Ωπα παρροτ σταματα. Μεχρι εδω μυρισε καμμενο λάστιχο.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:00 Αισχρή καθολική τέχνη.. Και εμείς εδώ έχουμε κάτι παγανο-πορνο-αγάλματα μέσα στα πανεπιστήμια, καιρός να τα βγάλουμε..
Ο παγανισμός και η πορνεία ανήκουν στα σκουπίδια της ιστορίας..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καποιοι το εχουν τερματισει με τις φοβιες τους
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Καποιοι το εχουν τερματισει με τις φοβιες τους
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και τα δυο ειναι θρησκευτικου τυπου αντιδραση και με ιδια αντιληψη για τη θρησκευτικοτητα. Απλως το ενα εχει λιγο πιο παραδοσιακο θεο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:07Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο έχει περισσότερο "θρησκευτικού" τύπου πουριτανισμό (είναι μεγάλη ντροπή να εκτίθεται η παπαρδέλα σε ένα άγαλμα) και το δεύτερο είναι μια συμπλεγματικού τύπου αντίδραση,που εκφράζεται με καταστροφή του ωραίου σώματος/πρότυπου, ως επαναστατική -λέμε τώρα- δράση. Στην πρώτη περίπτωση ενοχλεί η παπαρδέλα, στη δεύτερη όλο το σώμα, ανεξαρτήτως αν φαίνεται η παπαρδέλα ή όχι.Δημοκράτης έγραψε: 26 Μαρ 2023, 13:57Ισχύει αλλά δει νει το π ς διαχρονικά έχεις φανστισμενα ζώα που με κάποιο τρόπο πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν φραγμούς στην έκφραση και τος ιδεες των αλλων. Άλλος έχει θέμα με την παπαρδέλα του Δαβίδ γιατί φαίνεται άλλος γιατί έχει παπαρδελαΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2023, 13:31
Πέρα από τα αστεία, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ξεκάθαρος πουριτανισμός και δεν έχει την παραμικρή σχέση με την απαγόρευση/αφαίρεση/καταστροφή συμβόλων που είναι σύμβολα της δυτικής πατριαρχίας κλπ μπλαμπλα
Εγώ σταματώ.. Αλλά απάντησε μου σε παρακαλώ, γιατί η ορθοδοξία δεν είχε ποτέ τέτοιου είδους "τέχνη"..;George_V έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:10Ωπα παρροτ σταματα. Μεχρι εδω μυρισε καμμενο λάστιχο.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:00 Αισχρή καθολική τέχνη.. Και εμείς εδώ έχουμε κάτι παγανο-πορνο-αγάλματα μέσα στα πανεπιστήμια, καιρός να τα βγάλουμε..
Ε όχι και καθολική τέχνη τα γυμνά αγάλματα.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:00 Αισχρή καθολική τέχνη.. Και εμείς εδώ έχουμε κάτι παγανο-πορνο-αγάλματα μέσα στα πανεπιστήμια, καιρός να τα βγάλουμε..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατι δεν ειχε γυμνα αγάλματα στην Κωνσταντινουπολη και αλλου? Στον Κιονα του Κωνσταντινου δέσποζε το γυμνο άγαλμα του Κωνσταντινου Α' μεχρι το 1150 που γκρεμιστηκε από μια καταιγιδα.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:12Εγώ σταματώ.. Αλλά απάντησε μου σε παρακαλώ, γιατί η ορθοδοξία δεν είχε ποτέ τέτοιου είδους "τέχνη"..;George_V έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:10Ωπα παρροτ σταματα. Μεχρι εδω μυρισε καμμενο λάστιχο.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:00 Αισχρή καθολική τέχνη.. Και εμείς εδώ έχουμε κάτι παγανο-πορνο-αγάλματα μέσα στα πανεπιστήμια, καιρός να τα βγάλουμε..
Ο παγανισμός και η πορνεία ανήκουν στα σκουπίδια της ιστορίας..![]()
Ο Ιπποδρομος ηταν γεματος γυμνα αγάλματα. Το παλατι το ιδιο. Και δεν μιλάμε για οσα μεταφέρθηκαν απο Ελλάδα αλλα και αλλα που φτιαχτηκαν αργοτερα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τί ακριβώς ξέρεις για το κύριο χαρακτηριστικό της ορθόδοξης αγιογραφίας;Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:12Εγώ σταματώ.. Αλλά απάντησε μου σε παρακαλώ, γιατί η ορθοδοξία δεν είχε ποτέ τέτοιου είδους "τέχνη"..;George_V έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:10Ωπα παρροτ σταματα. Μεχρι εδω μυρισε καμμενο λάστιχο.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:00 Αισχρή καθολική τέχνη.. Και εμείς εδώ έχουμε κάτι παγανο-πορνο-αγάλματα μέσα στα πανεπιστήμια, καιρός να τα βγάλουμε..
