bic έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:41Τι εννοείς εγώ δεν είμαι εγώ; Μη με μπερδεύεις κι άλλο. Εγώ είμαι εγώ, σου το λέω εγώ.user έγραψε: 28 Μαρ 2023, 22:09
Φολέγανδρος καλύτερα![]()
Εσύ, τι βλέπω εδώ, κι εσύ δεν είσαι εσύ τελικά??
Bic, χάνω το μυαλό μου εδώ μέσα.
Παρατηρητής...
Δλδ;ksk έγραψε: 29 Μαρ 2023, 15:37Έχω την εντύπωση πως είναι last year.Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:56Το Σαυράκι έχει μπερδευτεί το έρμο εδώ μέσα, με μας τους μουρλούς.Bic έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:41
Yippie Kay Yay
Που σημαίνει;ksk έγραψε: 29 Μαρ 2023, 15:37Έχω την εντύπωση πως είναι last year.Πασιφάη έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:56Το Σαυράκι έχει μπερδευτεί το έρμο εδώ μέσα, με μας τους μουρλούς.Bic έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:41
Α όλα και όλα. Από μουσικές πάντα έβαζε καλές ακομα από όταν το παλιό ήταν νέο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- kongrosian
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σαν κόμμα Πακιστανών ακούγεται.
Μπορούμε να το κάνουμε και Πα.Πα.Κι, Πανελλήνιο Πακιστανικό Κίνημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 29 Μαρ 2023, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- tanipteros
εγω την πάω την user φαίνεται καλό άτομο... βέβαια πόσο να αντέξει και αυτή με μας τους τρελούς που έμπλεξε....
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πως ξέρει καλύτερα για μας από εμάς...
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις