sorry δεν μπόρεσα να κρατηθώ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:02ρε συ ανοίγεις ένα σοβαρό νήμα και αναλύεις κάθε κόμμα
μην το ξεφτιλίζεις με βλακείες 10χρονου, κρίμα είναι γιατί είναι ωραίο νήμα - κράτα ένα επίπεδο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"μικρά κόμματα"
Re: "μικρά κόμματα"
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
define: "συστημα"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
με μία γρήγορη σκέψη θα σου έλεγα ότι όντας πλήρως ενταγμένο στο κοινοβουλευτικό σύστημα, ελέγχεται/εκτονώνεται μέσω αυτού ένα μεγάλο κομμάτι των κομμουνιστών που αν δεν ήταν το ΚΚΕ μπορεί να έδιναν δυναμική σε επαναστατικά/ριζοσπαστικά κόμματα εκτός δημοκρατικού τόξου
δεν υιοθετώ αυτή την άποψη απλά σου λέω τι θα μπορούσε να πει κάποιος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Golden Age
Που το είδες το ωραίο νήμα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:02ρε συ ανοίγεις ένα σοβαρό νήμα και αναλύεις κάθε κόμμα
μην το ξεφτιλίζεις με βλακείες 10χρονου, κρίμα είναι γιατί είναι ωραίο νήμα - κράτα ένα επίπεδο
Ένα κάρο αρλούμπες γράφει για τη ΧΑ και γενικά κατηγορεί τα άλλα μικρά κόμμματα για να "δικαιώσει" δήθεν το ΚΚΕ
- Golden Age
- Space_Passenger
Όποιος ξερει να με διαφωτισει: Αναζητω μικρο κομμα της Αριστερας το οποιο κατηγορουσε συνεχως το ΚΚΕ για διαφορα. Οι του ΚΚΕ το κατηγορουσαν οτι ηταν κομματι της ΕΥΠ, του βαθεως κρατους και κατι τετοια και οτι εκανε αντικομμουνισμο κτλ κτλ. Εχω σπασει το κεφαλι μου και δεν θυμαμαι ποιο ηταν. Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα και αν ειναι ενεργο η αν ζει ο ιδρυτης του. ΔΕΝ ειναι το ΟΑΚΚΕ, το μλ κκε, το κκε μλ ηταν αλλο. Ειχαν και σελιδα ονλινε. Οποιος ξερει ας μου πει. Εδω και μερες με απασχολει το θεμα.
- Golden Age
Για κόμμα δεν θυμάμαι για ιστοσελίδα θυμάμαι. Η Νέα Σπορά:Space_Passenger έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:46 Όποιος ξερει να με διαφωτισει: Αναζητω μικρο κομμα της Αριστερας το οποιο κατηγορουσε συνεχως το ΚΚΕ για διαφορα. Οι του ΚΚΕ το κατηγορουσαν οτι ηταν κομματι της ΕΥΠ, του βαθεως κρατους και κατι τετοια και οτι εκανε αντικομμουνισμο κτλ κτλ. Εχω σπασει το κεφαλι μου και δεν θυμαμαι ποιο ηταν. Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα και αν ειναι ενεργο η αν ζει ο ιδρυτης του. ΔΕΝ ειναι το ΟΑΚΚΕ, το μλ κκε, το κκε μλ ηταν αλλο. Ειχαν και σελιδα ονλινε. Οποιος ξερει ας μου πει. Εδω και μερες με απασχολει το θεμα.
http://www.neaspora.gr/wp/
Ναι αλλά το ΚΚΕ μλ δεν έχει viral Γενικό Γραμματέα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Μαρ 2023, 12:43άσχετο. και το ΚΚΕ μλ είναι κατά του συστήματος, τι έχει να λέει. μικρό κόμμα είναι. κι εσείς πλέον, δεν είστε αρεστοι από τον ελληνικό λαό. για να μη λειτουργείτε σε λογική γκρουπουσκουλου, ψαχτε τους λόγους.
- Space_Passenger
οχι δεν ειναι αυτο. Ηταν σιγουρα και κομμα.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:51 Για κόμμα δεν θυμάμαι για ιστοσελίδα θυμάμαι. Η Νέα Σπορά:
Εντιτ: οταν λεμε "κομμα" της πλακας ποσοστα αλλα κομμα.
ΕΠΑΜ;Space_Passenger έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:46 Όποιος ξερει να με διαφωτισει: Αναζητω μικρο κομμα της Αριστερας το οποιο κατηγορουσε συνεχως το ΚΚΕ για διαφορα. Οι του ΚΚΕ το κατηγορουσαν οτι ηταν κομματι της ΕΥΠ, του βαθεως κρατους και κατι τετοια και οτι εκανε αντικομμουνισμο κτλ κτλ. Εχω σπασει το κεφαλι μου και δεν θυμαμαι ποιο ηταν. Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα και αν ειναι ενεργο η αν ζει ο ιδρυτης του. ΔΕΝ ειναι το ΟΑΚΚΕ, το μλ κκε, το κκε μλ ηταν αλλο. Ειχαν και σελιδα ονλινε. Οποιος ξερει ας μου πει. Εδω και μερες με απασχολει το θεμα.
- Golden Age
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Το ΕΕΚ - Τροτσκιστές; Αλλά δεν θυμάμαι να τους κατηγόρησε ποτέ το ΚΚΕ για ΕΥΠ κλπ.Space_Passenger έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:54οχι δεν ειναι αυτο. Ηταν σιγουρα και κομμα.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:51 Για κόμμα δεν θυμάμαι για ιστοσελίδα θυμάμαι. Η Νέα Σπορά:
Εντιτ: οταν λεμε "κομμα" της πλακας ποσοστα αλλα κομμα.
- Space_Passenger
οχι αυτο θα το θυμομουν σιγουρα. Νομιζω ηταν πριν το ΕΠΑΜ και πριν την κριση η τα πρωτα χρονια. (2010 καπου εκει)
Συνασπισμός. Απορροφήθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
- Space_Passenger
οχι οχι.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:56 Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Το ΕΕΚ - Τροτσκιστές; Αλλά δεν θυμάμαι να τους κατηγόρησε ποτέ το ΚΚΕ για ΕΥΠ κλπ.
Εχω ψαξει ενα προς ενα τον καταλογο των κομματων στη wikipedia. Δεν το βρηκα. Ισως δεν ειναι πλεον ενεργο. Ισως πεθανε ο ιδρυτης. Δεν ξερω. Ηταν ομως κομμα σιγουρα. Ειχα μιλησει με φιλο φιλου Κομμουνιστη και ελεγε ειναι της ΕΥΠ προβοκατορες αυτοι.
Ψάξε στην wiki "βουλευτικές εκλογές 2009" (και τις προηγούμενες). Έχει λίστα με όλα τα κόμματα που κατέβηκαν.Space_Passenger έγραψε: 28 Μαρ 2023, 14:03οχι οχι.Golden Age έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:56 Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Το ΕΕΚ - Τροτσκιστές; Αλλά δεν θυμάμαι να τους κατηγόρησε ποτέ το ΚΚΕ για ΕΥΠ κλπ.
Εχω ψαξει ενα προς ενα τον καταλογο των κομματων στη wikipedia. Δεν το βρηκα. Ισως δεν ειναι πλεον ενεργο. Ισως πεθανε ο ιδρυτης. Δεν ξερω. Ηταν ομως κομμα σιγουρα. Ειχα μιλησει με φιλο φιλου Κομμουνιστη και ελεγε ειναι της ΕΥΠ προβοκατορες αυτοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση