Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:02είναι απλό παίδες αλλά δεν συνάδει με τον τρόπο σκέψης των αναρχοαριστεροζωντόβολων. Όσο η δική σας ζωή είναι ένα ατμισμα που οι δηλώσεις χάνονται σαν σύννεφο καπνού στον ορίζοντα, η δική μου έχει ποιότητα και επιγευση. Και δεν το πάω απαραίτητα στο διαπροσωπικό, βασικό έτσι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πουρά
Re: Πουρά
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Κανείς δεν καταλαβαινει. Μίλα ανθρώπινα.Δεν είσαι στην Ανδρομέδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:00Αυτό είναι το στριφτό γουέι, που έχω αναφέρει. Παίζει σε όλες τις ηλικίες.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 27 Μαρ 2023, 00:57Δηλαδή ποια είναι αυτή η αντρική νοοτροπία; Γιατί έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μέση αντρική νοοτροπία είναι ό,τι κινείται, εκτελείται
Ενιγουέι, κάποια στιγμή είχα κάνει ηλικιακή αξιολόγηση αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα και βαριέμαι να ψάχνω.
Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:02είναι απλό παίδες αλλά δεν συνάδει με τον τρόπο σκέψης των αναρχοαριστεροζωντόβολων. Όσο η δική σας ζωή είναι ένα ατμισμα που οι δηλώσεις χάνονται σαν σύννεφο καπνού στον ορίζοντα, η δική μου έχει ποιότητα και επιγευση. Και δεν το πάω απαραίτητα στο διαπροσωπικό, βασικό έτσι;
Απαντάς ως Γαλή;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:02είναι απλό παίδες αλλά δεν συνάδει με τον τρόπο σκέψης των αναρχοαριστεροζωντόβολων. Όσο η δική σας ζωή είναι ένα ατμισμα που οι δηλώσεις χάνονται σαν σύννεφο καπνού στον ορίζοντα, η δική μου έχει ποιότητα και επιγευση. Και δεν το πάω απαραίτητα στο διαπροσωπικό, βασικό έτσι;
Καλό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σιγουρα υπαρχουν κ αλλα περαν του ατμισματος μπλουμπερυ καρπουζι αιθερια ελαια μπανανας κ αγκαλίτσες , δεν ειν η μονη εναλλακτική το πουρο .Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:02είναι απλό παίδες αλλά δεν συνάδει με τον τρόπο σκέψης των αναρχοαριστεροζωντόβολων. Όσο η δική σας ζωή είναι ένα ατμισμα που οι δηλώσεις χάνονται σαν σύννεφο καπνού στον ορίζοντα, η δική μου έχει ποιότητα και επιγευση. Και δεν το πάω απαραίτητα στο διαπροσωπικό, βασικό έτσι;
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:06Το θέμα της ksk θα το πιάσουμε κάποια άλλη στιγμή αλλά όπως τα λες είναιΠασιφάη έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:04 Κανείς δεν καταλαβαινει. Μίλα ανθρώπινα.Δεν είσαι στην Ανδρομέδα.
Ρε Σφιχτοχέρη, στο έχω ξαναπεί ότι είσαι πολύ καλός στο να πιάνεις τα ψιλά γράμματα και να τα αποδίδεις εύκολα σε δικό σου ρέον κείμενο. Γιατί δεν εστιάζεις σ' αυτό και κολλάς σ' εμμονές;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:06Το θέμα της ksk θα το πιάσουμε κάποια άλλη στιγμή αλλά όπως τα λες είναιΠασιφάη έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:04 Κανείς δεν καταλαβαινει. Μίλα ανθρώπινα.Δεν είσαι στην Ανδρομέδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Το έκανα πολλά χρόνια σε νεανικάΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:14Ρε Σφιχτοχέρη, στο έχω ξαναπεί ότι είσαι πολύ καλός στο να πιάνεις τα ψιλά γράμματα και να τα αποδίδεις εύκολα σε δικό σου ρέον κείμενο. Γιατί δεν εστιάζεις σ' αυτό και κολλάς σ' εμμονές;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:06Το θέμα της ksk θα το πιάσουμε κάποια άλλη στιγμή αλλά όπως τα λες είναιΠασιφάη έγραψε: 27 Μαρ 2023, 01:04 Κανείς δεν καταλαβαινει. Μίλα ανθρώπινα.Δεν είσαι στην Ανδρομέδα.![]()
Πρόσφατα διάβαζα για αυτόν
https://www.lifo.gr/culture/vivlio/gian ... y-horafioy
Δεν έχω διαβάσει βιβλίο του αλλά από τις συνεντεύξεις του (και το πώς άλλαξε μέσα στα χρόνια) σκέφτηκα ότι κάπως έτσι θα είχα καταλήξει αν ζούσα χωρίς εμμονές (ή τα αίτια που τις εξέθρεψαν, ποιος ξέρει?). Προς το παρόν πιάνω τα ψιλά γράμματα στην κηποτεχνία. Αλλά ακόμα και εκεί, η εμμονή μου είναι ολοφάνερη. Κοίτα ας πούμε τον δικό του κήπο, είναι φανερά ακομπλεξάριστος.