Για να ξέρεις, τα 'χω ξανακούσει κι από άλλους.
Μια ζωή στην πουστιά, απειλές του κώλου, και φλωριλίκια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ασε τα σαπια ρε υβριστη, δεν σε σωζουνKauldron έγραψε: 19 Οκτ 2018, 18:44 Εννοώ αυτά που έστειλες πριν λίγο.
Για να ξέρεις, τα 'χω ξανακούσει κι από άλλους.
Μια ζωή στην πουστιά, απειλές του κώλου, και φλωριλίκια.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
αυτα τα γραφεις εκτος παραθεσης για να μην τα δω και να φανει πως τ αφησα αναπαντητα;
Βρε πές εδώ σε όλους τί είπες στα ΠΜ να τα δούνε. Μη ντρέπεσαι.blackpaint έγραψε: 19 Οκτ 2018, 19:14αυτα τα γραφεις εκτος παραθεσης για να μην τα δω και να φανει πως τ αφησα αναπαντητα;
λοιπον σταματα να βριζεις γιατι θα χουμε κακα ξεμπερδεματα. Σ εχω αναφερει επανειλημενως και θα συνεχισω να το κανω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
τι εγινε κωλντρονακο, εφαγες πολλες προειδοποιησεις και νοιωθεις τον κλοιο γυρω σου να σφιγγει κι αρχισες τις συκοφαντιες; Γιατι δεν στελνεις τα "απειλητικα" μηνυματα στη διαχειριση; Μηπως γιατι φοβασαι πως δεν θα τους πεισεις;Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2018, 19:50Βρε πές εδώ σε όλους τί είπες στα ΠΜ να τα δούνε. Μη ντρέπεσαι.blackpaint έγραψε: 19 Οκτ 2018, 19:14αυτα τα γραφεις εκτος παραθεσης για να μην τα δω και να φανει πως τ αφησα αναπαντητα;
λοιπον σταματα να βριζεις γιατι θα χουμε κακα ξεμπερδεματα. Σ εχω αναφερει επανειλημενως και θα συνεχισω να το κανω.
Τα έστειλα ήδη.Γιατι δεν στελνεις τα "απειλητικα" μηνυματα στη διαχειριση;
Μα ίσα ίσα, όπως γράφω σ' ένα νήμα από χτές, μου 'πεσε το επίπεδο προειδοποίησης. Εσύ ατιμούλικο προσπαθείς να μου το ξανασηκώσεις, ε?εφαγες πολλες προειδοποιησεις και νοιωθεις τον κλοιο γυρω σου να σφιγγει κι αρχισες τις συκοφαντιες;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Ρε συ, εγώ τα γουστάρω πολύ τα κοπριτάκια.
Ε, είπαμε ότι είμαι ζωόφιλη και παρασύρομαι συναισθηματικώς.