Πες τα βρε Καρολίνα γιατί εμένα δεν με πιστεύουν...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
Re: ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
Yippie Kay Yay
Φοβάμαι ότι θα απογοητευτείς. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες είναι πολύ κάτω του μετρίου (καμία σχέση με τους ηθοποιούς που έβλεπε ο κόσμος σε κάτι μεξικάνικες σαπουνόπερες).UrbanExplorer έγραψε: 28 Μαρ 2023, 14:24 Εξαρταται με ποια κριτηρια ομορφιας βαθμολογουνται. Για μενα που αγαπαω σκουρομαλλες μελαχρινες και με μαυρισμα, θα ελεγα Μεξικο.
Όλοι πολύ κοντοί και μαυριδεροί, όχι το ωραίο μαύρισμα όμως. Υπήρχαν και κάποιες λίγες εξαιρέσεις, πχ είδα 5 ωραίους άντρες και 5-6 ωραίες γυναίκες. Και γύρισα σχεδόν όλη την χώρα.
Τα λέω αλλά ποιος με ακούει;
Τι κριντζιές είναι αυτές! Αμφότεροι.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Μου αρέσει που είσαι τόσο αγνός και τα παίρνεις όλα στα σοβαρά.
Απο τις ελάχιστες φορές που συμφωνώ με την πανελατζού. Κάρπαθος Ρόδος είναιvantono έγραψε: 24 Μαρ 2023, 17:47 Αν το πάμε σε εγχώριο επίπεδο στις γυναικες, μάλλον προς νησιωτική Ελλάδα πρέπει να κοιτάξουμε και συγκεκριμένα δωδεκανήσιες, που τις πατανε όλες στο σβέρκο με διαφορά!
Απο ηπειρωτική Ελλάδα τα 3 Λ (Λάρσα-Λαμία-Λιβαδειά)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αχ, μακάρι να ήμουν αγνός.
Βλέπεις εδώ, άνοιξα ένα θέμα με τους ωραιότερους ανθρώπους και μου γράφουν ποιες γκόμενες γουστάρουν. Τι decadence...
- UrbanExplorer
Καρολίνα έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:28Φοβάμαι ότι θα απογοητευτείς. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες είναι πολύ κάτω του μετρίου (καμία σχέση με τους ηθοποιούς που έβλεπε ο κόσμος σε κάτι μεξικάνικες σαπουνόπερες).UrbanExplorer έγραψε: 28 Μαρ 2023, 14:24 Εξαρταται με ποια κριτηρια ομορφιας βαθμολογουνται. Για μενα που αγαπαω σκουρομαλλες μελαχρινες και με μαυρισμα, θα ελεγα Μεξικο.
Όλοι πολύ κοντοί και μαυριδεροί, όχι το ωραίο μαύρισμα όμως. Υπήρχαν και κάποιες λίγες εξαιρέσεις, πχ είδα 5 ωραίους άντρες και 5-6 ωραίες γυναίκες. Και γύρισα σχεδόν όλη την χώρα.
Τα λέω αλλά ποιος με ακούει;
Εγω φανταζομαι το μεσο μεξικανο σαν τον αντονιο μπαντερας και τη μεση μεξικανα σαν τη σαλμα χαγιεκ στη ταινια Desperado του 1995
If you are sad just remember that you will die one day and your death will make zero impact to the universe so cheer up buddy! 
Έχει μια λογική, συνήθως ο καθένας κοιτάει αυτό που τον ενδιαφέρει. Οπότε αναμενόμενο να σου λένε που έχει τις ωραιότερες γυναίκες (κατά τη γνώμη τους πάντα, γιατί με μερικά που διαβάζουμε, γελάμε).
Καρολίνα, μου βγάζεις συνδυασμό από δύο θηλυκά τρολ από το προηγούμενο φόρουμ που ήμουν.Καρολίνα έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:45 Έχει μια λογική, συνήθως ο καθένας κοιτάει αυτό που τον ενδιαφέρει. Οπότε αναμενόμενο να σου λένε που έχει τις ωραιότερες γυναίκες (κατά τη γνώμη τους πάντα, γιατί με μερικά που διαβάζουμε, γελάμε).
Άσχετο και χωρίς διάθεση ειρωνείας ή κακίας...
Δύο κιόλας; Τουλάχιστον αντιλαμβάνεσαι ότι είμαι γυναίκα, όχι σαν κάτι άλλα τούβλα που είναι πεπεισμένοι ότι είμαι άντρας.ik_90 έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:51Καρολίνα, μου βγάζεις συνδυασμό από δύο θηλυκά τρολ από το προηγούμενο φόρουμ που ήμουν.Καρολίνα έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:45 Έχει μια λογική, συνήθως ο καθένας κοιτάει αυτό που τον ενδιαφέρει. Οπότε αναμενόμενο να σου λένε που έχει τις ωραιότερες γυναίκες (κατά τη γνώμη τους πάντα, γιατί με μερικά που διαβάζουμε, γελάμε).
Άσχετο και χωρίς διάθεση ειρωνείας ή κακίας...
Γιατί τρολ όμως, τι το περίεργο σου είπα;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Επιβεβαιώνω.Καρολίνα έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:28Φοβάμαι ότι θα απογοητευτείς. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες είναι πολύ κάτω του μετρίου (καμία σχέση με τους ηθοποιούς που έβλεπε ο κόσμος σε κάτι μεξικάνικες σαπουνόπερες).UrbanExplorer έγραψε: 28 Μαρ 2023, 14:24 Εξαρταται με ποια κριτηρια ομορφιας βαθμολογουνται. Για μενα που αγαπαω σκουρομαλλες μελαχρινες και με μαυρισμα, θα ελεγα Μεξικο.
Μελαμψά χόμπιτ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όχι βρε παιδί μου για κάτι που είπες τώρα, απλά έχεις στοιχεία που μου θυμίζουν εκείνες τις περσόνες. Αυτό. Και δεν το είπα για κακό.Καρολίνα έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:58 Δύο κιόλας; Τουλάχιστον αντιλαμβάνεσαι ότι είμαι γυναίκα, όχι σαν κάτι άλλα τούβλα που είναι πεπεισμένοι ότι είμαι άντρας.
Σε ευχαριστώ πολύ που με νιώθεις, η παρέα που ήταν μαζί μου θύμωσε επειδή έλεγα ότι οι άντρες έμοιαζαν με γύφτους και κακώς κουβαληθήκαμε στην άλλη άκρη της γης για να ζευγαρώσουν αυτές, ενώ μπορούσαμε κάλλιστα να πάμε στην Αγία Βαρβάρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Μαρ 2023, 16:03Επιβεβαιώνω.Καρολίνα έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:28Φοβάμαι ότι θα απογοητευτείς. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες είναι πολύ κάτω του μετρίου (καμία σχέση με τους ηθοποιούς που έβλεπε ο κόσμος σε κάτι μεξικάνικες σαπουνόπερες).UrbanExplorer έγραψε: 28 Μαρ 2023, 14:24 Εξαρταται με ποια κριτηρια ομορφιας βαθμολογουνται. Για μενα που αγαπαω σκουρομαλλες μελαχρινες και με μαυρισμα, θα ελεγα Μεξικο.
Μελαμψά χόμπιτ.
Βρε και για κακό να το είπες, δεν πειράζει, τόσα και τόσα έχω ακούσει εδώ μέσα από την πρώτη μέρα. Τι στοιχεία είχαν όμως, αυτό ρωτάω.ik_90 έγραψε: 28 Μαρ 2023, 16:06Όχι βρε παιδί μου για κάτι που είπες τώρα, απλά έχεις στοιχεία που μου θυμίζουν εκείνες τις περσόνες. Αυτό. Και δεν το είπα για κακό.Καρολίνα έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:58 Δύο κιόλας; Τουλάχιστον αντιλαμβάνεσαι ότι είμαι γυναίκα, όχι σαν κάτι άλλα τούβλα που είναι πεπεισμένοι ότι είμαι άντρας.
Επίσης εγώ σε άλλο φόρουμ δεν ήμουν ποτέ (εκτός και αν εννοείς κανένα γκρουπ στο ΦΒ, που και εκεί ακολουθώ συνήθως ταξιδιωτικά).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 104 Απαντήσεις
- 2824 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 49 Απαντήσεις