Όσα ξέρει κι ένας καμπόης της άγριας δύσης, να υποθέσω;:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Μαρ 2023, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, οι αρχαίοι είχαν γυμνά αγάλματα, αυτά πέρασαν στους ρωμαίους και κάποια στιγμή υιοθετήθηκε και απ' τους καθολικούς.. Μέσα στις εκκλησίες τους έχουν κανονικά (ντυμένα) αγάλματα.. Σε άλλους χώρους δεν έχουν πρόβλημα να τοποθετούν και να φτιάχνουν γυμνά αγάλματα..
Αυτά δεν ήταν θρησκευτικοί χώροι όμως..George_V έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:15Γιατι δεν ειχε γυμνα αγάλματα στην Κωνσταντινουπολη και αλλου? Στον Κιονα του Κωνσταντινου δέσποζε το γυμνο άγαλμα του Κωνσταντινου Α' μεχρι το 1150 που γκρεμιστηκε από μια καταιγιδα.
Ο Ιπποδρομος ηταν γεματος γυμνα αγάλματα. Το παλατι το ιδιο. Και δεν μιλάμε για οσα μεταφέρθηκαν απο Ελλάδα αλλα και αλλα που φτιαχτηκαν αργοτερα.
Άρα θεωρείς αισχρή και την αρχαία ελληνική τέχνη γιατί από κει ξεκίνησαν τα αίσχη που περιγράφεις.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:17Ναι, οι αρχαίοι είχαν γυμνά αγάλματα, αυτά πέρασαν στους ρωμαίους και κάποια στιγμή υιοθετήθηκε και απ' τους καθολικούς.. Μέσα στις εκκλησίες τους έχουν κανονικά (ντυμένα) αγάλματα.. Σε άλλους χώρους δεν έχουν πρόβλημα να τοποθετούν και να φτιάχνουν γυμνά αγάλματα..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν λέω καμπόης, κάτι ξέρω.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:18Αυτά δεν ήταν θρησκευτικοί χώροι όμως..George_V έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:15Γιατι δεν ειχε γυμνα αγάλματα στην Κωνσταντινουπολη και αλλου? Στον Κιονα του Κωνσταντινου δέσποζε το γυμνο άγαλμα του Κωνσταντινου Α' μεχρι το 1150 που γκρεμιστηκε από μια καταιγιδα.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:12
Εγώ σταματώ.. Αλλά απάντησε μου σε παρακαλώ, γιατί η ορθοδοξία δεν είχε ποτέ τέτοιου είδους "τέχνη"..;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Όσο περισσότερες μαλακίες κάνουν τόσο πιο γρήγορα και απότομα θα γκρεμιστούν.
Η τέχνη και ο πολιτισμός είναι προεκτάσεις των θρησκειών και δεν είναι ανεξάρτητα..ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:18Άρα θεωρείς αισχρή και την αρχαία ελληνική τέχνη γιατί από κει ξεκίνησαν τα αίσχη που περιγράφεις.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:17Ναι, οι αρχαίοι είχαν γυμνά αγάλματα, αυτά πέρασαν στους ρωμαίους και κάποια στιγμή υιοθετήθηκε και απ' τους καθολικούς.. Μέσα στις εκκλησίες τους έχουν κανονικά (ντυμένα) αγάλματα.. Σε άλλους χώρους δεν έχουν πρόβλημα να τοποθετούν και να φτιάχνουν γυμνά αγάλματα..
Καλύτερα αγελαδάρης στο Τέξας παρά μπανιστηρτζής..ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:19Όταν λέω καμπόης, κάτι ξέρω.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:18Αυτά δεν ήταν θρησκευτικοί χώροι όμως..George_V έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:15
Γιατι δεν ειχε γυμνα αγάλματα στην Κωνσταντινουπολη και αλλου? Στον Κιονα του Κωνσταντινου δέσποζε το γυμνο άγαλμα του Κωνσταντινου Α' μεχρι το 1150 που γκρεμιστηκε από μια καταιγιδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν τρολάρει καθόλου. Τέρμα χριστιανοταλιμπάνος.Δημοκράτης έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:05Τρολαρεις ή είσαι τέρμα καμμενος ;Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:00 Αισχρή καθολική τέχνη.. Και εμείς εδώ έχουμε κάτι παγανο-πορνο-αγάλματα μέσα στα πανεπιστήμια, καιρός να τα βγάλουμε..
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Στα @@ μας η ορθοδοξία σου!Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:12Εγώ σταματώ.. Αλλά απάντησε μου σε παρακαλώ, γιατί η ορθοδοξία δεν είχε ποτέ τέτοιου είδους "τέχνη"..;George_V έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:10Ωπα παρροτ σταματα. Μεχρι εδω μυρισε καμμενο λάστιχο.Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2023, 14:00 Αισχρή καθολική τέχνη.. Και εμείς εδώ έχουμε κάτι παγανο-πορνο-αγάλματα μέσα στα πανεπιστήμια, καιρός να τα βγάλουμε..
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)