Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
https://forms.gle/9pKwsWDcWqk4y78K8
Τελικά όσο αφορά την ηλεκτρονική μουσική το iqos δίνει χορευτικό πλεονέκτημαSid Vicious έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:56To ηλεκτρονικό κανά δυο φορές που το δοκίμασα δεν με άρεσε καθόλου, πάρα πολύ ατμός ένιωθα να με πνίγει. Αποφάσισα αυτό γιατί και γευστικά με φάνηκε πιο κοντά σε τσιγάρο αλλά είχε και το σημαντικότερο πλεονέκτημα ότι στα χείλη νιώθεις φίλτρο τσιγάρου οπότε με καλύπτει το τομέα της ψυχολογικής εξάρτησης. Για συναυλία μάλλον δεν θα πολυκάνει, δεν μπορώ δηλαδή να με φανταστω να έχει λαιβ, αλκοολ, να με έχει ερθει να μπω στο πιτ για χορό ή να ανέβω στη σκηνή για καμια βουτιά και να έχω το iqos στο χέρι. Ή και ακόμη να είμαι σε κάνα κλαμπ να παίζει techno ή τίποτα άλλα ηλεκτρονικά και να χορεύω με το iqos στο χέριΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:32Aν δεν σε καλυπτει δες και το ηλεκτρονικο, στο οποιο οι γευστικες επιλογες,αλλα και ο τροπος ατμισματος ειναι ανεξαντλητος.Sid Vicious έγραψε: 29 Αύγ 2019, 13:26 Λοιπόν τρίτη ημέρα και δεν έχω δει μεγάλες διαφορές να πω την αλήθεια, πέρα του ότι έφυγε ο πρωινός βήχας. Βέβαια είναι και νωρίς ακόμη, θα του δώσω λίγο καιρό. Στις ανάσες δεν έχω δει ακόμη καμιά διαφορά. Πέρα από αυτό όμως νιώθω μια ακόρεστη επιθυμία για συμβατικό τσιγάρο λες και δεν έχω καπνίσει. Άρα νιώθω και τσιτωμένος κάπως με κάποια υπερένταση και αδυναμία συγκέντρωσης, τι στο καλό δεν έχει νικοτίνη μέσα αυτό το πράγμα; Μπερδεύω την συσκευή με το κινητό μου![]()
Για νικοτινη δεν υπαρχει ζητημα, βαζεις μια 18mg και σε πιανει στα σιγουρα.Αλλά θέμα συνήθειας είναι όλα, του δίνω έναν μήνα ευκαιρία να δω πως θα πάει.