Nandros έγραψε: 28 Μαρ 2023, 10:34
H θρησκόληπτη κοινωνία μας δεν έχει θέμα με τους ψηλούς ή καραφλούς.
Αντίθετα μισεί τους γκέυ επειδή δεν κάνουν σεξ για αναπαραγωγή, παραβιάζοντας την θεϊκή εντολή "αυξάνεστε και πληθύνεστε".
Εκεί στα καράβια πώς τη βγάζατε;
Γαμούσαμε τους περίεργους που έκαναν τέτοιες ερωτήσεις.
Με γκαιη σεξ δηλαδή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν ξέρεις καν τι πάει να πει ντροπή, λογικό, εάν ήξερες θα ψήφιζες κάτι άλλο πέρα από εγκληματική οργάνωση, λογικά. Με όλον τον σεβασμό πάντα ε.
εχει κατι αλλο περα απο εγκληματικη οργανωση για να ψηφισω; δεν το βλεπω, μπορεις να μου το δειξεις;
Θέλεις να μου πεις ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι εγκληματική οργάνωση όπως η νουδού και ζητάς από εμένα να σου υποδείξω τι να ψηφίσεις που δεν είναι εγκληματική οργάνωση και καλά γιατί στην πραγματικότητα όλοι είναι σαν την νουδού;
Το βλέπω ότι δεν το βλέπεις αλλά δεν μπορώ να σου δείξω τίποτα, μόνο οι τυφλοί και οι νεοδημοκράτες δεν βλέπουν τελικά.
sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2023, 13:52
Δεν ξέρεις καν τι πάει να πει ντροπή, λογικό, εάν ήξερες θα ψήφιζες κάτι άλλο πέρα από εγκληματική οργάνωση, λογικά. Με όλον τον σεβασμό πάντα ε.
εχει κατι αλλο περα απο εγκληματικη οργανωση για να ψηφισω; δεν το βλεπω, μπορεις να μου το δειξεις;
Θέλεις να μου πεις ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι εγκληματική οργάνωση όπως η νουδού και ζητάς από εμένα να σου υποδείξω τι να ψηφίσεις που δεν είναι εγκληματική οργάνωση και καλά γιατί στην πραγματικότητα όλοι είναι σαν την νουδού;
Το βλέπω ότι δεν το βλέπεις αλλά δεν μπορώ να σου δείξω τίποτα, μόνο οι τυφλοί και οι νεοδημοκράτες δεν βλέπουν τελικά.
γιατι δεν μπορεις να μου δειξεις;
ντρεπεσαι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
γιατι δεν μπορεις να μου δειξεις;
ντρεπεσαι;
Όχι φίλε μου, δεν μπορώ γιατί δεν μπορώ.
Αν ήσουνα τυφλός και ζητούσες βοήθεια θα μπορούσα ίσως να βοηθήσω, τώρα ούτε μπορώ ούτε θέλω.