!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η user η επάξια αυνεχίστρια του Κουλουριού στο ΠΑΚΥ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Είναι η user η επάξια αυνεχίστρια του Κουλουριού στο ΠΑΚΥ;
Είχα την τιμή να υπάρξω σε ένα φόρουμ γεμάτο user (με αντρικές και γυναικείες περσόνες τύπου user) και είχα περάσει υπέροχα.
Δυστυχώς έχει κλείσει.
Δυστυχώς έχει κλείσει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Μικρέ πήγαινε να διαβάσεις αν θες να πας βόλτα το απόγευμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- kongrosian
... και μερελά ημιαυγά τζημερόφωνα. τεσπά. δεν ξέρω ποια είναι η σαλαμάντερ, αλλά συμφωνώ σε αυτά που λες. και αποτελούν και το λόγο που έχουμε ξενερώσει με το πχορουμ, όλοι εμείς που δεν μας έχει κάψει την ψυχή και την καρδιά ακόμα... τόσα χρόνια...Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 20 Μαρ 2023, 00:19 ..... δηλαδή της ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΜΕΛΩΝ (ραμολιμέντα, σοβαροφανείς ημιπιτσιρικάδες, χουντογεροι, κομματόσκυλα, κακιές πεθερές, ζαία κακόψυχα υποκείμενα και γενικά άνθρωποι που αρέσκονται σε πηγαδάκια, μηχανορραφίες, εξυπνακισμούς, τακτικές κλπ
Στο άλλο το φόρουμ είσαι ακόμα ή μπα;kongrosian έγραψε: 26 Μαρ 2023, 21:39... και μερελά ημιαυγά τζημερόφωνα. τεσπά. δεν ξέρω ποια είναι η σαλαμάντερ, αλλά συμφωνώ σε αυτά που λες. και αποτελούν και το λόγο που έχουμε ξενερώσει με το πχορουμ, όλοι εμείς που δεν μας έχει κάψει την ψυχή και την καρδιά ακόμα... τόσα χρόνια...Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 20 Μαρ 2023, 00:19 ..... δηλαδή της ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΜΕΛΩΝ (ραμολιμέντα, σοβαροφανείς ημιπιτσιρικάδες, χουντογεροι, κομματόσκυλα, κακιές πεθερές, ζαία κακόψυχα υποκείμενα και γενικά άνθρωποι που αρέσκονται σε πηγαδάκια, μηχανορραφίες, εξυπνακισμούς, τακτικές κλπ![]()
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
-
user0972003
AlienWay έγραψε: 26 Μαρ 2023, 11:20 Είχα την τιμή να υπάρξω σε ένα φόρουμ γεμάτο user (με αντρικές και γυναικείες περσόνες τύπου user) και είχα περάσει υπέροχα.
Δυστυχώς έχει κλείσει.
-
user0972003
Εγώ είμαι η userkongrosian έγραψε: 26 Μαρ 2023, 21:39... και μερελά ημιαυγά τζημερόφωνα. τεσπά. δεν ξέρω ποια είναι η σαλαμάντερ, αλλά συμφωνώ σε αυτά που λες. και αποτελούν και το λόγο που έχουμε ξενερώσει με το πχορουμ, όλοι εμείς που δεν μας έχει κάψει την ψυχή και την καρδιά ακόμα... τόσα χρόνια...Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 20 Μαρ 2023, 00:19 ..... δηλαδή της ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΜΕΛΩΝ (ραμολιμέντα, σοβαροφανείς ημιπιτσιρικάδες, χουντογεροι, κομματόσκυλα, κακιές πεθερές, ζαία κακόψυχα υποκείμενα και γενικά άνθρωποι που αρέσκονται σε πηγαδάκια, μηχανορραφίες, εξυπνακισμούς, τακτικές κλπ![]()
Σιγα μην εισαι κ η Ζουζουνιτσαuser έγραψε: 26 Μαρ 2023, 22:30Εγώ είμαι η userkongrosian έγραψε: 26 Μαρ 2023, 21:39... και μερελά ημιαυγά τζημερόφωνα. τεσπά. δεν ξέρω ποια είναι η σαλαμάντερ, αλλά συμφωνώ σε αυτά που λες. και αποτελούν και το λόγο που έχουμε ξενερώσει με το πχορουμ, όλοι εμείς που δεν μας έχει κάψει την ψυχή και την καρδιά ακόμα... τόσα χρόνια...Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 20 Μαρ 2023, 00:19 ..... δηλαδή της ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΜΕΛΩΝ (ραμολιμέντα, σοβαροφανείς ημιπιτσιρικάδες, χουντογεροι, κομματόσκυλα, κακιές πεθερές, ζαία κακόψυχα υποκείμενα και γενικά άνθρωποι που αρέσκονται σε πηγαδάκια, μηχανορραφίες, εξυπνακισμούς, τακτικές κλπ![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
H συνεχίστρια της Angel Lady είναι.
Και το: "Phorum.gr user: Sad Wings", τι σημαίνει;user έγραψε: 26 Μαρ 2023, 22:30Εγώ είμαι η userkongrosian έγραψε: 26 Μαρ 2023, 21:39... και μερελά ημιαυγά τζημερόφωνα. τεσπά. δεν ξέρω ποια είναι η σαλαμάντερ, αλλά συμφωνώ σε αυτά που λες. και αποτελούν και το λόγο που έχουμε ξενερώσει με το πχορουμ, όλοι εμείς που δεν μας έχει κάψει την ψυχή και την καρδιά ακόμα... τόσα χρόνια...Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 20 Μαρ 2023, 00:19 ..... δηλαδή της ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΜΕΛΩΝ (ραμολιμέντα, σοβαροφανείς ημιπιτσιρικάδες, χουντογεροι, κομματόσκυλα, κακιές πεθερές, ζαία κακόψυχα υποκείμενα και γενικά άνθρωποι που αρέσκονται σε πηγαδάκια, μηχανορραφίες, εξυπνακισμούς, τακτικές κλπ![]()
![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
user0972003
Ακόμα αμφιβολίες???
-
user0972003
Αυτό το έγραψα από λάθος..vagabondo έγραψε: 26 Μαρ 2023, 22:51Και το: "Phorum.gr user: Sad Wings", τι σημαίνει;user έγραψε: 26 Μαρ 2023, 22:30Εγώ είμαι η userkongrosian έγραψε: 26 Μαρ 2023, 21:39
... και μερελά ημιαυγά τζημερόφωνα. τεσπά. δεν ξέρω ποια είναι η σαλαμάντερ, αλλά συμφωνώ σε αυτά που λες. και αποτελούν και το λόγο που έχουμε ξενερώσει με το πχορουμ, όλοι εμείς που δεν μας έχει κάψει την ψυχή και την καρδιά ακόμα... τόσα χρόνια...![]()
![]()
-
user0972003
-
user0972003
Τέτοια κι αυτή...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση