Χρονια πολλα για προχθεςΒεροιώτης έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:51Προφανώς,γιατί δεν βασίζεται στα συμπεράσματα μιας μελέτης για τα οποία δεν είναι σίγουροι ούτε αυτοί που την συνέταξαν αλλά στις οδηγίες του WHO.southern έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:48
Η αφεντικινα μου απαιτεί ΚΝ95 και εμβολιασμό. δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς κι έχει κάμερες παντού...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι μάσκες τελικά δεν δουλεύουν. Τι έκπληξη!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Οι μάσκες τελικά δεν δουλεύουν. Τι έκπληξη!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ευχαριστώ και στα δικά σας.
Εγω παντως φορουσα μασκες σε συνωστισμους και εξακολουθω να φοραω ακομη, μονο ομως εκει. Στο μετρό δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να μπω αμασκωτος και ας καταργησε κι αυτο το μέτρο ο ανεκδιηγητος Πλευρης για εκλογικους λογους.
Παρεπιπτοντως πολλοι νεοδημοκρατες εδω μεσα φουλ υπερ της διαρκους μασκοφοριας μεχρι πριν λιγους μηνες καναν μοκο οταν ο ΠΛευρης τις καταργησε ακομη και για τα μεσα μαζικης μεταφορας.
.
Παρεπιπτοντως πολλοι νεοδημοκρατες εδω μεσα φουλ υπερ της διαρκους μασκοφοριας μεχρι πριν λιγους μηνες καναν μοκο οταν ο ΠΛευρης τις καταργησε ακομη και για τα μεσα μαζικης μεταφορας.
.
- hellegennes
Lol. Διάβασέ την. Καταλήγει σε ένα πολύ ασφαλές συμπέρασμα, απλά δεν είναι κατηγορηματική γιατί κάποιες από τις μελέτες δεν έχουν υψηλής ποιότητας δεδομένα ή έχουν θέματα στον σχεδιασμό τους, κτλ.
Η ουσία του συμπεράσματος είναι: κοιτώντας 78 μελέτες, δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαρά στοιχεία ότι οι μάσκες αποτρέπουν από την διασπορά του ιού στην κοινότητα, που καθόλου συμπτωματικά ήταν το συμπέρασμα προηγούμενων μελετών για την πανδημία του 2009 και την πανδημία του 1918, που ήταν και η βάση στην οποία και ο ΠΟΥ και όλοι οι οργανισμοί υγείας αρχικά έλεγαν ότι οι μάσκες στην κοινότητα ΔΕΝ πρόκειται να βοηθήσουν.
Όπως και έγινε άλλωστε, αρρώστησε σχεδόν το 100% του πληθυσμού.
Το ερώτημα δεν είναι αν μπορεί μια ιατρική μάσκα να σε προστατεύσει υπό συνθήκες από το να κολλήσεις ή να μεταδώσεις, αλλά αν αποτρέπεται η διασπορά και η μετάδοση στην κοινότητα γενικά.
Δεν υπάρχουν πολλές αμφιβολίες ότι αν κρατάς μια γενναία απόσταση, αν ο χρόνος έκθεσης είναι περιορισμένος, καθώς και ο χρόνος που φοράς την μάσκα, αν τηρήσεις ευλαβικά μέτρα υγιεινής και ξέρεις πώς να φορέσεις και πώς να βγάλεις την μάσκα, τότε μπορεί να παίξει επικουρικό ρόλο και να μειώσει τις πιθανότητες μόλυνσης κατά ένα ποσοστό (δεν θα εξετάσουμε εδώ πόσο). Αλλά αυτό το ξέραμε κι από πριν και δεν έχει σχέση με την μαζική χρήση μάσκας. Είναι πολύ στοχευμένη χρήση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 27 Μαρ 2023, 03:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
pikey25 έγραψε: 27 Μαρ 2023, 02:00Και ο WHO που βασιζεται φιλος ?Βεροιώτης έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:51Προφανώς,γιατί δεν βασίζεται στα συμπεράσματα μιας μελέτης για τα οποία δεν είναι σίγουροι ούτε αυτοί που την συνέταξαν αλλά στις οδηγίες του WHO.southern έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:48
Η αφεντικινα μου απαιτεί ΚΝ95 και εμβολιασμό. δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς κι έχει κάμερες παντού...![]()
Το ερώτημα σου δεν έχει καμιά ουσία.
Ο WHO προτείνει την χρήση μάσκας.
Ποιος προτείνει την μη χρήση μάσκας; Αυτό είναι το καίριο ερώτημα.
hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2023, 03:00
Το ερώτημα δεν είναι αν μπορεί μια ιατρική μάσκα να σε προστατεύσει υπό συνθήκες από το να κολλήσεις ή να μεταδώσεις, αλλά αν αποτρέπεται η διασπορά και η μετάδοση στην κοινότητα γενικά.
Ακόμη και η καθυστέρηση στον ρυθμό μετάδοσης είναι όφελος. Όποτε αν καθυστερεί την διασπορά κάλως προτείνεται.
- hellegennes
Μα δεν την καθυστερεί. Δεν προκύπτει αυτό από τα δεδομένα ούτε από τις μελέτες.Βεροιώτης έγραψε: 27 Μαρ 2023, 03:03hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2023, 03:00
Ακόμη και η καθυστέρηση στον ρυθμό μετάδοσης είναι όφελος. Όποτε αν καθυστερεί την διασπορά κάλως προτείνεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο συψας ?Βεροιώτης έγραψε: 27 Μαρ 2023, 03:01
Φυσικα και εχει ουσια
Ο WHO που συστηνει μασκα που βασιζεται ? Και φυσικα δεν θα απαντησεις προφανως
Ο WHO δεν ο παπας να εχει το αλαθητο
Μαλλον εχει καποιον που τον κατηγορουν για γενοκτονια να παιρνει αποφασεις κατα το δοκουν
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Ας κάνουμε την παραδοχή πως ο WHO είναι λάθος.
O CDC είναι λάθος.
Ο ΝHS είναι λάθος.
O ISS είναι λάθος.
To Robert Koch είναι λάθος.
O ECDC είναι λάθος.
κτλ κτλ
Ποιος είναι σωστός;
O CDC είναι λάθος.
Ο ΝHS είναι λάθος.
O ISS είναι λάθος.
O ECDC είναι λάθος.
κτλ κτλ
Ποιος είναι σωστός;
-
Δημοκράτης
Κουράγιο, δουλεύεις για ζαβηsouthern έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:48Η αφεντικινα μου απαιτεί ΚΝ95 και εμβολιασμό. δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς κι έχει κάμερες παντού...Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:41 Γιατί υπάρχει άνθρωπος που ακόμα φοράει μάσκες; Έχω μήνες να δω κάποιον. Αλλά θα μου πεις, εγώ ζω εξωτερικό, και στο θέμα κόβιντ, κανενός λαού οι πολίτες δεν ήταν τόσο κλασομπανιέρες όσο οι Έλληνες μενουμεσπίτηδες.
-
Δημοκράτης
Ρε σεις οι μάσκες δουλεύουν, εννοώ όντως αν έχεις κοβιντ ή αλλο ιο του αναπνευστικου δεν μπορείς να πετάξεις σωματίδια αρκετά μακριά όταν φοράς την μάσκα
Από εκεί καιωπερα για υην εξάπλωση της πανδημίας ήταν μια μαλάκια και μισή και ήθελα να ήξερα ποιος μαλακας σκέφτηκε να επιβάλει μάσκες σε ανοιχτούς χώρους και οι άλλοι γύρω του συμφώνησαν
Γενικώς στον κοβιντ είδαμε από πρώτο χέρι πως η χαζομάρα έγινε νόρμα
Από εκεί καιωπερα για υην εξάπλωση της πανδημίας ήταν μια μαλάκια και μισή και ήθελα να ήξερα ποιος μαλακας σκέφτηκε να επιβάλει μάσκες σε ανοιχτούς χώρους και οι άλλοι γύρω του συμφώνησαν
Γενικώς στον κοβιντ είδαμε από πρώτο χέρι πως η χαζομάρα έγινε νόρμα
Βεροιώτης έγραψε: 27 Μαρ 2023, 03:01
O WHO δεν ειναι καποια επιστημονικη dream team αλλα μια βιτρινα πολυτελειας που εξυπηρετει τα συμφεροντα των Big Pharma.
Ο μεγαλυτερος χρηματοδοτης του, το Ιδρυμα Γκειτς, ειναι η αιχμη του φαρμακευτικου λομπυ, ο μεσαζοντας που δινει λεφτα στον WHO και σαν ανταλλαγμα ζηταει την υλοποιηση των εντολων των μεγαλων φαρμακευτικων.
Υπαρχει λογος λοιπον που οι δυτικες χωρες που ακολουθησαν τον WHO βρεθηκαν με τα μεγαλυτερα ποσοστα θνησιμοτητας στην πανδημια (μεσα στις πρωτες 50) ενω αλλες χωρες που βασιστηκαν σε ανεξαρτητους δικους τους επιστημονες πετυχαν χαμηλοτατη θνησιμοτητα.
.
Βεροιώτης έγραψε: 27 Μαρ 2023, 04:19 Ας κάνουμε την παραδοχή πως ο WHO είναι λάθος.
O CDC είναι λάθος.
Ο ΝHS είναι λάθος.
O ISS είναι λάθος.
O ECDC είναι λάθος.
κτλ κτλ
Ποιος είναι σωστός;
Ανεξαρτητοι επιστημονες που εκαναν πραγματικη ερευνα δρωντας ανεξαρτητα απο τα κυκλωματα των φαρμακευτικων. Πιχι ο Σουηδος επιστημονας που θεωρησε οτι τα lockdowns δεν θα εμποδισουν τη μεταδοση και ακολουθησε δικο του μοντελο που αποδειχτηκε πετυχημενο.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οι μελέτες για το συγκεκριμένο έχουν σαφείς εγγενείς αδυναμίες. Δε μπορείς εύκολα ούτε να αποδείξεις ούτε να αποκλείσεις κάτι.hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2023, 03:07Μα δεν την καθυστερεί. Δεν προκύπτει αυτό από τα δεδομένα ούτε από τις μελέτες.Βεροιώτης έγραψε: 27 Μαρ 2023, 03:03hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2023, 03:00
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το ίδιο ισχύει στα νοσοκομεία.Δημοκράτης έγραψε: 27 Μαρ 2023, 04:26Κουράγιο, δουλεύεις για ζαβηsouthern έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:48Η αφεντικινα μου απαιτεί ΚΝ95 και εμβολιασμό. δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς κι έχει κάμερες παντού...Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:41 Γιατί υπάρχει άνθρωπος που ακόμα φοράει μάσκες; Έχω μήνες να δω κάποιον. Αλλά θα μου πεις, εγώ ζω εξωτερικό, και στο θέμα κόβιντ, κανενός λαού οι πολίτες δεν ήταν τόσο κλασομπανιέρες όσο οι Έλληνες μενουμεσπίτηδες.
Με άλλα λόγια λες την κυβέρνηση και τον κύριο Πλεύρη ζαβους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-
- 95 Απαντήσεις